Tallentaminen ja uudelleenrakennus Soil

Vuokko Hirvonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos maailman everyones vastuu Hyvä artikkeli. Toivon, Hope niin! Ilman maaperä, olemme kaikki tuomittuja! Suuri artikkeli, kiitos!

Säästää ympäristöä vaatii enemmän kuin vain istuttamalla puita ja johtava vihreämpää elämää, vaikka se varmasti auttaa. Siihen liittyy myös yrittää palata ympäristön alkuperäiseen tilaan. Vaikka valtamerten, ilmakehän ja sademetsät saavat paljon huomiota, maaperä on harvoin mainitaan. Itse asiassa, parantaa maaperän laatu on yksi tärkeimmistä tekijöistä säästää ympäristömme koska se antaa meille tärkeitä ruoan ja kasvillisuus.

Kaikkialla maailmassa katoaminen pintamaan on alkanut huolehtia monet viljelijät ja tutkijat. USA on suurin menetys prosentteina, jossa joillakin alueilla menettää 75 prosenttia niiden pintamaan muiden maiden nähdä samanlaisia ​​tuloksia. Suuri syy tähän maaperän huonontumisen on liiallinen laiduntaminen, metsäkadosta ja maatalouden käyttöön. Patterns maaperän menetys eroavat kunkin alueen maatalouden osuus 66 prosenttia Pohjois-Amerikassa, kun taas Suomi on ongelmia liiallisen laiduntamisen. Silti lähes kaikki alueet ympäri maailmaa ovat maaperän huonontumisesta, joka on joko joidenkin tai vakavaa huolta. Vaikka on olemassa lukuisia maakerrosten, pintamaan sisältää lähes kaikki ravintoaineet tärkeitä kasveja ja kestää lähes 100 vuotta luoda yksi millimetri pintamaan. Kasvit imevät näitä ravinteita maaperästä ja kun maaperän alkaa sisältää vähemmän ravinteita, kasvit heikkenevät ja herkemmin tuholaisten ja tautien, mikä lisää käytön kemiallisten lannoitteiden, torjunta-aineita ja rikkakasvien, kaikki jotka imeytyvät vihannekset ja hedelmät laittaa pöytiimme. Nämä vahvoja kemikaaleja ja viljelytekniikoita johtaa korkeampi maaperän eroosiota. Ilman pintamaa, ei ole tarpeeksi ravintoaineita kerroksen alla ylläpitää kasvillisuuden. Ilman kasvillisuuden, maaperän tulee herkemmäksi tuulen ja veden eroosiota ja joko muodostavat suuria sedimentin talletuksia jokia tai pölyä kulhoja. Ympäri maailmaa pintamaa on murentaa nopeammin kuin se voidaan korvata, ja pelkästään Yhdysvalloissa kuluttaa $ 125 miljardia torjumiseksi pintamaan menetystä.

Huolimatta näistä numeroista, monet hallitukset ympäri maailmaa ovat ymmärtäneet säilyttämisen, mitä on jäljellä meidän pintamaa. Vuonna 1985 Yhdysvaltain hallitus supistui 14 miljoonaa hehtaaria maata alle Conservation Reserve Program joka maksoi maanviljelijöille muuntaa erittäin syöpyvä viljelymaan ja kasvullisen kansi kuten puut, niityt ja syntyperäisten wildplants. Vuodesta 1982-1997, USA pystyi vähentämään pintamaan eroosiota 3,1 miljardia tonnia 1,7 miljardia tonnia. Valtioissa, kuten Oregon ovat eturintamassa CRP-ohjelman ja ovat kattaneet 550000 hehtaarin hauras pintamaata, arvo on lähes $ 27 miljoonaa euroa, jos todella saa viljelymaaksi. Oregon suunnitelmia lisäämällä viljelymaan ja CRP vuonna 2011. Kansallisesti, on 31.200.000 eekkeriä maata omistettu CRP korkilla 32 miljoonaa eekkeriä. Monet muut maat seuraavat Yhdysvaltain esimerkkiä ja ovat alkaneet istuttaa paljon enemmän puita estämiseksi aavikko päällekkäin. Marokon hallitus vuonna 2005 peruttu maanviljelijöiden velkojen ja kannusti korvaaminen hauraampi viljakasvien oliivipuita ja hedelmätarhat. Afrikan luoneet Green Wall Saharan aloite, joka vaatii istuttaa 300 miljoonaa puuta pitkin 3.000.000 hehtaaria maata Afrikassa. Aloite on laajentunut myös parannettava maankäytön ja viljelykiertoa. Kiinassa sekä aikoo istuttaa lähes 4480 km maata lähellä Gobin autiomaa estääkseen aavikoitumisen. Mongolian hallitus on myös keskittyy istutus aavikko pensaat vakauttamaan eri dyynit sisällä Gobin autiomaa. Hallitus on tullut niin sitoutunut ehkäisemään edelleen maaperän eroosiota, että lampaat ja vuohet on kielletty kokonaan ja Kiinassa, hallitus ajaa viljelijöiden vähentää lampaiden ja vuohien 30 prosenttia.

Sillä maa, joka on vielä viljelykäytössä, monet maanviljelijät ovat alkaneet käyttää erilaisia ​​menetelmiä maatalouden pelastamiseksi maaperään. Yksi yleinen tapa on säilyttäminen muokkausta, joka ei sisällä asti ja vähintään maanmuokkaus. Tavanomainen tilling maaperän paitsi julkaisut varastoituneen hiilen - noin 78 miljardia tonnia hiiltä on julkaistu koska muokkaus - se myös jättää vähemmän kuin 15 prosenttia sadon jäännös kattaa alle 500 puntaa per eekkeri pieniä viljaa jäämiä. Tämä kääntyminen maaperän johtaa suurempaan hajoamiseen tärkeä orgaanisten aineiden maaperään ja myös mahdollistaa nopeamman veden kulkevat maaperä, joka johtaa nopeammin eroosiota. Säilyttäminen muokkaus tekniikat vaativat viljelijöitä lähtemään vähintään 30 prosenttia sadon jäännös, joka mahdollistaa veden matkustaa hitaammin kautta maaperään, mikä vähentää eroosiota. Nämä menetelmät myös vähentää polttoaineen kustannuksia viljelijöille ja se voisi myös mahdollisesti ansaita viljelijöille enemmän rahaa kuin tavanomaisilla tekniikoilla. Yhdysvalloissa on tällä hetkellä yli 27 miljoonaa hehtaaria maatalousmaata käytetään ei-till viiden muun maan seuraavat perässä:

  • Brasilia - 26000000 hehtaaria
  • Argentiina - 20 miljoonaa hehtaaria
  • Kanada - 13 miljoonaa hehtaaria
  • Australia - 12000000 hehtaaria.

Valitettavasti ei-muokkausta tekniikka voisi mahdollisesti johtaa korkeampiin Käyttökohteita rikkakasvien perinteisinä muokkausta tekniikka poistaa monia invasiivisia rikkakasvilajeja.

Merkitys säästää meidän pintamaa on ollut huoli viljelijöille lähes kolme vuosikymmentä. Silti, ei ole juurikaan yleisön tietoisuutta hallitusten ohjelmia, joilla on suojella pintamaan. Ei vain sitä, mutta on vielä monia maatiloja ympäri maailmaa, joissa ei ole asianmukaista tietoa siitä, miten säilyttää maaperän ja silti tehdä voittoa. Ei ainoastaan ​​hallituksen täytyy ajaa näitä uudistuksia, viljelijät myös otettava aloite ja aloittaa paremmin viljelymenetelmiä.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Vauva keskustelu
Seuraava artikkeli Zen kasvojen: se toimii?
Kommentit (4)
Toukokuu 27, 2017 | 17:46:55 | myöhemmin 9 kuukautta
Pilvi Keinonen
  Like 2   Dislike 2

Olemme menettämässä maapallon, koska "ahne" niistä

Toukokuu 27, 2017 | 19:05:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Aliina Härkönen
  Like 3   Dislike 2

Meidän kaikkien on alkaa tehdä osamme puhdistaa ja tallentaa ulos maaperän. Meidän on taisteltava Monsanto kaikin voimin, sillä tämä tulee olemaan valtava urakka. Ongelmana on, että siemenet Monsanto myy viljelijät jo ainetta ruiskutetaan niihin. Joten kun tämä ruoka kasvaa - tämä kemiallinen kasvaa ruokaa. Kun komposti - nyt uskon, että nämä kemikaalit myös päätyvät meidän komposti. Kuinka kauan kestää päästä eroon näistä kemikaaleista? Tämä on hyvin pelottava skenaario !!!!! Meidän tutkijat selittää tätä meille. Meidän on lopetettava Monsanto !!!!!!!

Toukokuu 28, 2017 | 02:48:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Päiviö Tuomela
  Like 4   Dislike 0

Meidän government`s -sekä valtion ja liittovaltion pitäisi tehdä enemmän tästä ._____ sen sijaan, että ahne developer`s, ja öljy-yhtiöt jne hellittämättä tuhota maapallon ja se `s creature`s.

Toukokuu 28, 2017 | 09:49:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Juhani Sirola
  Like 5   Dislike 2

Olen iloinen, että monet ihmiset löytävät keinoja vähentää pintamaan menetystä. Ongelma on paljon suurempi kuin 100 tai niin miljoonaa hehtaaria suojeltuja maa maailmassa. Tuntuu siltä, ​​saatamme joutua työskentelemään kohti kehittynyt viljelykierto suunnitelma maatilalle vain 30-50% viljelysmaasta kulloinkin ja työtä palauttaa loput tulevaa viljelykasvien käyttöön.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha