Solar Gateway voivat pelastaa College $ 9 miljoonaa energia

Soilikki Lakomaa Elokuu 12, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkeli. kiitos tämän artikkelin smile Kiitos tämän artikkelin!

Kun taas kustannukset käynnissä college edelleen kiivetä, ottaen lukukausimaksuista hinnat sen kanssa, yksi Kalifornian College on löytänyt tavan mahdollisesti leikata sen käyttökustannuksia $ 9 miljoonaa euroa.

Kaupungissa Saratoga, West Valley College äskettäin omistetusta Solar Gateway Project, 1,1 megawatin aurinkovoimaan järjestelmä, jolla on kyky tuottaa noin kolmannes koulun sähköntarpeesta.

Aurinkokunta on kolmen hehtaarin kohonnut aurinko katos rakenne lähes 2640 SunPower E19 / 425 Aurinkopaneelit että luotettavaa, päästötöntä aurinkoenergiaa vähentäen kampuksen energiakustannuksia ja tarjoavat palkkio varjostus pysäköityjen ajoneuvojen. West Valley College odotetaan säästää yli $ 9,000,000 sähkön kustannukset yli 25 vuotta järjestelmän käyttöiän ajan.

"Olemme ylpeitä avajaisia ​​tämän aurinko asennus, juhlii sitoutumisemme taloudenhoitajan ja kestävyyttä. Solar Gateway merkitsee aito painopiste meillä on integroida vihreä ja kestäviä käytäntöjä koko meidän West Valley kampuksella ", totesi tohtori Lori Gaskin, West Valley College presidentti.

Rahaa säästävä uusiutuvan energian projekti on mahdollistanut kolmen tapa kumppanuus West Valley College, Gilbane Co, täyden palvelun rakennusliike, ja SunPower Corp.The Solar Gateway hanke on vain yksi yli 90 Kalifornian koulun tiloista joka SunPower asentaa aurinkosähköllä aikana 2011/2012 lukuvuoden.

Huolimatta PR vetää kuin Solyndra skandaali ja alas taloudessa, aurinkoenergia teollisuus on laadimme uusia vihreitä työpaikkoja tasaisesti leikkeen, mukaan uusi teettämästä Solar säätiö, voittoa tavoittelematon kaupan ryhmä. Laajalle levinnyt kasvua ja innovointia aurinko teollisuuden merkitsee kustannuksia laskevat edelleen, joten aurinko todellisuutta enemmän amerikkalainen kuin oppilaitoksissa.

"Ammattikorkeakoulut, yliopistot ja K-12 kouluissa ympäri Kalifornia on viisaasti hyödyntämällä rahoitusmekanismeja käytettävissä koulutussektorin toimittaa puhdasta energiaa niiden kampuksilla, ja vähentää pitkän aikavälin toimintakustannukset", sanoi SunPower toimitusjohtaja Bill Kelly. "Kun korkein hyötysuhde, korkein luotettavuus aurinko järjestelmiä markkinoille tänään, West Valley College tunnistaa suuri tuoton sijoitukselleen puhtaaseen energiaan."

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Lokakuu 12, 2017 | 06:27:32 | myöhemmin 1 vuosi
Esko Leppänen
  Like 4   Dislike 0

Tina G, on kaksi ongelmaa olet huomaamatta. Ensimmäinen on ruudukko. Aurinkoenergia tehokas ja johdonmukainen tarpeeksi tehokas on tultava lounaasta. Vuorovesienergian on tultava rannikosta, Tuulivoima on tultava josta se puhaltaa, enimmäkseen Great Plains. Vaihtaminen suhteellisen paikallisia sähkölaitokset kansallisten sukupolven keskusten vaatii $ 4 miljardia euroa tai enemmän päivittää kansalliseen sähköverkkoon. Toinen on saastuminen potkurin tuuliturbiinien. Heidän melusaaste on syvällinen klo 90 + dB sadan metrin päässä Tornin, ja ne tappaa lintujen satoja. He ovat myös alttiita vakavia vahinkoja erittäin kovassa tuulessa ja sähköntuotantoa vain joutuessaan tuuleen Pystysuora akseli tuuliturbiinien - häkeissä kierretty terät pitkin ulkopuolella - aiheuttavat vähemmän kuin 40dB juuressa turbiinin, tappaa yhtään lintua, hengissä kova tuuli ja sähköntuotantoa ei väliä mihin suuntaan tuuli puhaltaa. 2. sukupolven VAWTS ovat lähes yhtä tehokkaita kuin potkurin turbiinien. Paljon pienempi klustereita näistä voi korvata paikallisia tuotantolaitoksia ilman suuria päivityksiä verkkoon. Kahdeksan vuotta paikallisten NOAA tunneittain tuulen nopeus kirjaa todistaa he työskentelevät jossa asun kaupungissa Syracuse, jossa potkurit, aurinkopaneelit ja vuorovesienergia ei.

Lokakuu 12, 2017 | 08:40:01 | myöhemmin 1 vuosi
Joona Lakomaa
  Like 2   Dislike 1

~ Haluaisin nähdä lisää aurinkoenergialla järjestelmien kaikkialla, etenkin missä asun! ~

Lokakuu 12, 2017 | 12:15:08 | myöhemmin 1 vuosi
Bertta Laine
  Like 0   Dislike 0

Tina G. Suuri kommentteja. Meidän pitäisi laittaa aurinkoenergiaa jokaiseen kotiin Amerikassa, ja hallituksen pitäisi rahoittaa se. Meidän sähkö hinnat ovat nousussa, mutta kustannukset aurinkoenergian on menossa alaspäin. Tämä puhdistaa ilmaa, ja antaa meille mahdollisuuden sulkea meidän likainen hiilivoimalat, ja sulkea vaarallisia ydinenergian kasveja.

Lokakuu 13, 2017 | 13:45:07 | myöhemmin 1 vuosi
Varpu Hautala
  Like 3   Dislike 0

Tämä on loistava esimerkki, joka johtaa tietä muille seurata!

Lokakuu 13, 2017 | 21:47:34 | myöhemmin 1 vuosi
Arja Karjalainen
  Like 5   Dislike 0

Syy ahne öljy yhtiöt pitämällä se pois markkinoilta ja estää sähköauton olemasta massatuotantona. siksi ihmisten pitäisi lopettaa niitä tukevat

Lokakuu 14, 2017 | 05:41:54 | myöhemmin 1 vuosi
Pauliina Hollo
  Like 2   Dislike 2

Miksi he kaikki viivyttelevät. Tämä olisi pitänyt tehdä jo vuosikymmeniä sitten. Tämä tekniikka kerää pölyä hyllyillä

Lokakuu 14, 2017 | 10:49:23 | myöhemmin 1 vuosi
Raija Kettunen
  Like 4   Dislike 2

Meidän ryhtymään jälleen osuuden lisääminen vaihtoehtoisia energialähteitä

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha