Tarvitsemmeko todellakin pitää Killing yksi laji pelastamiseksi?

Urpu Alén Elokuu 12, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. Kiitos jakamisesta Luonto on hieno 'til ihmiset puuttua!

Keskustelu siitä tappaa yksi laji pelastaa toiseen ei ole uusi, mutta onneksi keskustelu on siirtymässä. Sen sijaan, kohdistaminen yksilöiden tiettyjen lajien, voimme löytää lähestymistapa, joka arvostaa elämää kaikkien luonnonvaraisten eläinten?

Tuoreessa artikkelissa tarkastellaan keskustelu otsikolla "There Will Be Blood" esillä lehden Conservation, Warren Cornwall sanoa, että: "paine tavoitella asetta pelastamaan yksi eläin toisesta on vahvempi kuin koskaan. Ja se on herättänyt säilyttämistä ongelma helvetistä. "

Vedoten viime esimerkkejä huonosti suunniteltu suunnitelma myrkyttää tuhansia korpit Idaho säästää salvia Grouse, merileijonat tapetaan at Bonneville Dam syöminen uhanalaisten lohta, ja vielä toinen suunnitelma tappaa 16000 kaksinkertaisen töyhtötiainen merimetsoja syöminen nämä samat lohta , kuolonuhrien jatkaa nousuaan ja ei ole loppua näkyvissä tappamisessa.

Sitten on murhat, jotka edelleen hiljaa oikeutettua hallitus. Aiemmin tänä vuonna riistansuojeluviranomaisten kutsuttiin ulos ammunta, myrkytys ja ansastusta huikeat neljä miljoonaa luonnonvaraisten eläinten yhden vuoden aikana ilman selitystä tai vastuullisuutta toimistaan.

Cornwall lisää keskustelua keskittymällä kiistanalaista yli vai ei tappaa vanhentunut pöllöt pelastaa Pohjois täplikäs pöllöt Luoteis. Pohjois täplikäs pöllöt ovat asuneet vanhojen metsien satoja vuosia, mutta puut, jotka ovat toimittaneet niiden elinympäristön myös tuli ensisijainen lähde puun hakkuita. Väliset riidat hallituksen, ympäristönsuojelijat ja puuteollisuudessa maankäyttöä ja suojella näitä pöllöt on jatkunut vuosikymmeniä. Pöllöt ei luokiteltu uhanalaisiksi vuoteen 1990 vuosien jälkeen oikeusjuttuja ja neuvottelut.

Huoli niiden jatkuvasta häviämisestä johti Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service ehdottamaan kokeilu viime vuonna, että vaatisi tappaminen 3603 vanhentunut pöllöt Washington, Oregon ja Pohjois-Kaliforniassa yli seuraavien kuuden vuoden aikana nähdä, jos se auttaa Pohjois täplikäs pöllö, mutta suunnitelma ei istu hyvin paljon ihmisiä ja se ei vieläkään. Yli 40000 ihmistä allekirjoitti sivuston vetoomuksen pyytää viraston luopua suunnitelma.

Suurempi ongelma on, että vaikka ehdotettu kokeilu näyttää auttaa Pohjois täplikäs pöllöt, ei ole loppua sen näkyvissä. Cornwall kirjoittaa:

Vaikka onnistumme neuvotella moraalinen pusikko kuoli yksi pöllö pelastamiseksi-ja syntyy toisessa päässä kanssa aseella valmiiksi otamme päistikkaa käytännön kysymys: Mikä irtautumisstrategiaa? Voimmeko tappaa 10000 vanhentunut pöllöt vuosittain ikuisesti?

Hän toteaa, että on numero jotkut asiantuntijat uskovat, se vie auttaa täplikäs pöllöt. Jotkut uskovat kuten metsät elpyä, tappaminen voi lopulta lopettaa, mutta toiset pelkäävät, että elpyminen tuo lisää vanhentunut pöllöt ja päätyä "luoda loputon tappaminen toimintaa."

Aiemmin tänä vuonna, Friends of Animals ja Predator puolustus, refiled oikeusjuttu Oregonissa säästää vanhentuneet pöllöt, väittäen suunnitelma rikkoo muuttolintu perustamissopimuksen lain ja National Environmental Policy Act.

Vaikka tämä pelaa, muiden lajien vielä edelleen kohdennettuja ja tappoi seurauksena meidän shoot-first mentaliteetti. Onneksi eteenpäin, kehittyvällä alalla "myötätuntoinen suojelu" jatkaa saada veto. Marc Bekoff, Coloradon yliopiston professori emeritus ja eläinten käyttäytyminen asiantuntija, kertoo johtoajatus tämä kenttä on "ensimmäinen ei ole mitään haittaa" ja että jokainen yksittäisen eläimen asioissa.

Kun yhä useammat lajit kuolevat vaarassa, suojelijat ja villieläinten kannattaa pelko ongelma on juuri menossa pahenee. Vaikka ei ole mitään helppoja vastauksia, toivottavasti voimme ottaa järkevämpi lähestymistapa kuin vain katsomalla numeroita ja edelleen murhata tiemme ulos ongelmia, jotka ovat enimmäkseen seurausta omista teoistamme.

Erikseen Bekoff sanoo:

Mitä eläimiä tuntea asioita heille ja sen on merkitystä meille. Elämää yksittäisten eläinten on otettava erittäin vakavasti ja tutkijoiden on tehtävä tästä painopistealue. Olemme vastuussa kuka elää ja kuka kuolee. Emme voi tehdä mitään haluamme, mutta tätä valtaa ei anna meille lupaa pilata uskomattoman kaunis planeetta, sen ihmeellinen rainoja luonnon, ja sen upea nonhuman asukkaille.

Myötätuntoinen suojelu on ihana "kohtaamispaikka" - kaivattua paradigman muutos ja sosiaalinen liikkuvuus - kaikille huolissaan suojella eläimille. Kun jätämme luonnon emme ainoastaan ​​vahingoita muita eläimiä, mutta teemme niin meidän omalla vastuullamme.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Lokakuu 11, 2017 | 04:51:29 | myöhemmin 1 vuosi
Raija Nousiainen
  Like 3   Dislike 0

Olen samaa mieltä. Se tulee vain pahenee ja se on ongelma, että me aiheutti. Tiivisteet kuolee koska me liikakalastetaan lohi. Pöllöt kuolee, koska meillä puunkorjuun. Katso kaikki eläimet, jotka kuolevat ja näet, että olemme syynä ongelma, että ne kohtaavat. Mutta ehdottomasti USFWdisS on lakkautetaan. Heillä ei ole aavistustakaan siitä, miten "hoitaa". He vain tappaa.

Lokakuu 11, 2017 | 12:27:13 | myöhemmin 1 vuosi
Seija Mäkelä
  Like 5   Dislike 0

olemme Messing kanssa asioita, joita meillä ei ymmärrä .... vailla kosketusta luontoon.

Lokakuu 11, 2017 | 17:12:28 | myöhemmin 1 vuosi
Taavetti Kauppinen
  Like 2   Dislike 2

Me ihmiset ovat todella sekaisin tasapainoa luonnon ..

Lokakuu 12, 2017 | 23:09:24 | myöhemmin 1 vuosi
Vihtori Hakanpää
  Like 4   Dislike 0

Mielestäni paras eläin tappaa pelastaakseen muun planeetan on ihmisille! Väestöryhmä on lähde kaikki ongelmat maailmassa tällä hetkellä, meidän on vakavasti alkaa puhua väestönkasvun hillitseminen. Jos haluat jonkun mennä ensin minä vapaaehtoistyötä!

Lokakuu 13, 2017 | 05:33:42 | myöhemmin 1 vuosi
Rauna Äijälä
  Like 5   Dislike 0

Uusi uhka on Petropolis eläimiä, ne tarvitsevat taas apuasi pysäyttää hanke vivarium laboratorio. Tiedätkö mikä on tapahtui hevosten kaduilla ulkopuolella, kuvitella lemmikkieläimille häkeissä. Kirjaudu uusi vetoomus tässä: ➽ SEIS Petropolis vivarium hanke

Lokakuu 13, 2017 | 12:12:15 | myöhemmin 1 vuosi
Ukko Ketola
  Like 1   Dislike 1

Se on todella tyhmä ja itsekäs tuhota elinympäristön, tappaa eläimiä ja sitten syyttää luontoon pilalla tasapaino. Predators todella auttaa lajien he syövät koska ne yleensä tappaa eniten sairaita ja mahdollistaa terve geenejä luovutetaan tuleville sukupolville; epidemiat ovat myös pyyhitty pois tällä tavalla. Killing saalistajat johtaa leviämisen taudin väestössä. On monia puistoja jossa metsästys on kielletty ja tasapaino palautettiin ne kaikki.

Lokakuu 13, 2017 | 16:05:35 | myöhemmin 1 vuosi
Kaija Santavuori
  Like 3   Dislike 0

Mitä tyhmyys! Ja sanomme, että ihmiset ovat älykäs laji. Meidän yhdistelmä ahneus ja tyhmyys on se tie pilaa koko planeetan.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha