Tech Yritykset: Finanssivalvonnan raportointi on vielä käsiteltävä,

Irina Ruutu Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Entinen kansallisen turvallisuusneuvoston Agent Edward Snowden tietojen valvonta paljastukset toi mukanaan ymmärrettävästi voimakas reaktio teknologiayrityksiä. Takaisin kun Snowden skandaalit ensimmäinen osuma ja yleisen edun valtion yksityisyyden loukkaukset alkoi kiinnittää huomiota, yritykset olivat nopeita tunnistaa haitalliset vaikutukset näihin huolenaiheisiin voisi olla niiden kaupallisia etuja. Tämän seurauksena yritykset osoitettu valkoinen talo ylimmän johdon tapaaminen presidentti Barack Obama.

Oli hiljattain puheen, joitakin muutoksia - vaikka lausunto on jaettu siitä vai ei riitä - tehdään NSA ohjelmia. Yritykset kuten Google, Microsoft ja muut jätti vetoomuksen Yhdysvaltain Foreign Intelligence Surveillance Court vaativat yritykset saa julkaista useita pyyntöjä tietojen he saavat valtion tiedustelutietojen Foreign Intelligence Surveillance Act - tunnetaan myös Finanssivalvonnan. Mukaan Boston.com, yritykset ovat sallittuja vain osoittaa, kuinka monia pyyntöjä ne lähetetään kuuden kuukauden välein, ja sitten raportti on arvioiden tuhansia - seuraavan, tiedot on jälleen piilotetaan jälkeen aika raportointi on jopa .

Nyt, Google ja muut suuret teknologian yritykset kuten Microsoft, Yahoo, Facebook, LinkedIn, ja Tumblr ovat julkaisseet raportteja muutoksista, molemmat vapauttaa yksityiskohdat niiden hallitusten pyyntöhistoria, ja panee merkille tapoja, joilla hallitus on edelleen rajoittaa tiedonkulkua, vain jotta he voivat vapauttaa valikoimia tietojen pyyntöjä, eikä tietoja.

"Viime vuonna meillä teki oikeusjuttu pyytää Finanssivalvonnan tuomioistuin antaa meille paljastaa määrä Finanssivalvonnan pyyntöjä voimme saada ja kuinka monta käyttäjää / tilejä he ovat," lukee Google lehdistötiedote asiasta, kirjoittanut Richard Salgado, oikeudellisten johtaja Google.

"Tänään, ensimmäistä kertaa, meidän raportti hallituksen pyynnöistä käyttäjätietoja kattaa kaikki pyynnöt saamme noudattaen kuitenkin viivästyksiä asettamat", hän sanoi, "Uskomme edelleen tarvitaan lisää avoimuutta. Erityisesti haluamme paljasta tarkkaa luvut ja pyyntöjä saamme sekä käyttäjien määrä ne vaikuttavat ajallaan. "Sisältöpyynnön numerot julkaissut Google tässä samassa lehdistötiedotteessa paljasti, että siellä on ollut kaupan kasvua määrän käyttäjätilin vaikuttaa pyynnöt, ylös 2000 - 2999 vuonna 2009 12000-12999 vuonna 2012.

Microsoft lakiasiainjohtaja ja varatoimitusjohtaja oikeudellisten ja Corporate Affairs, Brad Smith, esille toissijainen huolenaihe Microsoft blogi. "Huolimatta presidentti uudistuspyrkimyksiä ja kykyämme julkaista lisätietoja, ei ole vielä mitään julkisesti sitoutunut joko Yhdysvaltain tai muiden valtioiden luopumaan yritti hakkerointi Internet-yritykset", sanoo Smith. Vaikka se on mahdotonta kommentoida sitä, mitä yleishyödyllisiin huolenaiheisiin johtajat tällaiset yhtiöt voivat olla mielessä, kysymys yksityisyyden osalta hallituksen valvonnan tietojen on varmasti liiketoimintaa asia. Jos käyttäjät uskovat voivansa surffata muualla ilman ajatustakaan, jos kyseistä tietoa menossa niin käyttäjä-aluksen verkkosivuilla kuten Google voisi olla uhattuna, jolloin avoimuus ja valitusprosesseista että paljon tärkeämpää.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha