Spice asioita makuuhuoneessa

Aukusti Alanko Elokuu 7, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Spice asioita makuuhuoneessa

Polku seksikkäämpi suhde menee paljon syvemmälle kuin vain "spicing sen". Ensimmäinen askel on varmistaa kumppanuuden on perustekijät rakastava, kunnioittava ja jopa käytännön liitto, ennen kuin sukupuoli voi tulla seksikkäämpi. Suhde on tuntea huolehtiva ja turvallista olla seksikäs. Kyllä, meikki sukupuoli jälkeen taistella voi tuntua kuumalta ja käyttää polttoaineena raaka tunteita, mutta jos sinulla on liian paljon suhde ei ole seksikäs mutta tyhjennys ja mahdollisesti myrkyllisiä. Seksikäs suhde on sen ydin on joitakin perusarvoja, että te molemmat samaa mieltä ja todella tuntea säännöllisesti, ei silloin tällöin.

Kunnioita teidän sitoutuminen

Rakastatte toisianne parasta mitä voi, myöntää, että se ei aina tuntuu yhtä vahva kuin ensimmäistä putosi toisiaan. Aikana pitkäaikainen suhde voi pudota ja rakkaudesta useita kertoja, tai ainakin ebb kanssa intensiteetti rakkautesi. Vaikeina aikoina saatat vetää yhteen, tai voit vetää erilleen. Mutta jos tiedät, että olet molemmat sitoutuneet ja uskollisia toisilleen, suhde selviää aikoja, jolloin et vain tunne niin lähellä.

Nykyään on monia esimerkkejä pariskunnat, jotka "vain kasvoi erilleen" tai oli "ylitsepääsemättömiä eroja" ja päätti luopua yrittää kiinni se ulos. Jotkut kutsuvat sitä sulkeutuu muutaman kuukauden kuluttua, toiset vuosikymmeniä. On yleisesti sitä mieltä, että seksikäs suhde on yksi, joka on aina jännittävää. Kuitenkin, tämä myytti on kaukana totuudesta: turvallinen ja vankka liitto on perusta on avoin seksikkyys, onko se joskus jännittävä ja joskus aivan ihana, lämmin ja mukava. Pitkäaikainen ja seksikäs suhde ei ole täynnä turbulenssia. Sitoutuminen ja läheisyyttä ovat keskeisiä ainesosia.

Onko tuki

Suhde vaatii yksityistä aikaa ja ilman tätä seksikäs puoli sinusta kuin pari voi todella kärsiä. Jos sinulla on lapsia, löytää tällä kertaa voi olla vaikeaa, joten harjoittaa tuki ympyrä - suurperheen tai palkkasi apua - huolehtia lapset satunnaisesti. Jos voit varmistaa säännöllinen pari kertaa, et menetä seksikkyys välillänne, tai on varmasti helpompi vallata takaisin. Vaikka sinulla ei ole lapsia, tukea ystävien ja perheen on edelleen hyvin tärkeä - aikaa vietät yksilöinä täyttää sinut ja vahvin parit ovat niitä, jotka tuntevat itsenäisesti onnellinen sekä kytketty kun yhteen.

Vietä aikaa yksin

Voit odottaa meidän puoltaa vilkas puoliksi verhottu rantalomaa yhdessä, ei viettää aikaa erilleen pitää asiat seksikäs. Mutta on tärkeää tunnustaa hyödyt aika yksin - että on terveillä yksilöillä, ja nauttia tasapaino vapauden ja sitoutumisen, tekee haluat toisiaan. Sinun ei tarvitse käyttää valtavasti aikaa ilman toisistaan ​​- varmasti liian paljon ei ole hyväksi suhdetta eikä jatkuvasti puuttuu toisiaan hirveän seksikäs. Mutta vähän aikaa erillään, onko se säännöllinen tai improvisoitu, luo turvallisen perustan joten suhde on kestettävä kasvua ja muutosta. Jos rakentaa luottamusta, että sinulla on erilaiset intressit ja harrastuksia, annat toisiaan vapaasti ilmaista itseänne. Tämä lisää itsetuntoa ja onnea. Pidät on mielenkiintoinen toisiinsa ja itseänne. Tämä on seksikäs!

Muista painopisteet

Kuinka usein te sanotte vain ei ole aikaa tai energiaa pitää suhde seksikäs? Libido on merkitty, sukupuoli ei ole romaani enää; Itse asiassa, se on ennustettavissa siihen pisteeseen tulla lähes ulkoa. Olet väsynyt, sinun täytyy työskennellä myöhään kotona, olet stressaantunut ja haluavat vain purkaa edessä TV ... luettelo syistä voisi olla loputon, jos sallitaan se. Sen sijaan, muistakaa tämä perus totuus ja älä unohda sitä: rakastat kumppani. Voit valita joka päivä olla heidän kanssaan.

Halu niistä on siellä. Kuori pois esteitä, kohoumia ja tekosyitä ja keskittyä vain yhteyden. Teidän sisimmässään, sinua joka haluat muiden. Rakastava kumppanuus voi tulla himokas jälleen ja pysyä sellaisena, mutta se vie teidän molempien priorisoida sitä ja sitoutua siihen. Tämä ja ehkä päivämäärä yö tai salsa tanssi opetus siellä täällä!

4 perusperiaatteet suuri seksiä

 • Nukkua
  Tuoreen tutkimuksen mukaan iVillage, 41 prosenttia naimisissa amerikkalaiset naiset haluavat nukkua sukupuoleen. Unen puute korreloi suoraan väheneminen seksuaalisen halun seuraavana päivä ja yö. Kehosi tarvitsee lepoa toimimaan niin, mies tai nainen, jos haluat saada "Big O" ensimmäinen tarvitset Zzzs.
 • Syödä
  Viini ja ruokailla päivämäärä yötä; se on rentouttava ja hauska, ja vähän viiniä lisää libidoa. Mutta pääsääntöisesti, ruokavalio vähärasvainen lisää libidoa, joten ylläpitää terveellisiä ruokailutottumuksia. Runko polttoaineena hyvää ruokaa toimii paremmin, ja tämä koskee seksuaalisen vasteen.
 • Pelata
  Seksikäs suhdetta ei tarvitse ottaa kynttilöitä ja ruusun terälehtiä. Pidä tunnetta seikkailu: tehdä asioita kuin pari, joka tuntuu stimuloiva kaikin tavoin ja tämä kääntää seksikäs, tervettä suhdetta. Seksi on aikuisten virkistys aikaa yhdessä, joten on hauskaa ja eivät ole riippuvaisia ​​automaattiohjauksella sukupuoleen.
 • Kokeilu
  Ehkä salsa tanssitunteja eivät miellytä, mutta täytyy olla jotain olet halukas kokeilemaan, joka on uusi. Kuten joka vuosi menee, on yhä tärkeämpää löytää uusia asioita yhdessä, ja ulos makuuhuoneesta, joten tunnetta jännitystä pysyy elossa teidän suhteeseen.
 • Tutustu lisää meidän seksiä ja suhde asiantuntija tohtori Gabrielle Morrissey täällä.

   Lue lisää tohtori Gabrielle Morrissey.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha