Suuren budjetin Fantasies työjärjestyksen kuningaskunnan Box Office

Ari Elomaa Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Onko live-action fantasia kalvoja, joiden hetkellä? Angelina Jolie-pääosissa Maleficent toi $ 70 million sen avaamisen viikonloppuna huolimatta haalea kriittinen vastaanoton. Se slayed Seth MacFarlane n Miljoona tapaa kuolla lännessä ja Jarruttelimme X-Men: Days of Future Past, joka on vain tuonut $ 160 lipputulot kotimaassa, mutta on erittäin mukava maailmanlaajuinen brutto $ 513 miljoonaa vain kaksi viikkoa .

Maleficent, ohjannut erikoistehosteet guru Robert Strömberg kuvaa alkuaikoina nimihenkilö, salakavala noita kanssa korkeat poskipäät ja lävistyksiä vihreät silmät. Eleanor Audley-ääninen hahmo Disneyn upea 1959 animoitu klassikko, kuvattiin erittäin laaja 2.55 kuvasuhde on yksi pelottavin merkkiä. Strömbergin elokuvakanavat Wicked ja antaa merkki sympaattinen backstory kanssa yhteiskunnallinen merkitys koskien sukupuolirooleja.

Vuodesta 2010, kun entinen auteur-kääntyi-studio-lakeija Tim Burtonin käyttänyt $ 200 miljoonaa kääntyä Alice in Wonderland osaksi Johnny Depp eepos, suuren budjetin fantasia elokuvat ovat olleet nousussa. Ne eivät välttämättä ole usein, kuten supersankari elokuvia, mutta ne tehdä valtava, horjumaton vaikutus lipputulot, internetissä, ja kriitikot ja elokuvissakävijät. Johtajat haluavat ruorissa niitä, tuottajat haluavat tuottaa niitä; he tekevät rahaa ja tarjoavat mahdollisuuden ansaita lihava samalla lisäämällä merkitystä nimesi.

Alice in Wonderland on luultavasti vastaa tulva suuren budjetin, live-action reimaginings klassinen fantasia tarinoita; kanssa lipputulot pohjoiseen $ 1 miljardin se 16. korkein bruttoutusmenettelyksi elokuvan kaikkien aikojen, ja ainoa ei-Taru sormusten herrasta tai Harry Potter-elokuva kymmenen eniten bruttoutusmenettelyksi fantasioita kaikkien aikojen.

Sam Raimi oli ensi hänen esiosa Ihmemaa Oz. Kanssa pramea vaikutukset yllin kyllin ja kaukainen James Franco naamioitunut joku, joka välittää, Mahtava Oz oli kaikenlaisia ​​pettymys. Loogisesti virheellinen, teknisesti epäjohdonmukaista, innoton, laiska, ja puuttuu minkäänlaista henkilökohtaista tyyliä, se oli valtava askel alaspäin Raimi edellinen leffa, Drag Me to Hell Oz tehtiin turvonnut budjetti on noin $ 215 miljoonaan ansaitsi hieman yli kaksinkertainen lipputulot, kannattava mutta pettymys vuoro.

Uusin elokuvantekijät on wrangled jonka houkutteleva lipputulot kunnian ovat Kenneth Branagh, joka tunnettiin aiemmin nimellä acolyte Shakespearen ja valtava näyttelijä, ja Bill Condon, tunnettu suuntaamiseksi kahden viimeisen Twilight elokuvia. Branagh äskettäin kääritty kuvaamisen Cinderella, joka riemuiten kääntää tavallista valu rakkaan Cate Blanchett ja alati häijy Helen Bonham Carter, mikä Blanchett roolissa jumalattoman äitipuoli ja Carter roolissa haltijatar. Jää nähtäväksi, jos elokuva on yhtä fiksu kuin sen valu; annettu Branagh n vihlova polveutuvat Oscar-ehdokkuuden Hamlet Thor ja Jack Ryan: Shadow Agent, elokuva voi olla kauhea, mutta kuka tietää. Se tulee ulos ensi maaliskuussa.

Condon on ohjata Kaunotar ja hirviö. Hänellä on ollut mielenkiintoinen ura, ja ilmoitus, että hän on maestro fantasia blockbuster ei ole aivan järkyttävää. Hän puuttuu allekirjoitus tyyli, mikä tarkoittaa hänen estetiikka ei ristiriidassa mitä tuottajat haluavat, ja hänen lopullinen Twilight elokuva teki yli $ 800 miljoonaa euroa. He voivat sanoa "alkaen johtaja Breaking Dawn" perävaunu, joka on arvoltaan melko vähän.

Condon voitti Oscarin sovitettu käsikirjoitus jumalia ja hirviöitä, tunteellinen mutta upeasti toiminut melodraama noin Morsian Frankensteinin ohjaaja James Whale. Ian McKellan oli ehdolla Oscar hänen työstään avoimesti homo johtaja, ja hän käytännössä pitää elokuvan yhdessä. Brendan Fraser on myös varsin hyvä kuin ohjaajan haluttomia muusa. Muistatko, kun Brendan Fraser käytetään, kuten, todella toimivat?

Condon sai myös kiitosta Dreamgirls, ja sitten nappasi jopa suoraan viimeisen kahden Twilight elokuvaa. Hänen viimeisin vaivaa, Fifth Estate, sai epäsuotuisa arvosteluja, ja hänen tuleva Lievä Trick Mielen yhdistävät jälleen ohjaaja Ian McKellen, jotka tähteä vanhempana Sherlock Holmes.

Disney on myös live-action Viidakkokirja teoksissa, vaikka kukaan on liitetty suoraan vielä. Leviämisen live-action, suuren budjetin klassikoista fiktiivisiä - versioita Disney sarjakuvia, todella - voidaan verrata leviämisen supersankari elokuvia viimeiset 14 vuotta. Ne ovat melko turvallisia vetoja, taatusti tehdä rahaa, ja ne on helppo markkinoille. Kaunotar ja hirviö käytännössä myy itse, ja ottaa Twilight ohjaajan nimi liitteenä, riippumatta hänen todellinen lahjakkuus, epäilemättä edistää lipunmyynnistä. Odottaa tämän kehityksen jatkuvan niin Maleficent tekee tappaminen lipputulot.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha