Syöpää Fighting Foods

Gideon Ruuth Tammikuu 27, 2017 Ravitsemus 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Syöpää Fighting Foods

Ravitseva elintarvikkeet saadaan tärkeää ammuksia taistelussa syöpää vastaan. Kuitenkin tankkaus kanssa antioksidantti-rikas hedelmiä ja vihanneksia ei tarkoita luopua herkullinen illallisia. Jos syövän hoito on jättänyt tuntuu enemmän "väsynyt" kuin "soturi", syöpä-taistelut elintarvikkeet voidaan yhdistää terveellisiä, värikäs aterioita että pakkaus booli maku ja ravitsemus.

Lisäämällä ravitseva elintarvikkeet täynnä terve antioksidantteja on todennäköisesti yksi helpoimmista mitä voi tehdä itse, jos ei paras. Tulehdusta ruokavalio sisältää runsaasti hedelmiä ja vihanneksia on avain pitää kehon vahva. Meidän sivupalkin alla luetellaan joitakin tärkeimpiä syöpä-taistelut elintarvikkeet.

Siellä on usein olettamus, että ruokalaji on terve ja hyvä sinulle se on tylsää tai ei ole makua. Mutta mikään ei ole kauempana totuudesta. Kehitettäessä terve syöpä-taistelut resepti, kuten olemme osoittaneet täällä meidän valinta, käytämme kolmea vertailuarvoja:

  • visuaalinen sex appeal
  • ärsyttävä tuoksu
  • maku

Jos se on miellyttävä ja nenä, se varmasti tekee kellot soi kitalaessa.

Meidän kokoelma reseptejä, olemme hyväksytty, koska monet huippu ainesosia syöpää taistelut lista kuin mahdollista. Ja me parantaneet maut erilaisia ​​yrttejä ja mausteita tuoda uusi taso. Jotkut suositellaan mausteet voidaan säätää riippuen herkkyys-esimerkiksi, kun makuhermoja ottaneet pelaajan hoidossa.

Reseptit

  • Kasvis Paella
  • Makea ja mausteinen Kvinoa, Kaali ja Apple
  • Haudutettua lohta ja avokado ruohosipuli Cream ja Sugar Snaps
  • Turkki Lihapullat tomaatti confit

Tehokas elintarvikkeiden A-Ö

Tieteellinen tutkimus suosittelee useita keskeisiä ainesosia teidän ruokavalio auttaa ylläpitämään tautivapaan elin. Olemme käyttäneet muutamia meidän syövän torjuntaan reseptejä. Kaikki nämä elintarvikkeet ovat tulehdusta etuuksia, vaikka monet ovat vielä syöpälääkkeiden booli.

Ruoka

Syöpää taistelevat ominaisuudet

mantelit kuitu, E-vitamiini omenat polyfenolit, kuitu, C-vitamiini avokado öljyhappoa ja omega-3, karotenoideja, fytosteroleja, flavonoideja pavut ja linssit phytochemicals, kuitu marjat ellagiinihappoa, antosyanosideja suklaa katekiineja cruciferous vihannekset karotenoidit; vitamiinit C, E ja K; folaatti; kuitua; glukosinolaatteja tumman vihreät lehtivihannekset karotenoidit; vitamiineja, C, E ja K; saponiinit; flavonoidit; folaatti; kuitu pellavansiemenet lignaaneja, omega-3-rasvahappoja, isoflavoneja valkosipuli allisiinia, arginiini, oligosakkaridit, flavonoideja, seleeni viinirypäleet resveratrol, proanthocyanidins vihreä tee katekiineja lohi omega-3-rasvahappoja, seleeni soijapapuja ja soijatuotteet isoflavones tomaatit lykopeeni kurkuma curcumin
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha