Tee lisää rahaa ja Live Your Passion: Tule Cre8tor

Titta Huhtanen Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta Kiitos. Kiitos post Koska laittomaksi, thats antaa minun OUT

Oman taloudellisen elämä on tietty kehityskaari - samanlainen juna radalla. Tulee käänteitä, mutta voit helposti määrittää, missä päädyt jos pysyt taloudellinen radalla olet tällä hetkellä. Mitä jos perinteisiä töitä, kustannusten alentamisella, ja säästää eivät toimi sinulle? Ruskea säkitys sitä joka päivä ei aiheuttaa voit hypätä kappaleita ja lopulta jonnekin täysin erilainen. Poika, joka asuu kartanossa merinäköalalla ei osta sitä huonetta leikkaamalla kuponkeja, ja nainen kulkee sinulle $ 400,000 Maybach ei saada näin poistamalla hänet aamulla latte. Useimmille meistä, kuilu missä olemme ja minne haluavat olla niin laaja, että emme koskaan voi sulkea sen seuraamalla perinteistä taloudellista neuvontaa.

Mikä on ratkaisu? Jos olet kyllästynyt kaavinta sinun täytyy luoda. Jos haluat siirtää pois asunnossa tai tehdä enemmän kuin minimipalkka, sinun täytyy luoda. Jos haluat iso talo merinäköalalla, matkustaa ensimmäisessä luokassa, lopettaa työsi, tai ajaa unelmiesi auto, arvaa mitä? Vastaus on muissa 8 tuntia. Vastaus on siirtää olemasta kokopäiväinen kuluttaja olemaan osa-aika Cre8tor.

Mikä? Cre8tor on luova yrittäjä, joka on päivä työtä, mutta haluaa enemmän. Hän ei tyydy status quo, ja on vähemmän kuin innoissaan ajatus työskennellä toisen 40 + vuotta. Hän tietää, että ainoa tapa "hypätä kappaleet" päästä uusi taloudellinen tulos ei tehdä jotain erilaista muina 8 tuntia. Cre8tor hyödyntää hänen vahvuuksiaan, intohimoja, ja / tai asiantuntemusta luoda jotain ainutlaatuista ja arvokasta - ehkä hän aloittaa blogin, työtä keksintö, kirjoittaa käsikirjoitus, tai perustaa yrityksen. Jos tyytyä palkka, voit vain arvoinen mitä työnantaja maksaa sinulle. Mutta jos luot jotain arvokasta, siellä lähes rajaton arvosi.

Pitkä työmatka, aivoton pomo, ja tyhjä pankkitili voi aiheuttaa tuhoa näkymiä, toivoa, ja tarkoitus, mutta sivuprojekti tai venture voi tuoda inspiraatiota elämääsi. Kun olet intohimoisesti mitä luot muina 8 tuntia, voit kestää jopa pahin päivä.

Luominen tarjoaa tarkoitukseen ja se tarjoaa syytä päästä sängystä aamulla. Se tarjoaa toivoa, että elämä voi parantaa. Kun luot, se harjoittaa mieltäsi ja sielusi.

Harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta, ketään, joka on saavuttanut vähäinenkin taloudellinen menestys on luonut jotain. Se voi olla kirja, CD, keksintö, verkkosivusto, tai mitä tahansa. Katso ympärillesi. Kaikki mitä näet oli alun perin vain ajatus jonkun päähän.

Asut mielenkiintoisimmista ja mielessä puhaltavat aikaa olemme koskaan kokeneet. Se on täynnä mahdollisuuksia, kirjaimellisesti ei ollut olemassa muutama vuosi sitten. Ellei sukunimi oli Rockefeller tai Carnegie, se käytti olla uskomattoman vaikea rikastua. Tulla miljonääriksi ei edes unta tai kunnianhimoa. Se oli sellainen mahdottomuus, että se ei kannata hetken mietittyään.

Koska tekniikka, tehokkuutta, ja maailmantalous, se on paljon helpompi vaurastunut paljon vähemmän työtä kuin mikään muu kertaa historiassa. Kuten Cre8tor, voit lisätä jännitystä ja tarkoitusta elämääsi. Elät intohimosi ja tehdä enemmän rahaa.

Tulevaisuudessa sarakkeet aion keskustella alkuun Cre8tor Kanavat voit kytkeä osaksi alkaa tehdä enemmän rahaa muihin 8 tuntia.

Oletko valmis luomaan enemmän rahaa, aikaa, energiaa ja intohimoa elämässäsi? Oppia elämään paras elämä nyt näitä ilmaisia ​​resurssit:

Get "saavuttaminen Peak Performance" eBook ja video nyt!

Voit myös liittyä yhteisöön intohimoisia ihmisiä rikkaamman elämän, jotka haluavat saavuttaa enemmän elämässä ja työssä. Teidän ilmainen jäsenyys, voit osallistua keskusteluihin minulla on asiantuntijoiden kanssa, kuuluisuuksia, Tekijät, ja mielipidejohtajien jotka ovat laser-keskityttiin käytännön tapoja ohjata enemmän rahaa, motivaatio, ja merkitys elämääsi. Ota ensimmäinen askel kohti luodaan parempaa elämää liittymällä rikkaamman elämän ilmaiseksi nyt!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Marraskuu 14, 2017 | 22:28:32 | myöhemmin 1 vuosi
Eliel Alanen
  Like 3   Dislike 2

Tiedän, että se ehkä kuulostaa yksinkertaiselta, mutta yksi tavallisesti tarvitsee pääomaa ei väliä kuinka pieni ja aloittaa oman yrityksen vie paljon aikaa ja energiaa, joten jos olet jo työskennellyt se tarkoittaa vähän mitään unta.

Marraskuu 15, 2017 | 06:36:35 | myöhemmin 1 vuosi
Pekka Huhtamo
  Like 1   Dislike 0

Kuulostaa hyvältä. Loppujen lopuksi, se on J.K. Rowlingin tarina ei ole sitä? Mutta mistä ne 8 ylimääräistä tuntia tulevat? Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka voivat toimeen vähän nukkua.

Marraskuu 15, 2017 | 13:34:08 | myöhemmin 1 vuosi
Aapo Ahola
  Like 3   Dislike 0

Mahdollisuus on koputtaa kotiovellesi myös! Meillä on vain vähän mahdollisuuksia luoda omia mahdollisuuksia niin ilman hyväntekijä jos se jättää meidät? Uskon täysin aloitteeseen mutta ihmiset saavat dislussioned - ja oikeutetusti niin - koska ovet pamahti heidän kasvoillaan. ottaa halu ja laittoi pallon käytännössä ovat valitettavasti kaksi eri asiaa:

Marraskuu 15, 2017 | 19:44:33 | myöhemmin 1 vuosi
Veera Jalkanen
  Like 4   Dislike 1

Olen lukenut tämän artikkelin, niin jokainen kommentti ... Oli todella niin virkistävää huomata, että suurin osa meistä tuntuu samalta. Muotoiltu eri, mutta pohjimmiltaan me kaikki näemme meidän spiratual puolella "antaa" eikä "ottaen" tai "odottaa" on se kaikki omalla tavallamme. Ajatukseni olivat kastiin on aivan liian monta hyvin varakas celebraties jotka ottavat elämäänsä! Heillä oli rahaa, autoja, yksiköitä ja kartanoita, mutta hyvin harvat aitoja ystäviä ja olleet tyytyväisiä. Vain kestää jonkin aikaa tutkia / katsoa ihmistä "köyhien" maiden, joissa ei ole olennaista posessions, mutta he ovat onnellisia siitä, mitä he tekevät. Olen myös hyvin kaukana jaksamisen kertaa laskut ja jopa ruokaa tulee lyhyt, mutta en silti kiittää Jumalaa, sillä kaikki mitä minulla on, ja lisäksi jos olen onni vuodattaa punta tai liian, se on bonuksena. ha Voimme silti antaa itsestämme, monin tavoin, joka ei liity rahaa. Katso palkka kuin "lahja palkita" oman hoitamat tehtävät, kuten työskentelemällä tässä hengessä, sinusta tulee onnellinen tyytyväinen työntekijä, joka tulee "hieroo" off yhteistyöstä workes. Uskon, että työni, kyllä, jopa mucking ulos talleista, tai puhdistus kylpyhuoneet, tehdään edellä kuvatulla tavalla parhaan minun ominaisuuksia, on hyväksyttävää Jumalalle rukouksessa.

Marraskuu 16, 2017 | 21:27:09 | myöhemmin 1 vuosi
Hemmo Koskenniemi
  Like 1   Dislike 0

Todellinen rikkaus tulee tehdä jotakin hyödyllistä, jotka voivat tukea ihmiskuntaa. Taloudellinen hyöty on myös kannustin.

Marraskuu 17, 2017 | 03:16:14 | myöhemmin 1 vuosi
Esko Alanko
  Like 4   Dislike 0

En halua olla runsaasti rahaa, pikemminkin rikastuttaa sieluni. Ja haluaisivat löytää työtä, joka kiinnostaa minua, stimuloi aivoni ja maksaa tarpeeksi rahaa ruokaan ja asumiseen.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha