Syö vähemmän, useammin

Maaria Oja Elokuu 9, 2016 Miscellany 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Eric. ty Erittäin kova .... kiitos Minulla ei ole aikaa syödä useammin Kiitos. Kiitos .... en ... hyvä tietää Kiitos smile Olen samaa mieltä!

Niin kauan kuin voin muistaa tavanomainen neuvoja noin ruokailuajat oli syödä kolme neliön ateriaa päivässä, ja välttää eväs. Neliö aterioiden oletettavasti koostuu osia proteiinin, tärkkelyksen, ja jotkut selluloosa-rikas ruokaa ja he olivat aina melko suuri, ja välipaloja, hyvin ne olivat verboten. Osoittautuu, mukaan modernin tieteen otsikoita, tämä oli kuollut väärässä.

Tutkimusten mukaan tehty Imperial Collegessa Lontoossa, syöminen "vähän ja usein" on optimaalinen tapa ylläpitää verensokeri ja pitää energian tasoilla jatkuvasti. Tämä uusi ehdotettu ateria suunnitelma sisältää enintään yhdeksän ateriaa päivässä ilman eväs lainkaan. Tutkimuksessa, jossa verrattiin ruokavalion yli 2000 ihmistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kiinassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa osoitti, että ne, jotka söivät vähemmän kuin kuusi kertaa päivässä oli merkittävästi korkeampi systolinen verenpaine ja olivat paljon lihavampia. Ne, jotka oli sama kalorien saanti mutta kuluttaa pienempiä määriä aikana 6+ aterioita paljastui terveempiä ja alentaa verenpainetta. Mukaan artikkelin Daily Mail, syöminen vähintään neljä pientä ateriaa päivässä - "nibbling" ruokavalio, kuten tutkijat sitä kutsui - nopeuttanut aineenvaihduntaa ja alentaa riskiä lihavuuden, mukaan samanlainen Maastrichtin yliopiston tutkimuksessa. Huomaa, välipaloja aterioiden välillä ovat kiellettyjä.

Ei ole selvää, miksi syö useammin on näistä eduista, mutta yksi teoria on, että usein aterioita estää äkillisesti suuri rasvahappojen - yhdisteitä, jotka vapautuvat elintarvikkeet ja voi johtaa kertyminen rasvojen valtimoissa, ja myös osaltaan korkeat kolesteroliarvot. Ja se näyttää säännöllisyys pienempiä aterioita on yhtä tärkeää kuin määrä.

Mitä ajatuksesi lisäämällä taajuutta ateriat 300%? Luuletko 3 ateriaa päivässä on jonkinlainen biologinen perusta, jota ei pitäisi rikotaan? Onko sinulla ollut kokemuksia, jotka ovat tuoneet sinut omia johtopäätöksiä?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (1)
Kesäkuu 19, 2017 | 14:18:19 | myöhemmin 10 kuukautta
Miika Santavuori
  Like 5   Dislike 2

syö vähemmän ....! Mielestäni on erittäin vaikeaa minulle.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha