Talouden tila on hyvä, ei ole suuri: Trade tiedot osoittavat Modest Demand

Janne Hakulinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kestävä kasvu talouden riippuu vahvuus taustalla kysyntä tavaroiden ja palvelujen. Onneksi uusin Yhdysvaltain kauppias tukkukauppa, myynti, ja inventaario numerot lukuunottamatta tehdasteollisuudessa, osoittavat, että kysyntä kasvaa, vaikka vauhti edelleen vaatimaton.

Myynti tukku kaupat toukokuu oli $ 453.2 miljardia euroa eli 0,7 prosenttia huhtikuusta. Liikevaihto kasvoi 6,6 prosenttia tasoilla toukokuuta 2013 tietojen mukaan Yhdysvaltojen kauppaministeriön. Toukokuu myynti kestokulutushyödykkeiden kasvoi 0,2 prosenttia huhtikuusta ja nousivat vankka 5,9 prosenttia vuotta sitten. Vielä tärkeämpää on, tämä kasvu tuli kasvusta myynnistä sahatavara, sähkölaitteet, laitteisto, koneiden ja metallit, merkki siitä, että kotelo ja teollista toimintaa voidaan poimien vauhtia. Myynti metallien ja mineraalien, maaöljysulfonaatit, kasvoi 3,2 prosenttia huhtikuusta.

Toinen segmentti, joka on osoittanut vahvaa kasvu on nondurable tavaroiden myynti, joka kasvoi 1,1 prosenttia huhtikuussa ja kasvoi 7,2 prosenttia toukokuusta 2013. kysyntä maataloustuotteiden pysynyt hyvänä, koska myynti Maatilan tuotteen raaka-aineiden kasvoi 6,6 prosenttia huhtikuusta .

Tiedot omaisuuden osoittavat, että yritykset ovat valmistautuu tavata potentiaalisia uusia kysynnän talous toipuu järkyttävä 2,9 prosenttia BKT supistuu ensimmäisellä neljänneksellä tänä vuonna. Omaisuus yhteensä kauppalaivojen tukkukauppiaiden olivat $ 532.7 miljardia toukokuun lopussa, jopa 0,5 prosenttia tarkistettu huhtikuu tasolla ja kasvoi 7,9 prosenttia toukokuussa 2013.

Toukokuussa varastot kestohyödykkeiden kasvoi 1 prosenttia huhtikuussa ja 8,5 prosenttia vuoden takaisesta. Omaisuus metallien ja mineraalien, paitsi öljy-, kasvoi 2,1 prosenttia huhtikuussa; varastojen moottoriajoneuvo ja moottoriajoneuvojen osien ja tarvikkeiden kasvoi 1,9 prosenttia. He ovat nousseet hitaammin kuin myynnin kasvu, mikä osoittaa, että yritykset yrittävät edelleen kiinni kysyntää.

Omaisuus Maatilan tuotteen raaka-aineet laskivat 3,2 prosenttia huhtikuusta, kun myynti on kasvanut olennaisesti kuukausi kuukaudelta perusteella. Tämä voisi todennäköisesti paineita hintojen maataloustuotteiden. Varastojen öljyn ja öljytuotteiden kasvoi 2 prosenttia, kun taas myynti ovat pysyneet ennallaan huhti-toukokuussa.

Omaisuus-to-myynnin suhde kauppias tukkukauppiaat, keskeinen indikaattori potentiaalisen kysynnän kasvu tavaroiden, tuli hieman pienempi, 1,16 prosenttia toukokuussa 1,18 prosenttiin huhtikuussa.

Jos tukkukauppa numerot ovat viitteitä siitä, mitä potentiaalinen kysyntä näyttää lähikuukausina, sitten 2,1-2,3 prosentin talouskasvua arvioidaan Federal Reserve vuonna 2014 voidaan helposti tapasi, ja talous saattaa kasvaa trendin yläpuolella.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha