Syyrian kansannousu alkoi vuosi sitten

Aapeli Suominen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Quando é que este povo tem sua Liberdade sad..and kukaan ei asia auttaa heitä

Vuosi sitten tänään, Syyrian kansannousun alkoi eteläisen kaupungin Dera'a jälkeen ryhmä nuoria pidätettiin kirjoittamiseen anti-järjestelmä graffiti. Aktivistit raportoi tuore väliset yhteenotot Syyrian armeijan ja kapinallisten Vapaan Syyrian armeija vuonna Dera'a ja ovat viitanneet videomateriaalia säiliöiden ja joukot varmuuskopioida vaatimus. Tiistaina hallitus oli takavarikoitu useimmat Pohjois kaupungin Idlib jälkeen neljän päivän hyökkäys.

Mielenosoitukset Dera'a viime maaliskuussa kääntyi satunnaista hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia valtakunnalliseksi liikkeen. Yli 7500 on kuollut ja tuhansia haavoittui ja vangittiin, arvioiden mukaan YK; aktivistit ovat tehneet kuolleiden määräksi yli 8000. Tarkkoja lukuja on mahdotonta saada, koska rajoitusten Syyrian hallitus on asettanut ulkomaisten toimittajien raportointia maasta.

Ulkomaisia ​​toimittajia, sekä 71-vuotias ranskalainen kirurgi, tohtori Jacques Berès voinut salakuljettaa itsensä maahan ja raportoida protesteja ja verinen tehoisku; yli 40000 videoleikkeitä on lähetetty YouTube. Turkin päivittäinen Hurriyet on ilmoittanut, että turkkilaisen toimittajan puuttuvat matkan jälkeen Syyriaan, jotta Idlib.

Keskellä väkivalta, presidentti Bashar al-Assad ilmoitti tiistaina, että parlamenttivaalit pidetään toukokuussa.

Kofi Annan, joka oli Damaskoksessa viime viikolla vaatia lopettamaan väkivallan, on lyhyt YK: n turvallisuusneuvostolle perjantaina noin ehdotuksillaan Syyrian hallitus. Useat YK: n diplomaatit ovat toistaiseksi sanonut, että vastaus on "pettymys." Yhdysvaltain ja sen eurooppalaisten liittolaisten turvallisuusneuvostossa on jälleen tarjouksen tekemistä antaa päätöslauselman, jossa vaaditaan, että Assad eroamaan. Venäjä ja Kiina ovat kaksi kertaa veto-oikeuttaan tällaiset päätöslauselmat ja, mukaan BBC: n YK kirjeenvaihtaja Barbara Plett, "-näppäintä kiistakapula" on ", joka pitäisi lopettaa väkivalta ensin" järjestelmää tai aseellisen opposition.

Eripura on tapahtunut opposition, kolme näkyvästi opposition jäsenten eroamista Syyrian kansallisneuvoston koska se ei Tausta viritys opposition. Yksi niistä, jotka erosi, entinen tuomari Haitham al-Malehin, sanoi, että hän erosi, koska ", koska siellä on paljon kaaosta ryhmässä ja ei paljon selkeyttä, mitä he voivat saavuttaa juuri nyt. Emme ole saaneet kovin pitkälle työskentelevät aseistaa kapinallisia. "

Uusi raportti Amnesty Internationalin, sanoo, että poliittiset vangit joutuvat 31 eri kidutuksen kuten "ristiinnaulitseminen" pahoinpitelyt, sähköiskuja ja mies raiskaus rikkoutuneiden pullojen. Raportti perustuu todistus syyrialaiset jotka ovat paenneet Jordaniaan ja antaa lisätodisteita rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Edellinen sivusto Kattavuus

Kanadan liian pelottavaa Dick Cheney

Syyrian Säiliöt Shell Idlib Kuten Kofi Annan puhuu Assad

Jos Yhdysvaltain Bomb Syyria?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 30, 2017 | 20:11:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Outi Savolainen
  Like 1   Dislike 1

Kristina todella on säälimätön, ei hän? Hän voi jopa lähettää tarinoita, kun mitään uutta tapahtuu. Ihmettelen - tulee hänen tarinoita contiinue kun hallitus laskee ja kaaos hallitsee?

Toukokuu 30, 2017 | 23:56:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Pirkko Hautala
  Like 2   Dislike 2

Kuinka monta hallitusten meidän täytyy horjuttaa. Choas kuolema tauti ruton ja työstämme tehdään tehtävä suoritettu.

Toukokuu 31, 2017 | 07:53:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Reetta Savolainen
  Like 3   Dislike 0

Vicky P Ketä haluat nähdä auttanut? Kapinallisille, jotka tukevat al-Qaida?

Toukokuu 31, 2017 | 14:45:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaapro Häkkinen
  Like 4   Dislike 2

Ja uskokaa tai älkää jotkut ovat vielä elossa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha