Suma Root Käyttää

Jukka Lampinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suma root Annette McDermottNatural Healing SpecialistReviewed Terri kämmenlyönti RN

Suma root, jota kutsutaan myös Brasilian ginseng, on kotoisin Etelä-Amerikasta. Sitä pidetään adaptogenic yrtti ja käyttää apuna kehon taistella fyysisen, emotionaalisen, ja ympäristön stressi. Suma root käytetään luonnollisen lääke olosuhteet vaihtelevat väsymyksestä vaihdevuodet. Kun tiedät faktoja tästä juuri, voit määrittää, onko se sopii sinulle.

Historia Tämä juuri ole selvää

Suma root historia luonnon lääketiede ei ole kovin selvä. Vaikka kannattajat väittävät, että yrtti on käytetty sukupolvien Native brasilialaisten, muut ovat eri mieltä. Mukaan sekä "Tylerin Rehellinen Herbal: järkevä Opas käyttö Yrtit ja Samankaltaisia ​​korjaustoimenpiteitä" Steven Foster ja "Vihreä apteekki Kasviperäisiä Handbook" James A. Duke, ei viitata suma millä tahansa tunnetulla dokumentointi Brasilian perinteisen lääketieteen historiaa tai sen luettelo 590 lääkekasveja.

Tutkimus Brasilian kansanmusiikin kirjallisuutta kirjoja suorittaa laitos Psychobiology klo UNIFESP, São Paulo, Brasilia osoittaa, että Pfaffia paniculata on tutkittu adaptogenic yrtti, mutta se on lueteltu vähemmän kuin neljä kirjaa. Tutkimus totesi, että "Brasilia on runsaasti kasveja mahdollisten Adaptogeeni kaltainen vaikutus, mutta puuttuu farmakologinen tutkimuksia, jotka vahvistavat nämä terapeuttisia ominaisuuksia."

Suma Root Käyttää ja tutkimus

Vaikka kysymykset ympäröivän historiansa, Suma root edelleen suosittu luonnon hoito monia ehtoja. Herbalists usein määrätä ainetta kuin yleistä hyvinvointia Adaptogeeni auttaa boost immuniteetti, lievittää stressiä, ja väsymystä. Suma root käytetään myös seuraaviin tarkoituksiin.

  • Lisätä miehekkyys: mukaan PubMed abstrakti, Suma lisääntynyt siemensyöksy hinnat ja aikaa impotentti / hidas rotilla. Tutkijat päättelivät, että tämä tulos tukee folk korjaamiseksi käyttää suma kuin seksuaalinen nautintoaine.
  • Lievittää tummat silmän piireissä: Brasilialainen tutkimus määritti suma juuri auttaa parantamaan tummien alle silmän piireissä yhdistettynä kahden muun kasviperäisiä ainesosia, Madonna Lily ja Muria puama. Se uskoi, että kasviperäisten yhdistelmä auttaa vähentämään tulehdusta ja tutustuttaa antioksidantti suojaa.
  • Mahdollisena syövän hoidossa: Toinen PubMed abstrakti mainitsee tutkimus ihmisen rintasyöpäsoluja, joka tunnetaan MCF-7-solulinja. Tutkimus osoitti, että butalonic saadun uutteen Pfaffia tähtiä on sytotoksinen kyvyt syöpäsoluja. Toinen tutkimus hiirillä Ehrlich kasvaimia osoitti, että butalonic-hoidetut hiiret elivät pidempään kuin hoitamatta hiirillä.

Muista, että useimmat suma juuri tutkittu eläimillä, ei ihmisiin. Vaikka nämä tutkimukset ovat rohkaisevia, lisää tutkimusta ihmisillä tarvitaan, jotta yrtti saada laajaa hyväksyntää valtavirran lääketieteellinen yhteisö.

Haittavaikutukset ja yhteisvaikutukset

Suma root on ilmeisesti käytetty turvallisesti vuosisatoja. Kuitenkin WebMD toteaa jauhettua suma voi aiheuttaa astman oireita, jos se hengitettynä. Lisäksi sivusto todetaan älä käytä yrtti, jos olet raskaana tai imetät.

Mahdolliset vaarat maasta germaniumpitoisuus

Suma root sisältää luonnollinen, orgaaninen muoto germanium. Mukaan "opetukset Miracle Lääkäri: Step-by-Step Guide to optimaalisten terveyttä ja Vapautus Tuhoisat sairaudet," John Baron, Suma kasvi sisältää erittäin korkeita germanium. Germanium uskotaan olevan vastuussa monista Suma root n terveyshyötyjä, mutta eivät lopu ja ostaa germanium lisiä vaivaa nämä hyödyt.

American Cancer Society valtioiden verkkosivuillaan, että "määrä ja tyyppi germanium luonnollisesti löytyy elintarvikkeita eivät näytä olevan myrkyllistä." Kuitenkin, ACS jatkaa sanoen, että epäorgaaninen germanium täydentää voi aiheuttaa vaaraa ihmisille. Ne on yhdistetty munuaisten vajaatoiminta, munuaisvaurioita, ja useita kuolemantapauksia. Itse asiassa, Food and Drug Administration on antanut "Tuo Alert" tarttumaan germanium, joka on tarkoitettu käytettäväksi täydentää.

Ei tällä hetkellä tunnettuja yhteisvaikutuksia

Ei ole tällä hetkellä tiedossa lääkkeiden yhteisvaikutuksista Suma root sen luonnollisessa muodossa, mutta se ei tarkoita, ne eivät voi tapahtua. Tämän vuoksi sinun pitäisi vain käyttää suma root edelleen hoidossa lääkärin tai luontaistuotteita harjoittaja.

Aina tarkistaa lääkärin ennen käyttöä

Adaptogenic yrtit kuten Suma root tunnetaan auttaa tarmoa kehon ja edistää yleistä hyvinvointia. Kuten tutkimukset edelleen vahvistavat yrtti eri terveydellisiä etuja, se epäilemättä edelleen saada suosiota. Kuten edellä mainittiin, sinun tulee neuvotella lääkärin tai luontaistuotteita ammattihenkilön ennen Suma root. Hän / hän voi auttaa sinua määrittämään parhaan annoksen ja hoitojakson oman seikka.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha