Tallenna villilohen

Jutta Lahtinen Elokuu 3, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Allekirjoitettu vetoomuksia. Kiitos : ) Niin paljon terveys ja hyvinvointi .... Kiitos

Food Fight: Tiesitkö villi lohi on vaarassa geenimuuntelun ja vakavia uhkia sen elinympäristön?

  •  Geenimuuntelun odottaa hyväksyntää FDA.
  •  Kuparikaivos ehdotetaan kärjessä Bristolinlahti jotka voisivat aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa 40.000.000 kalat kutevat sen vesillä.

Ensi vuonna, kehittäjät aikovat hakea lupia rakentamiseen Amerikan suurin avolouhos kupari- ja kultakaivos, sydämessä Alaskan arvokkain lohi kulkee. Se ei ole liian myöhäistä meille lopettaa ne, jos toimimme nyt. Ympäristönsuojeluviraston harkitsee parhaillaan pyyntöjä sidosryhmiä käyttämään teho Puhtaan veden laki suojella Bristolinlahti. TUOREET, Parent Maan ja Trout Unlimited yhdistävät ruohonjuuritason voimia ryhtyä toimiin ja toivon sinun liittyä meihin!

Toimenpide voi tehdä maailma on erilainen. Kirjoita vetoomusvaliokunnan Fresh verkkosivuilla ja paikan päällä. Aloita Ripple Effect Tänään.

Pebble Mine kattaisi 20 neliön mailia Bristolinlahti vedenjakaja, ja vaativat rakentamisen maailman suurin savi padon 10 neliömailin jätealtaiden lampi. Jopa 10 miljardia tonnia myrkyllisiä kaivoksen jätteitä voitaisiin valmistaa. Luovuttaminen näiden jätteiden voisi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa Bristolinlahti lohi kulkee.

Vielä pahempaa: kun meidän villi lohi ovat uhattuina, geneettisesti muunnettuja lohta voidaan tuoda markkinoille mitään päivä. Siirsimme yksinoikeudella kuvamateriaalia Paul Greenberg, bestseller-kirjailija neljä kalaa. Check it out alla! Hän selittää miksi hybridi Frankensalmon ei ole sijaa meidän taulukoita, varsinkin kun meillä on runsaasti, terveellinen vaihtoehto.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Joulukuu 2, 2016 | 17:53:18 | myöhemmin 3 kuukautta
Helmi Salonen
  Like 4   Dislike 1

Käsittämätöntä, että tässä päivässä ja ikä, "aivot" yhteiskuntiemme ehdottaa tällaista mieletön, vaarallinen, ja epäkunnioittava ideoita. Aivot nämä ihmiset olisivat paremmin palkattu opetus ihmiskunnalle, joka ei tarvitse ykkösluokan proteiinia 3 kertaa päivässä, ja että jotain on tehtävä noin väestöryhmä räjähdys.

Joulukuu 2, 2016 | 20:01:50 | myöhemmin 3 kuukautta
Piritta Jokinen
  Like 4   Dislike 1

Tämä kaivos voi aiheuttaa liikaa ongelmia: veden saastuminen, joka tuhoaa lohista "elinympäristö, ja riskiä enemmän GMO lohet vapautetaan markkinoille ... meidän on estettävä se, kun vielä voimme!

Joulukuu 3, 2016 | 00:59:12 | myöhemmin 3 kuukautta
Jarmo Koivu
  Like 3   Dislike 0

Bristol Bay vesistöalue on korvaamaton - ympäristö siellä, yhteisö on joka riippuu ekomatkailun ja kalastus .... yksikään niiden kaivos tekniikat ovat mitenkään taattu suojella näitä korvaamattomia omaisuutta. Tämä avoin minun ei pitäisi tapahtua.

Joulukuu 3, 2016 | 04:13:34 | myöhemmin 3 kuukautta
Titta Auer
  Like 0   Dislike 0

Surullinen. Molemmat vetoomuksia allekirjoitettu.

Joulukuu 3, 2016 | 11:49:46 | myöhemmin 4 kuukautta
Santtu Aalto
  Like 2   Dislike 2

lohen ovat hyvin viileä olentoja. he ansaitsevat iso kunnioitusta. erittäin kova elämä.

Joulukuu 3, 2016 | 14:59:37 | myöhemmin 4 kuukautta
Aimo Tuomioja
  Like 2   Dislike 2

Voi, gooly ..... Vihaan kuulla tätä. Allekirjoittaman vetoomuksen .... voimme vain toivoa, nyt.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha