Strategiat Käytän pysyä kunnossa matkoilla

Milla Juutilainen Elokuu 8, 2016 Urheilu 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Uskon, että meidän on tarkoitus elää fyysistä elämää, joka on miksi rakastan koulutus, painonnosto, ja urheilullinen kilpailu. Olen kuitenkin myös sitä mieltä, että meidän on tarkoitus tutkia maailmaa ympärillämme, ja siksi rakastan seikkailu, valokuvaus, ja matkailu.

Tasapainon säilyttäminen näiden kahden intohimoja voi olla taistelua joskus. Syö terveellistä ja saada kuntosalille on helpompaa, kun olet kotona, mutta vaikeampaa tiellä.

Olen vielä oppimista ja kokeilla erilaisia ​​ideoita, mutta tässä on joitakin strategioita Olen käyttänyt pysyä kunnossa matkoilla. Plus, uusi lähestymistapa, joka Otan tänä vuonna.

1. Tee mitä voit, kun voit.

Mielestäni yksinkertaisin lähestymistapa on sovittaa koulutuksen aina kun voit. Kun kaikki muu epäonnistuu, voit aina turvautua tätä strategiaa.

Esimerkki 1: 14 tunnin lentämisen ja 9 tunnin ajan muutos, laskeuduin Venäjällä ja tehnyt minun hotelli myöhään illalla. Olin väsynyt, mutta päätti tehdä 10 minuutin punnerruksella harjoitus ennen sulavan tyyny. Se ei ollut paljon, mutta se oli parempi kuin ei mitään.

Esimerkki 2: Kun olin tiellä Keskilännessä, vietin 20 minuuttia tekee spurtteja parkkipaikalla taloyhtiön. Jälleen, ei paljon, mutta mielestäni se oli sen arvoista.

Saat ajatus.

Mielestäni tärkein osa tätä strategiaa on oppia välitä mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta. Kun matkustaa rajoittaa vaihtoehtoja, joskus täytyy kouluttaa oudoissa paikoissa. Jos voit oppia välitä miltä näytät, voit aina löytää tapa tehdä joitakin punnerruksia hotellihuoneessa, nakata joukko pull-ups lähellä puun oksa, tai mennä lyhyellä aikavälillä parkkipaikalla.

2. Juna paikallisten kanssa.

Se ei aina toimi, mutta jos sinulla on ystäviä tai ystävien-of-ystäviä paikka olet vierailulla, niin tämä voi olla täydellinen ratkaisu. He voivat viedä sinut vieraana heidän kuntosalilla tai voit tavata harjoituksellesi. Lisäbonuksena saat hengailla ystävän kanssa.

3. Tee vaikeita valintoja.

Vietin viikon tutustuen Italia ennen kuin suuntaat fantastinen St. Gallen Symposiumissa Sveitsissä. Loppuun mennessä viikon, olin kutina joillekin liikuntaa. Olen kuitenkin tarvitaan myös kiinni uneen koska oli puhuja halusin kuulla johtava istunnon symposiumin seuraavana aamuna.

Jotain oli antaa.

Päätin nukkua, liikuntaa aamulla, ja mene symposiumin tunnin myöhässä. Kaipasin suuri puhuja, mutta harjoittelun jälkeen ja levätä olin parempi alkoholijuomia muun symposiumin. Se oli vaikea valinta, mutta en kadu sitä lainkaan.

On rajoituksia ja rajoituksia, jotka tapahtuu joka päivä elämäämme. Ne vain näyttävät olevan erityisen ilmeistä matkoilla. Koulutus tiellä ei maagisesti tule olemaan helppoa. Aikaa ja vaihtoehdot ovat rajalliset, joten joskus sinun täytyy tehdä vaikea valinta ja missaa jotain muuta.

4. Aikataulu matkasi aikana "off viikko" koulutukseen.

Tämä on minun uusin ja suurin lähestymistapaa ja otan yrittää sitä seuraavan 12 kuukauden aikana. Pohjimmiltaan olen aikataulutus matkasuunnitelmaan tapahtua aikana suunniteltu "pois viikolla" minun koulutukseen. Oma ajatus on, että jos matkustan 6 viikon aikana, mutta kouluttaa johdonmukaisesti muiden 46 viikkoa, niin minä voi saada molempien maailmojen parhaat puolet.

Tällä hetkellä olen koulutusta syklit, jotka ovat noin 8-10 viikkoa. Jokaisen vaiheen jälkeen, olen aikoo ottaa pois viikko harjoituskentältä että kestää yleensä 5-10 päivää. Tänä aikana, annan itselleni vapaalippu nostoa, kun vietän muutaman päivän sukeltamalla matkailu, seikkailu, ja valokuvaus.

Ymmärrän, että monet ihmiset eivät on tällainen joustavuutta niiden matkasuunnitelmat. Itse en ole tätä paljon joustavuutta itse vasta äskettäin. Luominen vapaus elämässäni on ollut yksi keskeisistä voimista, minun yrittäjyyteen uran ja nyt olen onni on se.

Tässä mitä tämä strategia näyttää käytännössä:

Minun uusin koulutus sykli alkoi kiitospäivän jälkeinen viime vuoden. Olen koulutettu yhdeksän viikon alusta joulukuusta tammikuun lopussa. Sitten vietin pois viikon kautta kulkeviin Marokko.

Tänä "off viikolla" Tein paljon kävely, vaellus, ja tutkimalla noin eri kaupungeissa ottaa kuvia. Se oli ehdottomasti viikon aktiivinen lepo. En koskenut mitään painoja, tehdä mitään punnerruksia, tai käyttää haluamiaan sprintissä. Olen vain käveli, ja söi, ja lähti tuhansia kuvia. Se oli suuri luova tauko. Toivon, että se tulee olemaan hyvä fyysinen tauko samoin, jossa minut seuraavaan vaiheeseen koulutusta.

Ainoa todellinen vastaus on se, joka toimii sinulle.

Ilmeisesti nämä strategiat eivät ole absoluuttinen vastaus. Olen sanonut monta kertaa, että minulla ei ole sitä kaiken tajunnut. Olen vain kokeilla ideoita ja nähdä, mikä toimii minulle.

Yrittäjänä minun aikataulu on joustavampi kuin normaalisti. Valokuvaajana, minun tehtäväni kun kuljen on erilainen kuin monet ihmiset ovat mielessä, kun he matkustavat. Toisin sanoen, vaikka nämä strategiat toimi minulle, ne eivät voi olla täydellinen sovi elämäntapasi tai oman tehtävänsä. Ei se haittaa. Ota ideoita, jotka toimivat ja jättää loput.

Ei ole väliä mitä teet, pitää koulutusta ja pitää tutkia.

James Tyhjennä kirjoittaa klo JamesClear.com, jossa hän jakaa tieteeseen perustuvia ideoita elää parempaa elämää ja rakentamisen tapoja, jotka kiinni. Saada strategioita lisäämällä henkistä ja fyysistä suorituskykyä 10x, liittyä hänen ilmainen uutiskirje.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu JamesClear.com.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha