Suhde neuvoja NAISILLE: 8 Asioita poikaystäväsi haluaa sinun tekevän

August Kauppi Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Suhde neuvoja naisille: 8 asioita poikaystäväsi haluaa sinun tekevän

Tiedätkö mitä poikaystäväsi todella haluaa sinulta? Selvien vastaukset on ... No kaverit ovat tunnetusti huonoja turhauttavat tytöt tietävät, mitä he todella haluavat, joten tässä on kahdeksan viitteitä, että eivät tule sivuilta Kama Sutra!

1. Älä häkki häntä

Tämä voi olla vaikea tasapaino lakko, mutta mies haluaa tietää hänellä on, tai hän haluaa ajatella hän on, hänen vapauttaan, joten älä yritä sitoa hänet alas liikaa. Ongelmana on, että jos annat hänelle liikaa vapautta, niin hän ajatella et välitä! Joten, pitämään tasapainossa.

2. Kuuntele hänen ongelmia

Toinen tärkeä suhde neuvoja naisille: kuunnella, mitä sanottavaa hänellä on. Miehet eivät uskoutua helposti, joten kun hän tekee, muista kuunnella. Hän ei voi vaarin neuvoja, mutta ainakin hän tietää, hänellä on joku, hän voi puhua.

3. Ole spontaani

Tee jotain odottamatonta näyttää hänelle, että rakastat häntä. Se ei tarvitse olla kovin suuri tai kalliita, vain pienen viestin tai lahjan tekee paljon suurempi vaikutuksen häneen, kuin voisi odottaa.

4. jakaa joitakin etuja

Hän ei tarvitse jakaa etujaan vain hänen kaverinsa. Miksi ei yllättää hänet kaksi lippua seuraava iso peli ja mennä hänen kanssaan sijaan. Sinun ei tarvitse tulla jalkapallo fanaatikko itse, mutta kun ei satu, ja todella, haluat ehkä se ... vain yrittää ...

5. Kestää jonkin aikaa ja vain chill

Unohtaminen tehdä aikaa vain puhua on virhe, että monet parit tekevät, joten päivämäärää ulos yhdessä, vain te kaksi, jonnekin missä voit vain istua ja puhua. Hän todella kiitollinen. Muista, viestintä on avain onnellinen ja terve suhde!

6. Osoita rakastunut suudelma

Toinen suuri suhde neuvoja naisille - ilmaista rakkautta, mutta älä liioittele. Muista, että lempeä ja odottamaton suudelma on yksi suloisin tapoja, joilla voit näyttää rakkautta miehesi. Hieman nokkia poskelle tai suun jälkeen hymy Hänet oli mukavasti päivä.

7. Hoida häntä

Hän tietää, että välität ja että olet siellä häntä, kun hän tarvitsee sinua. Miehet ovat täynnä testosteronia ruokkivat miehisyys kunnes he tuntevat huonosti tai alas. Sitten, kaikki he haluavat on vähän myötätuntoa ja rakkautta yksityisyyttä kotiin joku he rakastavat.

8. Tärkein suhde neuvoja naisille: koskaan petä hänen luottamuksensa!

Useimmat miehet, luottamus on kaiken suhteen, ja se ei ole antanut kevyesti, joten jos rikot että luottamus millään tavalla ollenkaan, se tulee olemaan erittäin kova työ voittaa se takaisin, ja monissa tapauksissa mahdotonta.

Miehet ovat todella paljon herkempi olentoja kuin he jopa antaa itse luottoa ja ne tarvitsevat enemmän, kuin vain yhtä asiaa tyttö.

Toivomme tämän suhde neuvoja naisille hyödyllisiä.

Mitä muita asioita, teidän mielestänne poikaystäväsi haluaa sinun tekevän? Voit vapaasti jakaa vuodelta vinkkejä ja suhde neuvoja naisten kommentin osiosta.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Miksi abs eivät näy?
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha