Tehdä juttuja: 14 syytä miksi etsiminen Harrastukset on Great teidän suhde

Elia Huovinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Onnellinen ja menestyksekäs suhde on monia puolia, jotka sisältävät löytäminen harrastukset. Yksi asioista, joka tekee suuri suhde ylläpitää tunnetta yksilöllisyyttä-kummankin osapuolen edistää niiden ainutlaatuisuus yhteisiä kokemuksia, jolloin on dynaaminen ja hauskaa. Ja helppo tapa pysyä uskollisena itsellesi samalla sitoutunut kumppani on ottaa oma jännittävä harrastukset. Joilla on erilliset harrastukset voivat edistää keskinäistä kunnioitusta ja voi jopa mausteen asioita, jos haluat jakaa intohimosi keskenään myöhemmin.

2012 WSJ artikkeli meni niin pitkälle, että sanoisin: "ottaa tarpeeksi tilaa, tai yksityisyyttä, suhde on vieläkin tärkeämpää pariskunnan onnea kuin hyvä sukupuolielämää." Emme voi sanoa tavalla tai toisella, että, mutta voimme sanoa, että on olemassa ainakin 14 syytä, miksi ottaa oma harrastukset on suuri teidän suhde.

1. Me kaikki tarvitsemme hieman minulle aikaa.
Jokainen tarvitsee yksin aikaa latautua ja saada keskitetty. Ottaa oma etuja ja jännittävä harrastukset antaa sinulle vähän aikaa ja tilaa vain olla itse.

Lue Liitokset: Miten Harrastukset Help Me Stay Sane

2. Yksi henkilö ei voi täyttää kaikki tarpeesi.
Se on yleinen väärinkäsitys, että kumppani on täytettävä kaikki fyysisen, emotionaalisen ja sosiaalisia tarpeita. Totuus on, on luonnollista löytää henkisen tai luovan täyttäminen useista ihmisiä ja toimintaa. Tämä voi tarkoittaa treenata tyylillä kumppanisi ei fani tai ottamalla taide-luokan he pitävät ajanhukkaa.

3. Sinun täytyy vaalia asioita, jotka määrittävät sinua.
Ennen olit tämän henkilön kanssa, sinulla oli osa elämääsi, että olet vaalineet koska pidit ja he olivat haluamallasi tavalla. Älä lopeta tehdä niitä asioita vain koska olet jonkun kanssa.

4. Riippumattomuus edesauttaa luottamusta.
Masterointi keramiikka tai uusi jooga aiheuttaa tai mitä jännittäviä harrastuksia lakko your fancy voi lisätä luottavainen elämässä. Tämä tekee sinulle enemmän mielenkiintoista ja houkutteleva kumppani, uskokaa tai älkää.

5. kunnioittavat toistensa eroja.
On tärkeää tukea toistensa etujen-jopa ne et jaa-koska se on tapa kunnioittaa toisiaan.

6. Erossaoloaika tekee mielenkiintoisen keskustelun.
Sinun ei tarvitse kokea kaiken elämässäsi vierekkäin. Lopussa päivän, aikaa erillään antaa sinulle jotain uutta ja hauskaa puhua.

7. Etsi inspiraatiota.
Sinun täytyy kipinän tuntea todella elossa, onnellinen ja täytetty. Löydät inspiraatiota omassa suhdetta, mutta siellä on runsaasti on ollut muuallakin. Käänny nämä jännittäviä harrastuksia verestää omia liekki.

8. avoinna uusille asioille.
Yrittää uusia asioita on suuri aivoihin. Kanssa tai ilman kumppani, olla jopa uusia kokemuksia, ja tietää, että halu pysyä auki on osa löytää harrastuksia.

9. Älä riippuu kumppani loppuun sinua.
Se tuntui niin romanttista Jerry McGuire mutta todellisuudessa se kestää kaksi koko kansan tehdä dynaaminen duo.

10 Juhli eroja.
Joilla on erilaiset harrastukset toisistaan ​​rikastuttaa suhdetta. Loppujen lopuksi kukaan ei halua viettää elämänsä omalla peilikuva, eikö?

11. Älä käytä voimaa.
Jos olet kiinnostunut toimintaa ja kumppani ei ole, älä pakota heitä ostamaan sitä. Saatat ajatella haluat hänen vieressäsi keramiikka luokassa mutta stressi teille molemmille, tietäen hän ei todellakaan halua olla siellä, voi olla haitallista suhdetta.

12. Ota aikaa latautua.
Tekemällä aika löytää harrastuksiin, löydät myös itsesi enemmän läsnä teidän suhteeseen.

13. Ole riippumaton.
Viljellä oman intohimojen tekee sinut onnellisemmaksi ja itsenäisempiä. Tämä hankkeet ilman luottamusta ja voimaa, että ei voida väittää, kanssa.

14. Hoivaa itsetuntoa.
Hyvä olo itsestäsi vahvistaa teidän suhdetta eksponentiaalisesti. Pyrkimys omia etujaan ja harrastukset tekee sinusta vahvemman henkilön ja, kun opettelet erilaisia ​​taitoja näissä intohimoja, tunnet mahtava itsestäsi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha