Syöminen With Foodie Hero Delicious Lessons

Seidi Äijälä Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kippis Kuin ... Kiitos Kiitos jakamisesta. Mahtava! mielenkiintoinen huomattava

Ok, jos et ole lukenut osaa 1, Running with Mariel Hemingway, minun äskettäisistä kokemus Mariel Hemingway, siirry lue se nyt. Se ei ole pitkä. Me odottaa sinua kiinni. Mene eteenpäin . . .

Kuka tahansa, joka tuntee minut 5 minuutin tietää, että rakastan ruokaa. Olen foodie joka on kokeillut terveellisiä, ravitsevia elintarvikkeita 1980-luvulta lähtien. Olen kokeillut kaikkea raaka elintarvikkeiden makrobioottinen ja kaikenlaisia ​​ihanuuksia välillä. Minulla on tapana puhua ruokaa paljon liian, ja minun ensimmäinen tapaaminen Mariel Hemingway ei ollut poikkeus.

5 minuutin kuluessa kokous häntä, olin babbling päälle noin äskettäin terve detox puhdistaa olin tehnyt, ja minun etsiä terve tasapaino laihtuminen ja henkinen tauko. Sanoa tutustuimme heti olisi vähättelyä. Menettämättä hetkeäkään, Mariel sanoi hän voisi auttaa minua selvittää, mitä oli tekeillä minun ruokaa. Hän kannusti minua tekemään ruoka päiväkirjaa ja lähetä se hänelle. Luulin, että hän oli vain kohtelias, mutta työntää tarjous minun bra käsiteltäväksi.

Mariel oli urheilu ja ajoimme ulos New Yorkin kaupungin kohti Green Divas studiossa hänen uskollinen avustaja Heather Reinhardt edistää vilkas ja mukava keskustelun kaikki läpi Lincoln Tunnelista kunnes istui mikrofoneihin studiossa.

Toivotan teille voisi kuulla podcast? hyvin, minä myös. Kaikki oli loistava, mutta tekniikka keiju oli unessa ratissa, ja vihreä Diva on ohjauskortin väliin yhden pienen asetus, ja kun se tapahtuu, se oli kriittinen. Omistan sen. I sokaisi luonnollinen valo Mariel ja sekoittaa minun panos minun output.Read noin haastattelu tai kuunnella aikaisemmin podcastin Mariel haastattelusta meille pari kuukautta sitten.

Mariel ei ollut hänen uusia kirjoja, Running with Nature hänen kanssaan, mutta hän sattui olla yksi hänen upea keittokirjoja - Mariel n Kitchen - mikä oli yhtä jännittävä minulle henkilökohtaisesti. Olin lukenut Running Luonto sähköisesti ja kiinnittänyt huomiota Mariel ja Bobby filosofia noin ruoka ja terveelliset ja totesi, että vaikka minulla ei ollut välttämättä samansuuntainen hänen seikkailuja vuorikiipeilyä tai käynnissä luonnon kautta, olisimme lähteneet liikkeelle samanlaista linjaa meidän foodie kokemuksia ja uskomuksia terveyttä ja ravitsemusta.

Kun hän meni allekirjoittamaan kirjani, hän sanoi, "olen tosissani. Voin auttaa sinua. Pidä päiväkirja kaikesta syöt viikon ja lähettää sen minulle. Me selvittää, mitä on tekeillä. "Hmmmmm. Lisää vakavasti huomioon tämän antelias tarjous. . . Meillä oli kiire saada Mariel hänen ensi keikka, ja en nähnyt, mitä hän allekirjoitti minun uusi mahtava keittokirja kunnes pari päivää myöhemmin, kuten on käynyt ilmi.

Hän joutui viettämään viikonloppua kaupunki lähellä liiketoimintaa, joka ei ole aivan kuin viikonloppu LA tai NY. Bobby oli mennyt takaisin Kaliforniaan, ja hän ja Heather olivat eräänlainen jumissa keskellä New Jerseyn viikonloppuna, joten laitoin sen siellä, että olisin mielelläni tehdä terveellisiä ravintola suosituksia, tai jos he olivat todella epätoivoinen viihde, mieheni ja minä mielelläni ottaa ne pois. En rehellisesti ei odottanut heitä ottamaan minut jälkimmäiseen, mutta Heather tekstasi minulle, että he haluaisivat mennä ulos Wayne ja I He varmaan ollut todella epätoivoinen viihdettä!

Paska, nyt minun täytyi löytää hyvä terveellinen ravintola minun uusi foodie guru ja hänen mahtava avustaja! Olin yllättynyt, kuinka vaikeaa oli löytää kunnon terve ravintola, joka palvelee paikallisia, orgaaninen ja Whole Foods! Olen valittaneet tästä turhaan ilmeisesti. Joka tapauksessa olen muistanut hämmästyttävä ravintola, jossa olin arvostellut pari vuotta sitten, Chakra, ja ne olivat erittäin otollinen löytää meille oma koppi näin lyhyellä varoitusajalla. Mieheni soitti sen todella siistiä, kun kerroin hänelle meillä oli erityinen päivä lauantai-iltana.

Joten, me piristyi meidän päivämäärät, Mariel ja Heather, ja me putosi heti takaisin helppo, mukava ja vilkas puhekielen tila mieheni iloksi. Hän ei olisi myöntänyt, että hän oli hermostunut, mutta aivan kuten hän teki minulle, hän laittoi hänet sovussa hänen lämmin ja ystävällinen tavalla.

Illallinen oli loistava, ja juttelimme kuin pari kauan kadoksissa sisaret. Wayne oli onneksi hukkua upea naisellinen energiaa, ja nautti illan, ihmettelivät kuinka mukava me kaikki olivat. Hän oli hieman hiljainen aluksi, mutta hän lopulta liittyi hauskaa. Mariel sanoi myöhemmin, hän oli huolissaan hän oli epämukavaa, mutta hän sanoi olevansa ihastunut, että se oli todella viihdyttävä, ja olimme erittäin hauska. Hän rakasti sitä! Hyvää yötä olla mieheni, luulisin.

Ruoka oli fantastinen, mutta usko hetkeksi, en ollut tietoinen minun uusi Foodie guru istuu vieressäni kun tilasin minun aterian. Tein kommentti asia, ja hän nopeasti laittaa minut kotonaan, ja olin hieman yllättynyt, että en tuntenut arvioida, mutta en rehellisesti ei. Minulla oli jälkiruoka, syyllisyyttä, ja minä rakastin sitä!

Vasta seuraavana päivänä, että minä katsoin merkintä hän teki vuonna keittokirja hän allekirjoitti minulle. . .

Olen LOL'd yläkerrassa studiossa niin kovaa kun näin sen, että Wayne tiedusteli mitä hittoa oli niin hauska! Se oli täydellinen, koska tiesin epäilemättä miten sellainen tämä nainen oli, ja että se, mitä hän kirjoitti, hän kirjoitti kanssa parasta aikomus. Vielä naureskellen ja tuijottaa hänen viestin, päätin tehdä 7 päivän lehti, ja hän saisi sen, onko hän halusi sitä tai ei!

Tein sitoumuksen olla rehellinen, ja olin, joka oli tehokas, koska olen vastustanut muutamia kiusauksia että viikolla, koska en halunnut kirjoittaa ne alas! Mutta yleisesti, söin mitä yleensä syödä, ja laakeroitu kaiken.

Se auttoi minua heti kun tulin enemmän tietoinen siitä, että halusin ja tarvitaan enemmän raaka hedelmiä ja vihanneksia, ja olis suositella tätä minulle, jos joku lähettää tämän lehden minulle analyysi! Näin pari kuvioita ennen kuin olin puolivälissä.

Suoritettuaan viikon, olin menettänyt 2 kiloa, ja lähetti pitkin lehdessä ilman odotuksia. Mariel vastasi tunnin joitakin yksityiskohtaisia ​​huomautuksia ja suosituksia, jotka olivat asiat en olisi nähnyt omasta! Hän sanoa, että minulla on hyvä tasapainoinen ruokavalio, joka validointi lähtöisin hänen, mutta hän näki joitakin asioita ja teki joitakin oivaltava ehdotuksia, että olen nyt yrittänyt toteuttaa.

En ole oikeastaan ​​ollut aikaa omistautua leikkii uusia reseptejä hänen kirjansa vielä, mutta aion jakaa joitakin näistä kokeiluja, ja jos hän antaa minulle luvan, minä jopa jakaa yhden tai kaksi minun suosikki niistä!

Mariel voi tai halua laittaa itsensä siellä kuin foodie guru, mutta jos hän oli aika välillä hänen monia uskomattomia projekteja, hän olisi hyvä siinä! Olen kiitollinen, että minulla oli tilaisuus paitsi tavannut ja haastatellut Mariel, mutta on ollut ihana ateria hänen ja Heather, ja lopulta ovat jakaneet minun ruokailutottumukset hänen ja sai niin viisaita foodie neuvoja. Olen erittäin onnekas vihreä diiva.

Kyllä, syöminen Mariel Hemingway oli herkullista, valaiseva ja erittäin hauska. Hope tehdä sen taas joskus!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Huhtikuu 29, 2017 | 01:56:09 | myöhemmin 8 kuukautta
Hannu Lassila
  Like 1   Dislike 1

Kuva kaikki kasvikset siinä, sai minut nälkäinen.

Huhtikuu 30, 2017 | 06:48:37 | myöhemmin 8 kuukautta
Joona Huhtala
  Like 1   Dislike 0

kiitos ... ja käsinkirjoitettuja muistiinpanoja oli hauska.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha