Sosiaaliturva Do villapaidat: Miten voit Korjaa Eläke-suunnittelu virhe?

Vieno Helminen Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sosiaaliturvaetuudet ovat iso osa monien eläkejärjestelyjä. Neuvoja runsaasti siitä, miten ja milloin haluat tiedostoon. Mitä jos hölmö?

Yleensä voit tehdä oman sosiaaliturva eläke-etuuksien kun olet saavuttanut ikää 62. Useimmat taloudelliset neuvonantajat suosittelevat voi viivästyttää arkistointi paremmin maksimoida elämäsi etuja.

Sanotaan se neuvoja seurannut kun ensin jätetty. Sinähän maksetaan järjestelmän koko työelämän ja ansaitsette saada rahat takaisin ulos, eikö? Plus, kuka tietää, milloin sosiaaliturva menee konkurssiin?

Sitten pari vuotta kuluvat ja huomaat, että varhaiseläkkeelle edut lyhyen muuttanut sinun ja puolisosi. Osoittautuu et tarvitse että rahaa 62 ja huomaat, että ei, sosiaaliturva todennäköisesti häviä, ainakin elämäsi aikana.

Täydellinen tee-over vaihtoehtoja sosiaaliturva päättyi noin neljä vuotta sitten. Tänään annetun sääntöjen, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

Vuoden sisällä

Jos 12 kuukauden kuluessa oman jättöpäivän haluat purkaa teidän arkistointi, file Form 521, "Haluan peruuttaminen Sovellus" Social Security Administration ja maksaa takaisin kaikki edut saamasi.

Voit käyttää tätä mahdollisuutta vain kerran elämäsi aikana. Voit vapaasti tiedosto uudelleen heti tai milloin tahansa tulevaisuudessa.

Keskeyttää hyödyt teidän täydelle eläkkeelle Ikä

Kun tulet FRA - ikä 67 kenellekään jälkeen syntyneiden 1960 - voit keskeyttää etuuksia saavien ja anna ennätys kerätä Viivästynyt eläkkeelle Laajuus, jotka ovat karkeasti kasvua 0,67% myöhästymiskuukautta kohden ohi FRA.

Jos aloitat etuuksia 62, esimerkiksi, sinun vähennetty korvaus on $ 750 25% alennus teidän täyden hyödyn teidän FRA. Jos keskeyttää etuuden FRA ja viivästyttää hyötyä 70, saat vielä 32% enemmän teidän etuja.

Tämä ups eläkkeelle hyötyä $ 750 jopa $ 990 lähes sama kuin jos odotat kunnes FRA tiedostoon ensiksi. Avain: Odota, kunnes FRA ennen kuin voit keskeyttää.

Työ se pois

Jos vielä työtä välillä, kun tiedosto ja FRA, paljon rahaa, että voit ansaita voit parantaa tulevaisuudessa etuuksien ansiorajasta kerätessään sosiaaliturvan etuuksia samalla nuorempia kuin FRA.

Edut pudota yhden dollarin jokaista kahta dollaria ansaitset yli tämän vuoden kynnys $ 15,480. Ne vähennetään dollaria lisätään vuosien ja määrä kuukauden etuuksia vähennetään sitten lisätään ennätys kun tulet FRA.

Oletetaan esimerkiksi, että sinun eduksesi on $ 1500 euroa kuukaudessa, kun alkaa vastaanottaa etuuksia 62. Vuosien välisen nelivuotiskauden 62 ja 66, ansaitset $ 20,000 yli vuosiansiot raja vuosittain; palaat sosiaaliturva $ 10.000 etuuksien kukin näistä neljä vuotta.

Yhteensä palaat - sinun vähentäminen - teidän etu on $ 40,000. Joka toimii ulos 26 kuukautta etuuksiin.

Kun tulet FRA, sosiaaliturva sovittelee etuuksien määrää mukaan nämä 26 kuukautta ja saat hyötyä kuin jos jätetään 64 vuotta, kaksi kuukautta vanha: $ 1,756 kuukaudessa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha