Syitä Constant Ripuli

Tytti Leino Elokuu 24, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ripuli on epämiellyttävä ehdolla, että ei ole vain epämiellyttäviä ja fyysisesti tuskallista, mutta myös jotain, joka tekee sinut voi nauttia elämästä tai jopa lähteä kotiin pitkiä aikoja, kun se tapahtuu. Samalla se vahingoittaa kehon luoda nestehukka ja tekee kehon kykene hyödyntämään elintärkeitä ravintoaineita ennen kuin ne pois kehosta. Tämä tekee jatkuvaa ripulia uskomattoman verottaa yksittäisiä emotionaalisesti ja fyysisesti, ja ennen kaikkea osoitus siitä, että jotain on todella väärin kehon.

Jatkuva ripuli voi olla oire monien eri olosuhteissa. Ripuli, joka kestää yli 2 viikkoa voidaan pitää -constant- tai krooninen eli sen todennäköisesti aiheuttaa jotain muuta kuin -upset vatsa-.

Joku, joka on säännöllisesti toistuviin ripuli saattaa kärsiä IBS tai -Irritable suolen Syndrome- joka on taustalla kunnossa laukaisee stressiä tai tietyissä elintarvikkeissa. Diagnoosi on yleensä tehtävä puhtaasti kautta ilman muita syitä sekä toistuva krooninen luonne.

Yksi epämiellyttävä kroonisen ripulin syy on suoliston loisia, jotka voivat olla muodoltaan joko matoja tai yksisoluiset organismit ja rehujen jakkara suolistossa. Tässä jatkuva ripuli on todennäköisesti mukana vatsakipu ja -bloating- sekä veren ja matoja ulosteessa. Laihtuminen on toinen yhteinen indikaattori. Lääkärit voivat sitten tehdä testejä ulosteesta tai verinäytteet ja kohtelee kunnossa loishäätöaineet.

Loiset ovat muoto ruokamyrkytyksen. Ruokamyrkytys on mikä tahansa monien sairauksien aiheuttamia vievää ruokaa ja / tai juomaa saastuttamia bakteereita, viruksia, loisia tai myrkkyjä ja kemikaaleja. Useimmat ruokamyrkytysten häviävät viikon kuluttua, mutta loiset ja bakteerit salmonellan ja listerian jatkuu pidempään. Nämä olosuhteet johtavat jatkuvaa ripulia sekä sairaus, kuume, päänsärky, keltaisuus ja pahoinvointi.

Jotkut sairaudet voivat tietenkin aiheuttaa ripulia. Nämä ovat tulehduksellinen suolistosairaus, Crohnin-s Tautitutkimuksen ja haavainen paksusuolen tulehdus. Nämä ovat myös todennäköisesti aiheuttaa väsymystä, pahoinvointia, kuumetta ja alavatsan kipu vain yhdeltä puolelta. Sappirakon sairaus esiintyy usein yhdessä kouristelua alla oikealla kylkiluiden ja yleensä esiintyä tunnin kuluttua aterian. Ripuli sitten tapahtuu jos sappitiehyet ovat tukossa ja on väriltään valkoinen.

Monet allergiat voivat myös aiheuttaa jatkuvaa ripulia. Tämä voi olla reaktio erityistä ruokaa, lääkitys, fruktoosi tai laktoosi. Vuonna fruktoosi imeytymishäiriö ripuli ja turvotus tapahtuu 48 tuntia aterian jälkeen mukana suuria määriä fruktoosia.

On monia syitä jatkuvaa ripulia sitten ja on välttämätöntä nähdä lääkärin, jotta löytää oikea syy. Vaikka krooninen ripuli on diagnosoitu, että kestävä yli kaksi viikkoa, on tärkeää nähdä lääkäriin, jos ripuli jatkuu enempää kuin 24 tuntia, koska se voisi olla merkki vakavasta kunnossa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha