"Storytellers" lopultakin Bringing Music Takaisin VH1

Hemminki Koskela Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nämä viime vuosina eivät ole olleet suuria laadun VH1: n ohjelmointi. Kerran ylpeä asema käytetään olla suorassa kilpailussa MTV kuin johtava levittäjä musiikin televisio. Kokonainen sukupolvi aikuisista muista kasvaa aikaa, jolloin kuuden tunnin lohko musiikkivideoita oli normi. Hitaasti mutta varmasti kuitenkin, molemmat kanavat ovat punchlines kaikille lapsille 90-luvun, jotka muistavat kun Jersey Shore ja My Super Sweet Sixteen ei ollut olemassa.

Mutta yleisö alkoi siirtymässä syyllistynyt-ilo tosi-tv, sekä VH1 ja MTV täysin facelift niiden lineups. Osoittaa, että esillä valettu Misfits räätälöity schadenfreude enemmän kuin laatu hallitsi PrimeTime tuntia, ja pian riitä musiikin televisio tuli asia kaukaisesta menneisyydestä. Tasapaino että välillä oli musiikki ja viihde ohjelmointi on sittemmin siirtynyt suuntaan vähemmän huolissaan taiteen ja enemmän voittoja.

Käy läpi taktiikkaa ja näet, että VH1 tarjoukset koostuvat osoittaa, kuten Mob Wives, Osakuntatytöt sisaret, Gossip taulukko, ja Tiny Shekina n kutoa Trip enemmän kuin niiden viisaampi kollegansa menneisyyden kuten Best Week Ever ja Storytellers. Nyt kuitenkin, ainakin yksi näistä tulee tehdä voittoisa paluu ilmoituksen mukaisesti VH1, jossa Storytellers tuuletus uusi episodi ensimmäistä kertaa lähes kolme vuotta, tällä kertaa palaamassa muodossa keskittynyt paikoissa merkittäviä esillä taiteilija.

Saat maallikoita, VH1 Storytellers on hyvin mahdollisesti verkon suurin panos televisio, jossa taiteilijat intiimi elävälle yleisölle, kun taas kannatetaan heidän elämäänsä tehdä musiikkia me rakastamme. Aiemmin legendoja, kuten Bruce Springsteen, Stevie Nicks, ja jopa Elton John on ollut vieraita osoittavat, osoittaa todellista omistautumista sille, että ytimessä miksi nämä taiteilijat tekevät, mitä he tekevät. Se pyrki contextualize taidemuoto kanssa ihmisen kasvot, joten tarina musiikki yhtä tärkeää kuin itse musiikki.

Palatakseni henkeä alkuperäisen Storytellers, Ed Sheeran on avajaisistunnossa asiakas käynnistetään sarja, jossa koko liuskekivi uudet jaksot vuonna 2015 julkistetaan pian. Sheeran debyytti suorituskyky on linjassa show'n uusi formaatti, jossa taiteilija on kertonut valita paikka, jossa henkilökohtainen merkitys heille ja sitten pelata osoittavat, että lähetetään suorana yleisöille kaikkialla VH1.

Hänen episodi, Ed tullaan vie meidät Whelan n Dublinissa, Irlannissa, jossa hän ensin näki Damien Rice suorituskyky, joka muutti hänen elämänsä lopullisesti. Seuraavat tärkein tunnin mittainen osa osoittavat, VH1 on streaming 30 minuutin jälkeen saavu isännöi niiden pääsivuston sekä niiden mobiilisovelluksen. Antaa enemmän yksityiskohtia Rolling Stone, Sheeran kannatetaan edelleen, miksi olemme menossa Dubliniin.

Olin vain noin 11 tai 12 vuotta vanha, kun näin Damien pelata Whelan n, ja sinä iltana kirjaimellisesti muutti elämäni. Aika hän vietti puhuvan minulle keikan jälkeen tehnyt kaikki ero. Se innoitti minua niin, että toivon vain tehdä joku muu.

Sellainen syvä yhteys ilmentää viesti uuden Storytellers, mitä tuntuu tervetullut kiertotie takaisin, mikä teki VH1 niin ilmeisen watchable vuosia sitten. Ilmeisesti tositv tarjoukset ei katoa sen katsotuin ominaisuuksia, mutta toivo on, että ehkä, vain ehkä, tämä tuo hieman oikeutuksen takaisin kerran suuri verkko. Kun Ed Sheeran live suorituskyvyn Tarinankertojien olevinaan klo yhdeksäntoista 24. tammikuuta, me voidaan saada tyytyväinen askel selvästi enemmän taiteellinen suuntaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha