Suloinen Kultainennoutaja Pennut

Essi Hautala Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
ehdoton rakkaus ihastuttava kiitos jakaminen niin söpö OMG, vain yliannostuksen cuteness !!! Kiitos. Kiitos.

Voitko edes käsitellä cuteness ?!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Toukokuu 27, 2017 | 17:19:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Eelin Heikkilä
  Like 4   Dislike 2

Rakkaudesta kultaiset !! Meillä on ollut kultaiset osana meidän perheessä 26 vuotta nyt. He tekevät suuria pörröinen lapset ja on ilo olla elämässäni !! Tämä video oli ihana! Kyllä, on olemassa rotu erityisiä pelastaa kaikkialla Yhdysvalloissa. Nämä ihmiset olivat ilmeisesti ole pentu mylly; siis jos joku halusi AKC kultainen olisin ostaa niitä !! Koska heitä kohdeltiin hyvin, oli paljon tilaa leikkiä ja olivat vaalittava. Yksi minun kultaiset on peräisin pentutehtailu ja hänellä on epämuodostunut lonkat ja huono polvi. Eläinlääkäri ja päätin elämänlaatu yli useita leikkauksia. Tucker ei tiedä hän on vammainen ja kulkee, romps ja pelaa kuten muutkin koira. Hän on minun makea Buddie !!

Toukokuu 27, 2017 | 21:20:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Sanna Hietala
  Like 1   Dislike 2

Suloinen pikku otuksiin! Kun katselin surua osuma sydämeni ... tietämättä tilastoja koira eutanasia tässä maassa. Olin hämmästynyt kanssa toiveen, että kukin näistä helmiä löytää ensimmäinen ja ainoa perhe kotiin heidän koko elämänsä, mutta tiedän, että todennäköisesti se ei ole totta noin 50% heistä. Sydämeni murtunut kuten Katselin kuhunkin kasvot ja miettinyt, mitä oli varastoituna hänelle / häntä? Meillä ihmisillä on paljon vastattavaa VAV muita lajeja.

Toukokuu 28, 2017 | 01:11:39 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaino Pulkkinen
  Like 2   Dislike 1

Tämän aikakauden ottaa ylikansoitetuksi koiria maailmassa se ei ole kaikkein compssionate asia tehdä, koska tämä video näyttää !!! KASVATUSTA LISÄÄ PENTUJA !!! Jos ihmiset todella & rehellisesti rakastan koiria sitä ei pitäisi tehdä massatuotannossa. Ovatko nämä koiran kasvattajat tietävät, että ainakin vähintään tuhat viattomien terve kaunis Koirat ovat euthanized päivittäin pelkästään Yhdysvalloissa. Jos jokin ihmisen planeetalla sanoa, että he rakastavat näitä koiria niin seuraava Useimmat myötätuntoinen tapa & Humane asia pitäisi tehdä heille on spay / ne välittömästi. Näin lopulta tulee olemaan päivä niitä viattomia köyhät eläimiä ei murhataan tarpeettomasti. Tehdä nopeasti pukittaa pois viattomia haavoittuva eläin ei ole tapa elää.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha