Soldier Kuvaa Killing Unarmed Afganistanin siviilioperaation

Anselmi Holopainen Elokuu 15, 2016 Miscellany 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
tukevat joukot täynnä sadistinen sickos

"Te wanna vaha tämä kaveri, vai mitä?"

Näin Staff Sgt. Calvin Gibbs ehdotti hyökkäys, asiantuntija Jeremy N. MORLOCK kertoo kuulustelija. Lyhyessä vuotanut nauha, MORLOCK nähdään kuvataan, miten hän ja hänen sotilasta kuoli aseetonta Afganistanin siviili-, ohjeistaa häntä seisomaan lähelle seinää ennen syytämään kranaatti häntä ja ammunta häntä.

Minun ensimmäinen sivuston viesti, kuvailin syytökset Yhdysvaltojen ja viisi sotilasta, joita syytettiin kuoli kolme Afganistanin siviilejä urheilu, niin pitää heidän ruumiinosansa kuin palkinnot. Seitsemän muuta sotilasta syytetään salaliitosta peitellä rikos.

Maanantai MORLOCK tuli ensimmäinen kahdestatoista sotilaita kohtaamaan ennalta sotaoikeuteen kuulo. Klo MORLOCK kuulo, Los Angeles Times kertoo, että sotilaat tunnistettu Gibbs kuin johtajana kaikkien kolmen hyökkäyksiä, ja kutsui MORLOCK hänen oikea käsi. Laaja lausuntoja murhista MORLOCK aikana kuulustelun tajunnut pitkälti kuulemiseen, vaikka hänen asianajajansa sanovat ne tehtiin vaikutuksen alaisena lääkkeiden ja pitäisi ottaa huomioon.

"Se todella tulee alas johtajat"
Videon katselussa, eräs ensimmäisistä tunnereaktioita oli kauhuissaan, miten nuori MORLOCK on. Vaikka olisin tiennyt se älyllisesti, video tämän nuoren miehen kuvataan sotarikoksia kuin ne olisivat rento julmuus aiheutettu veljeys lupauksen tosiseikat löi minua viscerally - annamme tuskin-aikuisten miesten ja naisten pahoinpitely aseita, pudottamalla elämän ja kuoleman taistelu, ja toimii järkyttynyt, kun harvat päätyvät tappaa aseettomia siviilejä.

Kun pyysin isäni, joka palveli laivastossa Vietnamin ja on täynnä talomme huolellisesti tutkittu kirjoja sisällissodan ja maailmansodan, hän huomautti, että MORLOCK nuoret ei sinänsä ongelma.

"Nämä pojat saattavat olla nuoria, mutta ne ovat varmasti tarpeeksi vanhoja tietää oikea väärästä", hän sanoi. "Ongelmana on, että nuoret sotilaat kuin että ovat edelleen kasvussa ja oppimista, joten ne ovat muokattavaksi. Se todella tulee alas johtajia. Koko asenne yrityksen riippuu siitä, miten johtajat käsittelevät ja kurinalaisuutta heidän sotilaansa, ja mitä he odottavat niitä. Sotilaat oppivat nopeasti, mitä he ja saa pois, ja millaisia ​​vaatimuksia he katsottava. Tietenkin monet virkamiehet ovat hyvin nuoria itseään, ja he saavat jaoteltu taistelu aivan kuten miehistön tehdä. Nuoret upseerit on voitava kertoa, kun niiden miesten halkeilua tai menettää kurinalaisuutta. Meidän on kouluttaa heitä pystyä selviytymään sellainen sisäinen jakauma yhtä paljon kuin niillä on selviytyä taistelu tilanteissa, tai näemme vielä enemmän vaaratilanteita kuin tämä. "

Korostaminen keskeinen rooli johtajuutta - varsinkin kun me puhumme johtajuutta sotilaita, jotka maamme ei pidä riittävän kypsiä alkoholia - on erityisen sopivasti tässä tapauksessa. Hal Bernton Seattle Times kertoo, että Staff Sgt. Gibbs, esimies muille sotilaille murhasta, on sormeili kuin suunnittelija ja johtava rooli murhista. Vaikka se ei voi puolustella muita sotilaita, ilman Gibb n kieroutunut johtajuutta tilanne olisi lähes varmasti ollut hyvin erilainen.

Myöskään syyllisyys keskuudessa komentava virkamiehet näyttävät pysähtyä Gibbs. Minulle tämä lause päässä Los Angeles Timesin Kuulemismenettelystä on äärimmäisen kertoo: "Niistä 18 todistajat lueteltu maanantain istunnossa, 14 vedota heidän viides tarkistus oikeus olla todistamatta itseään vastaan ​​välttämiseksi todisti, kuten luutnantti ja joukkue. "Vaikka emme voi tehdä lopullisia johtopäätöksiä niiden kutsuminen, näistä todistajista, mukaan lukien platroon luutnantti, uskovat syyllistyneen prosecutable liittyvien rikosten maksut käsitellään klo MORLOCK kuuloa.

Jos MORLOCK todistus on tosi, komentava virkamiehet myöskään ymmärtää, että ainakin yksi heidän miehistään, Staff Sgt. Gibbs, oli väkivaltainen vihaa Afganistanin siviilejä, ja oletettavasti bragged tappaa irakilaisen perheen aikaisemmassa sotapelissä. Jos nämä kehut ja riehuu oli otettu vakavammin, kolme Afganistanin ihmisiä voisi silti olla elossa.

Silloinkin kun julmuudet alkoi, armeijan johto ehkä tienneet mitä oli tapahtumassa mutta laiminlyöntiin. Mukaan vanhemmat Yksi sotilaista syytetään murhasta, asiantuntija Adam Winfield, heidän poikansa yritti varoittaa armeijan johdon kautta. He sanovat hän viesteistä heille sanoen sotilaat hänen joukkojen oli murhannut siviili- ja he olivat yrittäneet "lähes puoli tusinaa kertaa" välittää viestin. Armeija tiedottaja ei kommentoida. Winfield, kuten muutkin ladattu sotilaat, kiistää syytökset häntä vastaan.

Kaksi erilaista johtajuutta epäonnistui tässä: on-the-kentällä johto että olisi huomannut varoitusmerkit ja teki selväksi, että hyökkäykset siviilejä ei voida hyväksyä, ja armeijan johto, joita ei ehkä noudattanut varoituksia tai koulutettu ja valittu- -ground virkamiehet tarpeeksi huolellisesti.

Hugh Thompsonin Sankaruus osoittaa voimaa Leadership
Keskellä hirvittävän My Lain verilöylystä, jossa USA: n sotilaat kidutetaan, raiskataan, ja teurastettu satoja Vietnam siviilejä, kolme miestä lopetti armoton tappaminen. Vääpeli Yksi Hugh Thompson Jr., kun kirjelmän kanssa joukkoja lopettamaan, laskeutui hänen helikopteri ja määräsi hänen miehistönsä kouluttaa aseet tovereilleen maantieteellisiä, ja avata tulen, jos sotilaat edelleen siviilien tappaminen. He onnistuivat pysäyttämään lihakaupat ja evakuoida lukuisia perhe, enimmäkseen lapsia. Monta vuotta myöhemmin, Thompson puhui verilöyly kanssa BBC: n toimittaja. Kysyi, miten oli mahdollista, "tavalliset ihmiset" osallistua tällaiseen kieroa sotarikoksiin, Thompson ei pysähdy hetkeksi.

"Minä syyttää numero yksi syy on huono johtajuus", hän sanoo. "Negatiivinen johtajuus, huonon johtajuuden."

Reportteri puristimet parempi selitys. "Nämä ihmiset tapettiin paljain käsin", hän painaa. "He raiskasivat, he murhasivat ... miten selitätte sotilaiden tee sitä?"

"Johto, jonka avulla heitä tekemään sen", Thomspson vastaa. "Negatiivinen vertaispaine. Uh ... ennakkoluuloja. "Hän pysähtyy. "Pelko."

Olisimme naiivia ajatella voimme jatkaa lähettää sotilaita taisteluun ja odottaa sota ilmainen sotarikoksista - mutta voimme olla varmoja, että jos emme tarjota kova, arvoisa, havainnollinen johtajuutta komentaja-in-Chief alas aliupseerit, voimme odottaa paljon enemmän viattomia ihmisiä kärsimään.
                 * * * * * * * * * * * * *

Video tekstinä
On pari paikkaa Olen kuunnellut useita kertoja, mutta en ole täysin varma sanamuoto - jos joku on korjauksia ota rohkeasti jättää ne kommentit. Olen yrittänyt pitää täyteaineita kuten "sinä tietää" välittää MORLOCK sävy, ja kuvaili perustiedot eleitä kursiivilla niille, jotka eivät näe videota.

Video ABC News.
Asiantuntija Jeremy N. MORLOCK, nuori valkoinen mies pukeutunut t-paita ja armeijan shortsit, istuu vanhempi kuulustelija, joka on pukeutunut naamiointi. MORLOCK puhuu conversationally ja hieman epämääräisesti, kuin jos hän yrittää muistaa joitakin epämiellyttäviä arkipäivää. Kuulustelija puhuu rauhallisesti ja conversationally.

MORLOCK: Joten ... me tunnistaa kaveri, kuten, Y'know. Gibbs - Gibbs tekee kommentti, kuten "Hei, te halua - te halua vaha tämä kaveri tai mitä? "Ja te tiedätte, hän olisi asettaa se. Joten hän tarttui jätkä, tiedät, laittaa hänet ... Eleet 'markkinoille jotain "kädet, nojaa taaksepäin oikealla kädellään jopa hänen kasvonsa.

Kuulustelija: Laita hänet kun hän oli vielä elossa?

MORLOCK: Joo, joo joo joo. Kinda, jotenkin asettaa koko skenaario.

Kuulustelija: Mitä hän teki? Selittää kaiken.

MORLOCK: Covers kasvonsa vasemmalla kädellä kuin yrittää muistaa. Tuota, meillä oli tämä kaveri hänen yhdiste ja niin Gibbs, olisi, Y'know, käveli hänet ulos ja jättivät hänet paikallaan, kuten "Hei, seison tässä."

Kuulustelija: Oliko hän ... ja hän oli täysin yhteistyössä?

MORLOCK: Tarkoitan, joo.

Kuulustelija: Oliko hän aseistettu?

MORLOCK: Ei, ei, että olimme tietoisia. Nojautuu eteenpäin ja katsoo lattiaa. Um ...

Kuulustelija: Joten veti hänet ulos hänen paikkansa?

MORLOCK: Tuota, hän ei - En usko, että hän oli sisällä, hän oli juuri sellainen hänen, hänen pienen mökin alueella ja uh, Gibbs asettaa perustettu pari ihmistä. Hän lähetti Rodriguez pois, pois vähän keinoja, vetää joitakin toisella puolella turvallisuus. Joten - joten en edes tiedä Rodriguez oli tietoinen siitä, mitä oli tekeillä.

Toinen kuulustelija takaa kamerasta: Ai siksi ... Selvä, ymmärrän.

MORLOCK: Ja sitten, tuota ...

Kuulustelija: Niin - niin mistä hän sietää häntä? Seinän viereen?

MORLOCK: Joo, se oli aika seinän viereen. Joten jos Gibbs voisi saada, kuten, takana kansi, kun kranaatti laukesi. Eleet liikkuvat takana seinän käsillään. Ja sitten hän jotenkin sijoitettu minua ja Winfield pois tänne, on puhdas näköyhteyttä tämä kaveri ja uh ... taukoja, sulkee silmänsä. Tiedäthän, öh, hän veti pois yksi hänen kranaatteja, amerikkalainen kranaatti, tiedätte, piipahti se, heittää kranaatti, sitten kertoo minulle ja Winfield, "Hyvä, jätkä, vaha tämä kaveri - tappaa tämä kaveri, tappaa tämä kaveri. "

Vuotanut nauha ajaa CNN sisälsi sitten toisen leikkeen samasta kuulustelu. Mies kameran takana, joka ne tunnistettu CID, kysyy: "Näitkö hänet esittää aseita tai hän - hän oli aggressiivinen teille ollenkaan? Onko hän - "

MORLOCK, joka nojaa takaisin, jos väsynyt, vastaa selvästi: "Ei, ei ollenkaan. Mitään. Hän ei ollut uhka. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Helmikuu 12, 2018 | 16:07:34 | myöhemmin 1 vuosi
Leea Koskenniemi
  Like 0   Dislike 2

Osa pora ohjaajien Corp coouuld käyttää joitakin nuija suihkutetaan alas Thier housut.

Helmikuu 12, 2018 | 22:28:33 | myöhemmin 1 vuosi
Ukko Aho
  Like 5   Dislike 1

Nämä kaverit parempi saada vakavasti rangaista tämän vuoksi.

Helmikuu 13, 2018 | 02:56:43 | myöhemmin 1 vuosi
Henriikka Halme
  Like 0   Dislike 0

Tämä saa minut voimaan pahoin. Todella .... En tiedä mitä muuta sanoa. Mikä synkkä tulevaisuus näen.

Helmikuu 13, 2018 | 10:37:47 | myöhemmin 1 vuosi
Maritta Suominen
  Like 1   Dislike 2

Tappaminen on vain perusteltua mielessäni kun on kyse itsepuolustukseksi. Valitettavasti jotkut siviilien tehdä uhka sotilaamme, en tiedä, tarvitse olla siellä Odotan. Ihmiset molemmin puolin sitoutua vakavimmat rikoksista nimissä sodan, se on jatkunut vuodesta alkamis- ja vain päättyy, kun maailma ei. Tällainen on mies.

Helmikuu 13, 2018 | 16:18:07 | myöhemmin 1 vuosi
Taavetti Hautala
  Like 1   Dislike 1

Näin WW1 lapsena. Ns vapauttajat selvisi mitään kutsuen sitä pilaa voittajien, mutta lopulta loosers saada syyttää kaikesta. Mutta vuotta myöhemmin totuus tulee ulos ja WW1 tosiasiat paljastui. Irak ja Afganistan etrocities paljastetaan ennemmin kuin myöhemmin. Lopulta sodat eivät ratkaise mitään, se näyttää vain rikollinen elementti sotilaita, jotka rakastavat tappaminen. Tunsin, että itseni 6-vuotiaana lopussa pois British saappaat joka melkein tappoi minut ja jätti minut kuolemaan, kiitos Grand isä olen vielä täällä. Miksi, koska saksalaiset olivat vetäytyneet ja pikkulapsia tuli helppoja kohteita. Anteeksi: ne ovat kaikki huonoja, lets have fun. Vietnam, Irak ja Afganistan ovat todella merkittävä kaatuminen Yhdysvaltain ja lopulta niiden liittolaisia. Kiina hymyilee.

Helmikuu 13, 2018 | 21:20:08 | myöhemmin 1 vuosi
Kalervo Kaurismäki
  Like 0   Dislike 2

hyvin häiritsevää nähdä, mitä miehet muka sivistynyt maa voi laskeutua. Tämä on pahempaa kuin käyttäytymistä villi, metsästys eläimiä Killer Instinct. He vain tappaa, kun heidän on syödä. Kun uhattuna he haluavat pelotella tunkeilija pois tai ajaa sitä pois voimannäyte.

Helmikuu 14, 2018 | 05:53:54 | myöhemmin 1 vuosi
Jussi Laukkanen
  Like 5   Dislike 2

Meidän kaikkien tulee tietää, että me pidetään vastuussa.

Helmikuu 14, 2018 | 10:07:21 | myöhemmin 1 vuosi
Esaias Isotalo
  Like 0   Dislike 0

Sotilaat koulutetaan tappamaan, riippumatta siitä, kuka uhri on. Sen vain, kun heillä on joku valittaa teoistaan, me teeskennellä tehdä jotain aiheuttamat ongelmat johto, joka koostuu pääasiassa kansainvälisen pankkiirit, jotka keinotella pois sotia he insinööri yhdessä kenraalit ovat heidän nuket .

Helmikuu 14, 2018 | 12:40:44 | myöhemmin 1 vuosi
Juha Manner
  Like 3   Dislike 1

nämä solider n lähetetään tuolla tappaa nämä ihmiset ja kirjoittamaton laki on mahdollisesti ampua tappaa onko aseellinen tai aseeton joka on mahdotonta ajatella, mutta kun tappaa työkseen, et ole paras moraalinen päättäjä, kenen pitäisi elää ja kuka kuolla , se tulee vaisto siksi sota ei pitäisi olla olemassa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha