Tappaja "100 Tigers" Caught

Gideon Ruuth Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Eläimistön ja kasviston International, kansainvälinen luonnonsuojelua järjestö, on raportoitu pidättäminen kaksi Sumatran salametsästäjät. Yksi niistä, viidenkymmenen seitsenvuotias mies, sanoi hän on tappanut 100 villi Sumatran tiikereitä kolmenkymmenen viime vuoden aikana.

Väestö Sumatran tiikereitä luonnossa arvioidaan olevan vain kolmesataa-viisisataa. Eläimistön ja kasviston piti tärkeänä näiden jäljelle jääneet eläimet: "Koska uhanalaisimpia lajeja menetys yksikin näistä eläimet voivat vaikuttaa lajin säilymiseen." Sumatran tiikeri on vain alalaji jäljellä Indonesian saarilla. Viimeinen balintiikeri uskotaan on ammuttu 1937. viime Javan luultavasti kuoli vuonna 1984.

Puututa, yhden miehen vahinko voinut pelata kriittinen rooli pyyhkiä pois koko lajin. Hänen tuhoisa ei Limted hänen omista toimista kuitenkin. Hän myös mukana hänen poikansa laittoman käytännön luonnonvaraisten tiikeri salametsästyksen. Molemmat pyydetty äskettäisestä pidätyksestä. Toivottavasti rangaistukset niille aiheutuu lopettaa heitä koskaan tappaminen tiikerit uudelleen. Se ei ilmoiteta, jos on olemassa pojanpojat viisikymmentä-seitsemänvuosi vanha, mutta jos on olemassa Toivon vilpittömästi niitä ei opeteta samalla laitonta toimintaa.

Tiger elinympäristö Sumatran menetetään maatalouteen, enemmän metsää muunnetaan palmuöljyn tuotannon. Gunung Leuser National Park on, jos asukasmäärä 110 elämää, mutta paljon tiikeri elinympäristö on vielä suojaamaton. On vaikea sanoa edes potentiaalisesti viisisataa tiikereitä jäljellä luonnossa, jos se on tarpeeksi geneettistä monimuotoisuutta ylläpitämään villi väestöstä. Sisäsiitos voisi lopulta heikentää lajien siihen pisteeseen, jossa se on hyvin altis sairaus.

Jotkut eläintarhat ovat nyt mukana pelastamaan lajeja sukupuuttoon. Melbournen eläintarha juuri kertoi 13. toukokuuta heillä on neljä terveen Sumatran tiikeri poikasta. Toinen toiveikas tapahtuma oli sieppaamiseen erittäin harvinaista kuvamateriaalia Sumatrans luonnossa tänä vuonna.

Käy Sumatrantiikeri Trust verkkosivuilla selvittää, mitä voit tehdä apua.

Kuva pistetilanne: Brimac 2nd

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Huhtikuu 27, 2017 | 19:04:36 | myöhemmin 8 kuukautta
Silja Koskela
  Like 1   Dislike 0

Niin se olisi silmä silmästä? En usko, että olisi viisasta, ja siitä, että saamme jälleen tappajia. Uskon, että jos voimme tehdä tämä kaveri ymmärtää, että eläimet eivät nauttia elämästä ja kärsiä meille ehkä hän voi muuttaa ja tulla muutos valmistaja kuin hyvin, mutta ymmärtää minua, takana seinät vankilassa, koska hän on liian vaarallista jättää out! Kaikki ne ihmiset, jotka eivät haittaa elämään olisi laittaa työpaikkoja kuten löytää ja tuhoaa ansoja metsässä mukanaan sekä kurssi-ja tulossa vartijoita metsän. Heillä on korjata vahinkoja, niin paljon kuin mahdollista! Se on ehkä ainoa tapa he voivat ymmärtää.

Huhtikuu 27, 2017 | 22:26:05 | myöhemmin 8 kuukautta
Stiina Alanko
  Like 1   Dislike 1

Onko näillä ihmisillä ei ole omaatuntoa, minun Agee hänen pitäisi laittaa siellä aseeton ja anna Tiikerit metsästää ja tappaa hänet, tuntuu reilulta

Huhtikuu 28, 2017 | 03:01:08 | myöhemmin 8 kuukautta
Keijo Nurmela
  Like 5   Dislike 1

Olemme ehdottomasti samaa mieltä niiden kanssa, jotka vaativat ammunta tai kuolemanrangaistuksen tuomittujen salametsästäjät. Mikä on arvokkaampaa Life Form Maan ... villieläin tai salametsästäjä? Itsestäänselvyys. Kuvittele 2012 ja ihmiset vielä tilalla tuhoava uskovansa tukevien järjestelmien hölynpölyä noin nauttiminen villieläin osia korjata tiettyjen ihmisen olosuhteissa. Uskomusjärjestelmät ... vitsaus planeetan.

Huhtikuu 28, 2017 | 09:13:56 | myöhemmin 8 kuukautta
Martti Haapala
  Like 3   Dislike 0

Yksi ahne julma salametsästäjä alas ja kuinka paljon enemmän siellä. Heidän täytyy mennä sen jälkeen ihmisiä, jotka ostavat tiikeri tuotteiden liian. Tämä on pysäytettävä.

Huhtikuu 28, 2017 | 17:11:49 | myöhemmin 8 kuukautta
Henrikki Hirvisaari
  Like 2   Dislike 0

Tarvitaan Rangers on hyvä kiikari, kivääri nähtävyyksiä ja yö visio. Sitten kun salametsästäjät ovat jopa likaisen työn, vain ampua heitä silmien välissä ei kysymyksiin. Varmista vain nämä paskiaiset pudota ennen kuin ne voivat tappaa kaunis luonto, jotka ovat paljon arvokkaampia kuin saastalle jotka ovat metsästys heitä.

Huhtikuu 29, 2017 | 18:23:24 | myöhemmin 8 kuukautta
Ahto Seppä
  Like 4   Dislike 1

Tämä on kauheaa se on pysäytettävä. Meidän Grand ja suuri Lapsenlapset koskaan saa nähdä näitä ihania eläimiä niiden luontoa ja voi oppia näitä kauniita eläimiä. Se on kauheaa, että niin manyof villieläinten on mennyt lopullisesti, koska ihmisen typeryyden. Toivoisin, että voisimme tehdä enemmän lopettaa tämä ennen kuin se on myöhäistä.

Huhtikuu 29, 2017 | 19:46:00 | myöhemmin 8 kuukautta
Arvo Aakula
  Like 2   Dislike 0

antaa kaikki hänen omaisuutensa ja vaurautta köyhille!

Huhtikuu 29, 2017 | 22:29:18 | myöhemmin 8 kuukautta
Kaino Pulkkinen
  Like 1   Dislike 0

hän olisi sidottu hänen lanka ansoja ja vasemmalle villieläimistä.

Huhtikuu 30, 2017 | 00:08:34 | myöhemmin 8 kuukautta
Topias Härkönen
  Like 0   Dislike 0

Älä tapa tätä miestä. Laita hänet yksi hänen ansoja ja jättää hänet. Luonto hoitaa hänet.

Huhtikuu 30, 2017 | 00:31:48 | myöhemmin 8 kuukautta
Aleksis Isotalo
  Like 1   Dislike 0

En tiedä, jos se kuulosti oikein. Pohjimmiltaan hän tappoi 100 tiikeriä joten tämä henkilö kuolla ei ole iso juttu ja täysin perusteltua,

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha