Taaperot Tarvitsetko nap aikaa

Irina Ruutu Tammikuu 26, 2017 Perhe 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Taaperot Tarvitsetko nap aikaa

Monet nuoret lapset Aren ?? t saa tarpeeksi unta. Tuore tutkimus osoittaa, että kun pikkulapset ohittaa vain yhden torkut ne tulevat ahdistunut, onneton, ja turhautunut.

Ah, nap aikaa! En ole varma, kuka odottaa nap aikaa enemmän, sedät tai pikkulapsille. Mutta uusi tutkimus Coloradon yliopisto osoittaa, että nap aikaa pikkulapsille voi olla tärkeämpää kuin aiemmin uskottiin.

Unenpuute on tullut normi monille aikuisille me pallotella monia toimintoja-työmatkaliikenne, työ, oppiminen, vanhemmuus, ostokset, ruoanlaitto, siivous-lista jatkuu ja jatkuu.

Mutta apulaisprofessori Monique LEBOURGEOIS tutkimusta johtanut sanoo, "Monet nuoret lapset nykyään ei saa tarpeeksi unta, ja pikkulapsille, päivällä päiväunet ovat yksi tapa varmistaa niiden" nukkua säiliöiden on asetettu täyteen joka päivä. "

Vaikutukset puuttuu yksi nap

Tutkijat havaitsivat, että ikäisillä pikkulapsilla kaksi ja puoli kolmen vuotias, jotka ovat jääneet vain yksi päivittäinen torkut oli enemmän huolissaan ja onneton. He osoittivat myös vähemmän kiinnostusta ja oli vaikeampaa aikaa ratkaista ongelmia kuin niiden hyvin levänneenä ikäisensä.

Tutkijat videoitiin vaippaikäisiä kasvoja kun he koonnut "lapsiystävällisiä" kuva arvoituksia. Lapset työskennellyt kaksi palapelit: yksi kaikkien kappaletta, toinen oli väärä pala. Ei väliä mikä palapelin NAP-riistetty taaperoille työskennellyt, niillä oli voimakkaita reaktioita:

  • 34 prosentin lasku positiivinen tunteita, kun ne onnistuneesti päätökseen ensimmäinen palapeli
  • 31 prosentin kasvu negatiivinen emotionaalinen reaktio ratkaisematon palapeli

verrattuna pikkulapsille, jotka olivat karhea.

"Aivan kuten hyvä ravinto, riittävä uni on perustarve, joka antaa lapsille parhaat mahdollisuudet saada, mikä on tärkeintä päässä ihmisiä ja asioita he kokevat joka päivä", sanoi LEBOURGEOIS.

Tutkijat spekuloivat, että unen puute voi vaikuttaa lasten kykyyn myönteisessä vuorovaikutuksessa toisten kotona ja koulussa. Väsynyt lapset ovat alttiimpia raivokohtauksia ja turhautumista.

Nukkua aikataulu

Pikkulapsille, jotka seurata unen aikataulu voivat palauttaa niiden vuorokausirytmiä joka ilta. Ihannetapauksessa ne pitäisi saada 12-14 tuntia unta sisällä 24 tunnin aikana. Kun he ovat 18 kuukautta vanhoja, ne olisi alas yksi torkut päivä yhdestä kolmeen tuntia.

Nukkua vinkkejä

  • Pidä johdonmukainen torkut ja nukkumaanmenoa aikataulu.
  • Pidä makuuhuone ympäristö sama joka ilta.
  • Aseta ja kommunikoida johdonmukaisia ​​rajoja.
  • Anna lapsen olla pehmolelu tai viltti edistää turvallisuuden tunnetta.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha