Standoff jatkuu Wisconsinissa

Sanni Kuusela Joulukuu 13, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos!

14 demokraattisen valtion senaattorit paenneiden Wisconsin estääkseen kulkua ankarat anti-liitto ei ole suunnitelmia palata.

Sunnuntai-iltana, Wall Street Journal blogi raportoi, että senaattorit aikoivat palata pian. Steve Benen of Washington Kuukauden piti outoa, että pala ei ollut mitään suoraa lainauksia maanpaossa demokraattien. Väite, että demokraattien suunnittelivat palata lepäsi mukaillen mitä valtion senaattori Mike Miller sanoi demokraattien tulossa takaisin. Miller sanoo lehdessä virheellisesti puheessaan ja että Dems vain tulossa takaisin ", kun työehtosopimusneuvottelut on pois pöydältä."

Olisi outoa aikaa demokraattien palata. Republikaanien kuvernööri Scott Walker on tarjonnut heille nolla myönnytyksiä. Lisäksi, kuten Benen huomauttaa, Walker suosio on voimakasta. Uusin kysely, jonka Wisconsin tutkimuslaitos asettaa kuvernöörin suosio 43%, 53% tuomitseva. Enemmistö vastaajista oli myönteisen lausunnon valtion senaatin demokraattien, julkinen työntekijä ammattiliitot, ja opettajien ammattiliitot.

Benen kirjoittaa:

Merkitys Näiden äänestyksiä ei voida yliarvioida - ne jäykistää demokraattinen piikit, samalla republikaanit yhä hermostunut seisoo epäsuosittu kuvernöörin kanssa epäsuosittu suunnitelma.

Sisään YES! Magazine, Amy B. Dean selittää, miksi jokaisen amerikkalaisen pitäisi huolta tilanteesta Wisconsinissa. Sopimusoikeudet julkisen työntekijät ovat keskeinen kysymys tässä pattitilanne. Walker testaa radikaalia uutta lähestymistapaa ammattiliittojen ja useita muita republikaanien kuvernöörit ovat valmiita seuraamaan hänen malli, jos hän onnistuu. On naiivia olettaa, että sodan ammattiliittojen päättyy julkisen sektorin.

Työllisyyskuilusta

Kirjallisesti Nation, Chris Hayes selittää Washington ei välitä työpaikkoja. Hayes mukaan Washington eliittien on eristetty tiemaksu työttömyyden luokittain ja maantiede. Työttömyysaste työntekijöiden kanssa college astetta on vain 4,2%, mikä on alle puolet virallinen työttömyysaste on 9% ja neljäsosa 16,1% ongelma korko. Lisäksi Hayes toteaa, työttömyysaste suurempi Washington, DC on vain 5,7%, mikä on vähemmän kuin muut suuret kaupunki Amerikassa. Hän kirjoittaa:

Mitä nämä kaksi lukua lisätä jopa on säännellään eliitti, joka on syvästi vieraantuneita asunut kokemuksia miljoonat amerikkalaiset, jotka ovat tuskin elossa tuhojen suuri taantuma. Niin paljon kuin turmiollinen vaikutus suuren rahan ja plutocrats "pseudo-pakkomielle budjettivajeita, se on tämä sosiaalinen etäisyys päättäjien ja kansalaisten että selittää lähes surrealistinen irtoaminen nykyisen Washington poliittinen keskustelun taloudelliset realiteetit työväenluokan , keskiluokan ja köyhien ihmiset kohtaavat.

Jo yleinen työttömyysaste laskee, talouden elpyminen osoittautuu vaikeasti monille työntekijöille väri, Shani O. Hilton raportteja Colorlines.com. Helmikuussa työpaikkoja raportti osoittaa, että talous lisäsi 192000 työpaikkaa, jossa kokonaistyöttömyys laski kymmenesosa prosenttiyksikköä, jolloin työttömyyden sen hinnan vuodesta 2009. Kuitenkin työttömyysaste musta ja Hispanic työntekijöiden pysyi samana helmikuussa 15,3 % ja 11,6%, vastaavasti.

Hilton toteaa, että vaikka talous oli lisätä 200000 työpaikkaa kuukaudessa, se kestää kolme vuotta, jotta yleisen työllisyysasteen jopa lamaa edeltäneelle tasolle.

Julkiset innovaatio

Stereotypia on, että yksityisen sektorin innovaatioiden lähde. Koska Monica Potts raportit American Prospect, alan hyvin ansaittu maine innovaatio on rakennettu perusta julkisesti rahoitettujen perustutkimusta. Konservatiivit väittävät usein, että yksityinen sektori olisi poimia löysät, jos julkista rahoitusta perustutkimukseen vähenivät. Potts mukaan julkinen rahoitus perustutkimukselle on välttämätöntä, koska yritykset luonnollisesti hakeutumisen tutkimus, joka on välitön loppuratkaisu, kuin investoivat viljellä syvempää tieteellistä tietoa perustutkimuksen kautta.

Take Action: Allekirjoita vetoomus vastaan ​​Governer Walkerin hyökkäys Wisconsinissa ammattiliitot.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha