Syöpä hinnat nousta huimasti kuin Ihmiset Tarttukaa Syöpää Habits

Atro Häkkinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
ty Kiitos artikkeli. Olemme mitä syömme. ty Kiitos.

Joko syöpä ei pelotella ihmisiä niin paljon kuin voisi olettaa, tai pelko ei ole tehokas menetelmä käyttäytymisen muuttaminen, koska ihmiset ovat edelleen tehdä asioita tiedetään aiheuttavan syöpää. Koska ennustettavissa seurauksena maksuosuus ehkäistävissä syöpien kasvaa. Asiantuntijat hankkeen että seuraavien 20 vuoden aikana tapausten määrä maailmassa venähtää 70%, koska ihmiset eivät lopeta tupakointia, ylensyöntiä, tai kuluttaa eläintuotteita ja jalostettuja elintarvikkeita, eikä käyttää enemmän.

Huono uutinen näkyy World Cancer Report, Maailman terveysjärjestö kirja, joka edustaa työtä noin 150 tutkijoita kansainvälisesti.

WHO arvioi, että vuonna pari vuosikymmentä, lääkärit tullaan diagnosoimaan 25.000.000 uutta syöpätapausta vuosittain. Se ennustaa, että korkein pitoisuus tapaukset ovat kehitysmaissa, osittain koska ihmiset siellä ovat omaksumassa pahat tavat vauraammat maat, ja osittain siksi he elävät pidempään, lisää niiden mahdollisuuksia kehittää syöpä ja kuolevat siitä.

Keuhkosyöpä on yleisin ja tappavin tyyppi. 80-90 prosenttia tapauksista välittömästi johtuvat tupakointi - tupakka aiheuttaa 30 prosenttia syövistä - eli ne olisi voitu estää. Toinen riskialtis tapa syö lihaa. Ihmiset, jotka syövät punaista lihaa säännöllisesti jopa 50% suurempi todennäköisyys sairastua paksusuolen syöpään kuin toiset; ne ovat myös suurempi todennäköisyys kuolla sydänsairauksiin. Enemmän punaista lihaa ihmiset syövät, ohuempi heidän mahdollisuuksiaan kuolee rauhallisesti vanhuuden. Lihajalosteiden myös "riskiä kuoleman vuoksi paksusuolen syöpä, muiden syöpien, ja sydänsairauksia."

Voi olla, että ihmiset eivät ole parantuneet heidän tapojaan, koska he eivät ymmärrä vaaraa ne ovat käytössä. Maailman Cancer Research Fund tutkimus että tutkituista ihmiset Yhdistyneessä kuningaskunnassa havaittiin, että 49% ei "tiedä, että ruokavalio lisää riskiä sairastua syöpään," BBC raportoi. Rahasto totesi myös, että ihmiset suuresti yliarvioivat roolia, geenien olla aiheuttavan syöpää. Ryhmä sanoo, että korkeintaan kymmenen prosenttia syöpätapauksista voidaan jäljittää perinyt geenit.

Se voi myös olla, että saavuttaa hyvinvointi voi olla enemmän motivoiva kuin välttää tauti on. Kasvava määrä syöpätapauksista on keskittynyt kehitysmaihin. CNN raportoi, että "yli 60% maailman asioissa ja noin 70% maailman syöpä kuoli Afrikassa, Aasiassa ja Keski- ja Etelä-Amerikassa." Suuri segmenttejä näiden maanosien väestö on vasta äskettäin varaa joitakin huonoja tapoja yhteinen rikkaiden maiden, kuten syöminen lihaa säännöllisesti. Valitettavasti, kun heillä on varaa elää kuten amerikkalaiset ja länsieurooppalaiset, monet tekevät, vahingoksi heidän terveyttään.

Hyväksymällä Länsi ihanteita ei vain sicken ja tappaa ihmisiin; se myös tuhoaa planeetan ympäristö. Lihateollisuus on suurimpia saastuttajia ja syyllisiä metsäkadon muun epäkohtia.

Kun ihmiset ympäri maailmaa kasvaa enemmän varakkaita, he olisi parempi etsiä itään malleja onnea tai menestystä. Perinteet kuten buddhalaisuus arvo sisäistä rauhaa yli materiaalinen vauraus ja kulutus, pullukka Buddha säännöissä huolimatta. Ironista kyllä, eschewing lännen Burger-snarfing esimerkiksi voisi muiden maiden vielä vauraampia, koska kustannukset syövän hoitoon "on käsistä", sanoo Chris Wild, johtaja WHO: n International Agency for Research Cancer. "Ennaltaehkäisy on ehdottoman kriittinen ja se on ollut hieman laiminlyöty."

Ihmiset maailmassa tarvetta oppia ja toimia tiede osoittaa, että ne voivat estää syövän muuttamalla tapojaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 17, 2017 | 18:31:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Jutta Hakkarainen
  Like 4   Dislike 1

Milloin terveys ja valtion viranomaiset lopettavat vedoten tupakka, alkoholi, ruokavalio korkea lihatuotteissa, liikunnan puute ... suurimpana syövän syiden - saattamisesta vastuu yksilön ja hänen / hänen elämäntapa? Se on myrkyllisiä aineita ympäristössämme ja jokapäiväisissä tuotteissa, joka aiheuttaa 70% syövän epidemian, kuten hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja löytyy muovien ja torjunta-ainejäämät elintarvikkeissa ja altistumisesta ei ionisoiva säteilyn langattomien teknologioiden jne.

Toukokuu 17, 2017 | 19:53:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Ville Leppänen
  Like 0   Dislike 2

Sanoisin, että tupakointi on suurin riski ja huonompi asia on, että yhä useammat nuoret ovat pääsemässä koukussa !!! Tyhmät ihmiset vain eivät kuuntele!

Toukokuu 17, 2017 | 22:42:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Auvo Mäenpää
  Like 5   Dislike 1

Olen samaa mieltä, että huonot ruokailutottumukset voivat nostaa niitä riskiä saada syöpä. Valitettavasti useimmat ihmiset eivät välitä tarpeeksi ruokavalio muuttuu. Tiedän, että se on vaikeaa ja en odottanut ketään tekemään 360, mutta jos välität tarpeeksi itsestäsi, se voisi olla viisasta muuttaa teidän tottumukset. Käytän suolaa ja syödä sokerinen aavikot, mutta en syö lihaa ja syödä runsaasti kasviksia ja liikkua säännöllisesti. Toivon joitakin hyvää ruokaa ja liikunnan, auttaa tasaamaan pahaa ruokaa syön. En halua kuolla syöpään, mutta en halua elää ja ei voi nauttia joitakin asia, josta pidän myöskään.

Toukokuu 19, 2017 | 00:36:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Yrjö Ketola
  Like 0   Dislike 1

jatkoa: Jos oikein muistan se on jossain noin 3%, ja se on VAIN 5 vuotta elinikä hoidon jälkeen. Monet Burzynski n, Hoxsey n, ja Gerson n "asiakkaat" asui syöpä vapaa vuosikymmeniä. Joten ... tutkimusta, ennen kuin avaat tietotaidon mitään suuhun.

Toukokuu 19, 2017 | 04:33:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Esaias Kuusisto
  Like 5   Dislike 1

Jasna R sanoi: "Ah, mutta tietenkin! Tämä ei olisi täydellinen ilman" Cure olemassa! Mutta * he * piilottaa sen meiltä !!! "nutjob leiriin." Joten olet farmaseuttisen shill vai? Ehkä sinun pitäisi laajentaa näköaloja ja oppia muutamia asioita AMA ja iso lääketeollisuuden ja yksi lakien he ovat tehneet tässä todetaan koskien syövän hoidossa, itse asiassa se on ainoa laki heillä täytyy olla kirjoja. 1. on laitonta lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja määrätä mitään hoitoa tahansa syöpään muita kuin: säteily, kemoterapiaa ja / tai leikkaus. Lääkäri tai terveydenhuollon tarjoaja voi menettää toimilupa, jos he ehdottavat ravintoaine vaihtoehto tahansa edellä hoitoja. Jos luulet amerikkalainen lääke on saanut niin oikealle niillä kolmella hoitoja ehkä sinun pitäisi lukea: Etiikka Healing Dan Haley - joka välittää kymmenkunta tosiseikat tilejä eri lääkäreiden ja lääketieteen ammattilaisia, jotka loppuvat Amerikka AMA koska ne ei lopeta harjoitellaan tai lahjoittaa heidän parannuskeinoja erilaisiin syöpiin. Ja kun olet sitä miksi et tutkia tohtori Burzynski vuonna Dallas TX kuka on häiritään ja pakottanut AMA, puolustaa itseään ja hänen anti-neoplaston hoito yli 40 vuotta ... ohyeah Sanoinko hän on paranemisasteella yli 80%? Syy ... joo, hän ei ... kerro minulle, mitä paranemisasteella ihmisille, jotka kärsivät kautta tarkoitettuja lääkkeitä? Jos oikein muistan se on jossain noin 3%, ja se on VAIN

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha