Suurin yksittäinen avain hallita aikaa

Asser Kankkunen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suurin yksittäinen avain hallita aikaa

Vuonna päivä-to-day yhteydessä, jokainen meistä - rikas tai köyhä, lahjakas tai kehittäminen, dynaaminen tai ujo - annetaan sama 24 tuntia. Mutta mitä teemme joka hetki?

Vaikka emme voi muuttaa olosuhteita, kykyjä, tai persoonallisuus jolla astumme tässä maailmassa, voimme päättää, miten käytämme tuntia, päivää, ja vuosina tuotti meille. Voimme valita polun otamme ja miten me vastaamme mitään esteitä, jotka saavat meidän tavalla. Temppu on yksinkertaisesti hallita ja maksimoida aika meille on annettu.

Pyrkimyksissämme hallita tätä rajoitetun jaossa aikaan meidän strategiat - avaimet - ja suurin yksittäinen avain hallita aikaa hallitsee itse.

Ylikansleri of You

Olet ehdoton, jäävittömyys diktaattori oman elämän. Määrä vaikuttaa muita yksittäisiä on elämässäsi on 100% heille suonut sinun ja voidaan peruuttaa milloin tahansa. Ulkoinen ohjaus on yksinkertaisesti harhaa, onko se teidän herkkä loukkaantumaan vanhemmat tarjoavat ei-toivottuja kutsun tai vihainen pomo "kysyy" sinua tekemään ylitöitä tänä viikonloppuna.

Koska diktaattori, voit kommunikoida rakkautta vanhemmillesi mutta kiisti kutsun. Koska ylin kansleri oman elämän, olet vapaa laskevan ylityöstä ja solvauksia. Vanhempasi saattaa saada loukkaantunut, tai saatat päätyä etsivät uutta työtä, mutta lopulta, olet ainoa omistaja oman kohtalonsa, ja se on aina sinun peruuttamaton oikeus valita.

Joten mitä on muutamia käytännön toimia hallintaan itse?

Vaihe 1: Mitä haluat?

Mitä haluat? Jos et voi vastata tähän kysymykseen, et ole itse menossa minnekään. Ja jos et ole itse menossa minnekään, miksi sinun täytyy hallita aikaa? Älä drift!

Haluatko terve, joka täyttää suhde? Se alkaa arvostaa itseäsi ja vain antaa toisille, jotka arvostavat sinua sisemmälle paikkoja sydämesi. Haluatko nauttia työsi? Paljon ihmiset ovat täyttää työtä elämässään, mutta he eivät saaneet siellä pysyvästi oleskelevat asemassa he vihaavat.

Mitä todella haluat?

Vaihe 2: priorisoida Yourself

Olet sankari oman elämän. Priorisointia omia tarpeita ei ole itsekäs. Itse asiassa, jos et täytä omia tarpeita, et koskaan voi tuoda koko kyvyt taulukkoon toisten auttamisesta.

Kun huomaat olet tärkein henkilö omassa elämässä, ja se on okei, voit lopettaa tuhlaa aikaa suhteita että halventaa sinua. Voit lopettavat kaikkien muiden tarvitsee ennen omaa. Lopetat tuhlaa tuntia työtä vihaat, tai uhraa 5 / 7ths oman olemassaolon nauttia kaksi päivää viikossa.

Se on okei olla onnellinen.

 

Vaihe 3: Invest in Yourself

Kun olemme määritetty mitä haluamme ja sietää henkilökohtaiset rajat vastaan ​​lakkaamaton vaatimuksia, jotka pyrkivät ryöstää aikamme, voimme vihdoin alkaa liikkua kohti tavoitteitamme.

Invest itseesi. Harva meistä tulee koskaan olemaan runsaasti kolmansien osapuolten peering sielumme huutaen piilotettu aarre, ja sitten puolustaa meidän futuurit. Kukaan muu voi sijoittaa sinua, mutta voit aina sijoittaa itse. Viettää 30 minuuttia päivässä kouluttaa itse koskien päämääriä. Rekisteröidy että tietenkin olet aina halunnut tehdä. Osta laatu puku.

Ota tilaisuus itse, ja alkaa liikkua eteenpäin.

Vaihe 4: Nauti Journey

Merkitys hallinnan itsestäsi on, että olet reasserting sinun hallita oman matkansa. Monet tekijät vaikuttavat lopulliseen määräpaikkaan, mutta itse matka on aina teidän käytettävissänne.

Nauttia matkasta. Älä tuhlaa elämääsi jahtaavat muiden unelmia tai ajatuksia menestys. Ja kun aloitat tiellä kohti oman version menestys, älä tee erehdy luulemaan määränpää on tavoite. Elämäsi on matka, ei määränpää. Kun olet tekemässä asioita rakastat ihmisten kanssa rakastat, löydät hintalaput mukana eivät ole läheskään yhtä merkittäviä kuin kerran ajatellut.

Se ei ole Miten aloitat

Onko tämä viimeinen sana ajankäytön? Ei tietenkään. Mutta lopulta, jos et koskaan täysin omaksua käsite hallita itseäsi, yksikään käytännön vinkkejä olet lukenut tuottavuutta ja ajanhallinta on merkittävä vaikutus elämääsi. Löydät itsesi samassa paikassa kerta toisensa jälkeen ajan.

Meillä jokaisella on sama 24 tunnin elää joka päivä. Jos ymmärrämme muuttumaton valtaa joka arvokas hetki, olemme paljon todennäköisemmin hyödyntää jokainen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha