Target, Wal-Mart Square Off iPhone 5C Hinta Taistelu

Salme Alén Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Target tuli ensimmäinen vähittäiskauppias vastaamaan Wal-Mart poikkeuksellisen alhainen hinta Applen tulevaa iPhone 5C kun se ilmoitti, että se myös myydä 16GB iPhone 5c $ 79, jos asiakkaat rekisteröityä standardi kahden vuoden palvelusopimuksen. Kuitenkin Kohdeasiakkaat voi myös saada vielä 5 prosenttia pois, jos he valitsevat käyttämään Target REDcard.

Monet teollisuuden Watchers olivat yllättyneitä, kun Wal-Mart ilmoitti myyvänsä 16GB iPhone 5c $ 79 viime viikolla, koska Apple tarjoaa tyypillisesti vähittäismyyjille voimakkaita kannustimia pitämään laitteiden yläpuolelle ovh mukaan raportin San Francisco Chronicle. Nämä kannustimet ovat taloudellista markkinointitukea ja jotkut melko kapea voittomarginaalit Applen laitteissa.

Itse asiassa, jotkut ovat arvelleet, että vähittäiskauppiaat kuten Target ja Wal-Mart voi myydä iPhone tappiolla houkutellakseen asiakkaita heidän myymälöissä. On kuitenkin myös mahdollista, että molemmat vähittäiskauppiaat cut erityinen hinnoittelu käsittelee Apple.

Kuitenkin se toteutettiin, näyttää siltä, ​​että tavoite on seuraava Wal-Mart johtoaseman diskonttaamalla iPhone 5C. Toisaalta, tavoite piti iPhone 5S hintaan standardi $ 199 tasolla. Wal-Mart tarjoaa 16GB iPhone 5S varten $ 189 yhdessä standardin kahden vuoden sopimuksen.

Applen iPhone 5C ja iPhone 5S tulevat saataville perjantaina klo 8 paikallista aikaa. Ilmoittama 9to5Mac, uusia iPhone-malleja ovat jo alkaneet mennä myyntiin Australiassa, jossa asiakkaat ovat annetaan iPhone 5S Shipping arvioi seitsemästä 10 päivää. Useat analyytikot ovat ennustaneet, että iPhone 5S on pulaa, koska tuotannon rajoituksia uuden sormenjälkiskannerin teknologiaa.

Näin Apple on kauppaa viimeisten viiden kaupankäynnin istuntoja.

Seuraa Nathanael Twitterissä Miss: Your lunttilappu Walt Mossberg iPhone 5S Review.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha