Starbucks Kääntyy Juice, Wal-Mart Gets Ojitettuja Intiassa: Market kertaus

Justiina Hiltunen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yhdysvaltain varastot nousivat kaupankäynnin aikana keskiviikkona kun sijoittajat uskovat uuden Federal Reserve puheenjohtaja Janet Yellen ei kiire hillitä keskuspankin joukkovelkakirjalainan ostot. Väliset neuvottelut lainsäätäjät yli budjetin näyttävät hitaasti eteenpäin kuin presidentti Obama on sanonut hän neuvottelee republikaanit yli terveydenhuolto jos ne päätyvät umpikujaan. House republikaanit aikovat lähettää neuvottelijoiden Valkoiseen taloon huomenna. US Treasury on sanonut maa tulee ylittämään sen lainanoton rajan 17 lokakuu jos shutdown ei nosteta.

Kulta: -1,45% to $ 1,305.40 unssilta Öljy: -2,02% to $ 101.40 dollaria tynnyriltä Yhdysvaltojen 10-Year: 0,53-2,65%

3 Asiat kaikkien pitäisi tietää Janet Yellen: presidentti Obama nimittää Janet Yellen olla puheenjohtaja US Federal Reserve keskiviikkona, lopettamista kuukauden spekulointia siitä, kuka korvaisi nykyisen puheenjohtaja, Ben Bernanke. Bernanken termi on määrä päättyä 31. tammikuuta, ja tarkkailijat ovat pitkään olettaa, että hän ei aio toinen termi.

Kysely: Congress epäedullisempi kuin koira Jätteet ja Torakat: With Washington, DC edelleenkään voi lopettaa poliittinen sirkus, uusi kansallinen kysely toteaa, että kongressi on favorability luokitus on yksinumeroinen. Hallituksen välinen sammutus ja lähestyvästä velka katto romahdus, se ei ole kovin yllättävää, että valtaosa amerikkalaisista paheksuvat misfits Capitolin kukkulalla. Kuitenkin, miten kongressi pinota muita asioita elämässä?

Talousarvio Impasse: Will republikaanit Go Down With Ship? Washington, DC on jälleen tullut poliittinen taistelukenttä, ja vahinkoja on sisätiloihin tulevasta muualla maassa kuten myrkyllisiä jätteitä. Väliaine konfliktin on talousarvio - ilman hätävara rahoitusta toimenpide tunnetaan jatkuva resoluutio paikallaan, Uncle Sam lauennut uuteen liittovaltion tilikauden puuttuu määrärahoja kaikki epäolennainen Yhdysvaltain hallituksen toimet - mutta todellinen taistelu on ohi potilaiden suojelu ja edullinen Care Act.

Tässä on lunttilappua nykypäivän osakkeille tarinat:

Apple on onnistunut tulemaan läpi uudelleen. Linjaamalla analyytikoiden odotukset, teollisuuden lähteistä raportoitiin tiistaina, että Apple pitää ensi kutsu vain tapahtuma tiistai 22 lokakuu, jossa monet uskovat Apple paljastaa sen uusimmat päivitykset iPad linja.

Starbucks "suosittu Evolution Tuore mehu brändi teki otti merkittävän askeleen eteenpäin keskiviikon Starbucks vietettiin avajaisia ​​uuden Evolution Tuore juicery Rancho Cucamonga, California. Mukaan Seeking Alpha, uusi juicery mahdollistaa Starbucks laajentaa markkinaosuuttaan merkittävästi $ 1.6 billion super-premium-mehuteollisuuteen.

BlackBerryn "outo" tarjouskilpailussa edelleen pitkittyy, mutta toimitusjohtaja Kanadan eläkerahaston, Alberta Investment Management, on ainakin tehostettava selittää, mitä on pitää BlackBerry huutokauppa lohko niin kauan, ja mitä sijoittajat voivat odottaa BlackBerry tulevaisuuden .

Alcoa Inc. - maailman kolmanneksi suurin alumiinin - raportoitu kolmannen vuosineljänneksen tulos, jotka tulivat ennen analyytikko odotuksia jälkeen kelloa tiistaina. Alcoan tuloja $ 5.8 miljardia selvästi "kiinteä" tehokkaasti tasaisesti vuodesta huolimatta 7 prosentin lasku käteishinta alumiinin Lontoon Mercantile Exchange. Analyytikot odottivat Alcoa lähettää tuloja noin $ 5.63 miljardia euroa.

Wal-Mart Stores ja Bharti Enterprises ilmoitti keskiviikkona, että ne virallisesti hajoamassa heidän intialainen yhteisyritys, jättäen Yhdysvaltain vähittäiskaupan jättiläinen oman onnensa nojaan maassa, pidetään yhtenä viime kultakaivoksia maailmanlaajuisen vähittäiskauppiaille, mutta joka on pysähtynyt Wal-Mart tyystin.

Yum! Tuotemerkit tulokseen jälkeen kelloa tiistaina kolmannen vuosineljänneksen päättyneeltä 07 syyskuu 2013, paljastaen että Louisville, Kentucky-pohjainen yhtiön liikevaihto laski 2,89 prosenttia vuoden $ 3.47 miljardia puuttuu analyytikko odotukset $ 3.52 miljardia euroa. Vuonna 2012 kolmannen neljänneksen, Yum posted $ 3.57 billion kuva.

Seuraa Jacqueline Twitterissä neiti: Mikä on Applen tuominen Fanit 22. lokakuuta?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha