Syö vesi! Tässä miten

Jami Airaksinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Pelastaa resurssit Kiitos! Kiitos Kiitos! Kiitos jakamisesta!

Pysyminen sammutettua on tärkeää pysyä terveenä-vesi muodostaa noin 60 prosenttia meidän painon, ja jopa vain viisi prosenttia laskua vettä elimistöön vähenee lihasten voimaa ja kestävyyttä merkittävästi. 20 prosentin vähennys johtaa kuolemaan.

Joten kuinka paljon vettä tarvitset päivittäin? Vanha "8 lasillista sananparsi", kun taas hyvä yleinen vertailuarvo, ei ole täysin tarkka. Sen sijaan jakaa painosi kiloa puolen, joka on paljon paljon sinun tulisi juoda unssia.

Älä hätäänny, jos olet tällä hetkellä juominen tapa vähemmän me itse saada paljon meidän vettä elintarvikkeiden syömme. Yhdessä tutkimuksessa jopa väittää, että syö vesi-rikas hedelmiä tai vihanneksia sijaan chugging vettä jälkeen kova harjoitus voi kosteuttavat sinulle kaksi kertaa niin tehokkaasti, antaa kehon aminohappoja, kivennäissuoloja, ja vitamiineja.

Mitä sinun pitäisi tavoitella? Tarkista nämä hedelmiä ja vihanneksia korkea vesipitoisuus:

HEDELMÄT

Erinomainen Lähteet:

Vesimeloni, mansikat, greippi, cantaloupe, ja persikat listan kärjessä, joka sisältää välillä 88 ja 92 prosenttia vettä per tilavuus.

Kokeile: greippi ruskea sokerin puolivälissä päivän välipala, tai vesimeloni salaattia lounaaksi.

Suuri Lähteet:

Appelsiinit, ananas, karpalo, ja vadelmat ovat myös suuria lähteitä, jotka sisältävät 87 prosenttia vettä, jonka jälkeen aprikoosit, luumut ja mustikoita, ja omenat ja päärynät.

Kokeile: smoothie täynnä marjoja post-workout vauhtia. Lisäämällä lusikallinen maapähkinävoita saat aimo annos proteiinia, liian.

Hyvä Lähteet:

Kirsikat ja viinirypäleet tehdä suuri lisäksi ruokavalio, tulossa on 81 prosenttia vettä. Banaanit ovat 74 prosenttia vettä.

Kokeile: Jälkiruoka! Kuka tiesi siivu kirsikka kakku voisi olla niin terve?

VIHANNEKSET

Erinomainen Lähteet:

Salaattia ja kurkkua koostuvat 96 prosenttia vettä, mutta retiisi, kesäkurpitsaa, ja selleri eivät ole kaukana jäljessä 95 prosenttia. Tomaatit ja vihreä kaali ovat myös top valintoja.

Kokeile: Tuore tomaattikeitto illalliselle, täynnä runsaasti basilika ja valkosipuli.

Suuri Lähteet:

Munakoiso, punakaali, paprikat, kukkakaali, ja pinaatti ovat hyviä vaihtoehtoja, 92 prosenttia vesipitoisuus. Parsakaali tulee 91 prosenttia.

Kokeile: parsakaali ja kukkakaali salaatti-molemmat on osoitettu taistella syöpää, Lisäbonuksena.

Hyvä Lähteet:

Porkkanat ovat myös hyviä vaihtoehtoja, 87 prosenttia. Herneet ja yllättäen, valkoinen perunat myös luettelon, sekä 79 prosenttia vettä.

Kokeile: Meillä ei ole kertoa teille kaksinkertainen perunamuusia ovat suurta lohtua ruokaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kesäkuu 8, 2017 | 19:47:44 | myöhemmin 10 kuukautta
Soili Kuusisto
  Like 4   Dislike 1

Nämä ovat herkullisia, joka muistuttaa minua, minulla on maukas kirsikat juuri kutsunut minua nimeltä.

Kesäkuu 8, 2017 | 23:53:59 | myöhemmin 10 kuukautta
Aadolf Kolkka
  Like 2   Dislike 2

Luin kirjan kerran kutsutaan 'kehon paljon itkee vettä ", jossa tekijä väitti yksinkertainen vettä, ei mehua, ei tee, ei pop, ei vesi-kuormattuna elintarvikkeet, oli vastaus, jos ei paranna monia yhteisiä valituksia niveltulehdus ja migreeni lihavuuteen ja selkäkipuja. Vaikka en ole eri mieltä tämän artikkelin, vesi, vesijohtovettä, puhdas ja yksinkertainen, jos saat sen, on parempi. Edistää että.

Kesäkuu 9, 2017 | 05:19:42 | myöhemmin 10 kuukautta
Marja Juva
  Like 2   Dislike 0

Erittäin valaiseva. Olisi koskaan ajatellut jotain porkkana oli 87% vettä - mutta sitten, mieti kuinka paljon nestettä voit luoda, kun puristaa raastettu porkkana.

Kesäkuu 9, 2017 | 10:33:06 | myöhemmin 10 kuukautta
Elviira Mäki
  Like 4   Dislike 2

Perunamuusia - et ole väärässä he varmasti ovat suuria comfort food. Kulhoon kaunis valkosipuli vain auttoi lohduttamaan minua kun minun footy joukkue tehtiin kuin illalliselle tänään.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha