Taapero Halloween puvut

Nuutti Eskola Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Dalmatian CostumeBy Susie McGeeTeacher, M.Ed

Suuri päivä on melkein täällä ja sinulla ei ole ideoita lapsi Halloween puvut. Tietenkin on paljon puvut paikallisen tavarataloissa, mutta haluat jotain erilaista, ehkä jotain luovempaa. Ota seuraavia ajatuksia ja mukauttaa niitä omiin tarpeisiin. Älä unohda lisätä omia puku ideoita, too!

Dalmatian Puppy Costume

Tämä taapero Halloween puku puku on liian söpö! Kaikki mitä tarvitset on valkoinen nukkuja ja mustaa kangasta maalilla. Ota kangas maali ja väri mustia ympäri nukkuja. Seuraavaksi voit tehdä omia korvat käyttämällä pieni panta. Peitä se valkoinen materiaali, ja leikkaa hieman valkoista korvansa pala huopaa. Maalaa läiskät sanka ja korvat. Nyt kestää jonkin oman muodostavat tai kasvot maali ja anna pieni pentu musta nenä muutaman viikset. Miten suloinen se on?

Ankka tai yksikään lintu puvut

Kanaa ja leppäkerttu puvut

Sinun täytyy käyttää nukkuja missä tahansa värin haluat pikku lintu on. Voit ostaa pari suuria paloja huovan leikattu siivet. Voit liittää siivet sivuja pitkin nukkujan ja alapuolelle kussakin varressa. Täydentävät ilmeen, ottaa yksi lapsesi baseball caps, ja peitä se lisää tuntui. Lasku tulee nokka lintu, joten käytä eri väriä tähän. Nyt, pikku lintu voi taaperrus tai lentää alas kadulla kuin hän temppu tai kohtelee!

Lamb Taapero Halloween puku

Lamb puku

Kun päättää, mitä väriä pikku karitsa tulee olemaan, ostaa joitakin puuvilla lyöntivuoro käyttää. Jos voit vain löytää sen valkoinen, saatat pystyä värjätä sitä. Aseta taapero nukkuja tai verryttelypuku samanvärisiä. Nyt liittää kaksipuolinen teippi ympäri vaatteet. Kun olet tehnyt tämän, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ottaa osia lyöntivuoro ja kattavat puku täysin. Voit tehdä saman asian pään peittämällä hattu tai kelkka. Anna joitakin lyöntivuoro roikkua puolin pienokaisesi kasvot muistuttavat korvat.

Leppäkerttu Costume

Tämä taapero Halloween cosutume on todella yksinkertainen. Ostaa musta verryttelypuku tai vain musta yläosa ja housut, ja lisää punainen liivi. Saat myös haluavat musta hattu. Voit käyttää kaksipuolinen teippi liittää suuria mustia leikattu huovasta materiaalin päälle punainen liivi. Kun olet valmis puku, poista paikkoja! Antennit voidaan tehdä pois kaksi punaista putkien puhdistuslaitteet että kiinnität musta hattu. Voit jopa lisätä muutaman paikkoja pienokaiset kasvot, jos haluat, kasvot maali! Kuinka söpöä!

Spider Costume

Spider puku

Lapsi on ihastuttava vaikka hän on hämähäkki! Ostaa musta asu hänen pukeutua, sekä kaksi paria mustia sukkahousuja. Sinun täytyy tavaraa sukkahousut joidenkin tyyppistä materiaalia niin, että ne näyttävät jalat. Levittää sukkahousut selkään puku ja ommella paikalleen, niin että jalat repsottaa alaspäin kummallakin puolella. Nyt teidän pikkuinen käyttää joitakin valkoiset sukat ja käsineet, ja lisää valkoiset sukat päihin kunkin hämähäkki jalat. Jos haluat jalat liikkua yhdessä, voit liittää ne siima. Söpö ja kammottava!

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Belly Dancing Historia
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha