Snowquestration: Miten DC sopii yhteen "vähemmän Snow, Lisää Blizzards" Pattern

Reija Hautala Elokuu 9, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos jakamisesta. thnx tästä informatiivinen, kiitos Kiitos
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Kesäkuu 17, 2017 | 16:32:55 | myöhemmin 10 kuukautta
Maarit Ikävalko
  Like 1   Dislike 1

Se Gore Vaikutus töissä .... ja hän ei edes tarvitse olla siellä. Myrskyt sammuttaa House kuulemistilaisuuksissa "Global Warming".

Kesäkuu 17, 2017 | 22:05:07 | myöhemmin 10 kuukautta
Jesse Tuominen
  Like 2   Dislike 2

Minun täytyy vain nauraa kun ajattelen DC ottaa lunta. Takaisin vuonna 1980 meillä oli doozy. Koulubussi tuskin saan lapset kotiin ja UPS mies piti auraus kuorma nietoksille jotta hän voisi saada läpi. Se kasvoi laaksossa 60 kilometrin päässä Washington. Surullinen osa on, että washingtonilaisia ​​eivät osaa ajaa edes tuuman lunta. Saa nähdä, miten he pärjäävät tällä kertaa.

Kesäkuu 19, 2017 | 03:36:32 | myöhemmin 10 kuukautta
Maaria Seppä
  Like 3   Dislike 0

Asun Boonsboro, Maryland, ja voin varmasti kertoa teille, että on olemassa runsaasti todisteita ilmastonmuutoksen meidän talvet! Kahden viime vuoden aikana meidän lumisade on ollut reilusti alle keskiarvon, ja että oli osoituksena nykypäivän sää sekä! Ne vaativat yli jalka meille, ja kaikki tulimme tänne oli alle neljä TUUMAA, joista suurin osa on jo sulanut! Jopa kasvaa Prince Georgen County lähellä DC, voin kertoa teille, että talvet oli paljon enemmän lunta, kun olin lapsi kuin nyt! Se ei ole vain talvisää-sekä keväällä ja syksyllä ovat molemmat lyhenevät, ja kesät ovat paljon kuumempi kuin ne käytetään olla! Heinäkuu varsinkin nyt enemmän 90+ päivää kuin se oli, ja on enemmän päiviä, jolloin elohopea uskaltautuu 100 asteen alue samoin, ja se on ennen ukkosmyrskyä! Et voi kertoa minulle, että ei ole sellaista asiaa kuin ilmastonmuutos, koska elämme sen!

Kesäkuu 19, 2017 | 11:36:15 | myöhemmin 10 kuukautta
Naima Tamminen
  Like 0   Dislike 1

Mitä sanotte yee maailmanlaajuisen ilmastonmuutoksen kieltäjien? Tulevaisuus sääilmiöt ovat todella olemaan tuhoisia ja tuhoisa kaikille.

Kesäkuu 19, 2017 | 19:36:44 | myöhemmin 10 kuukautta
Markku Tikka
  Like 3   Dislike 2

Kun lyhyen aikavälin rahoituksen näyttää niin ruusuinen fossiilisten polttoaineiden Barons ne laittaa heidän silmälaput joten ne eivät tarvitse nähdä tulevaisuuteen. Toivottavasti heillä ei ole lastenlasta. Tai ehkä he pitäisi. Sitten ehkä se on heidän kasvoillaan ja sitten ne täytyy tehdä jotain he eivät halua tehdä: luopua helposti ansaitut rahat parempaan planeetan. He ilmeisesti ovat läpäisemätön se nyt. Kaikki he näkevät on rahaa. Tietävätkö he jotakin emme tiedä? Onko planeetta todella kuolemaisillaan ja iso peruukit tietävät tämän ja niin älä välitä tulevaisuudessa? He saavat mitä he voivat nyt. He haluavat istua kaikki kasoittain rahaa ja katsella maailman romahtaa heidän ympärillään. "Olen kuningas linna". Tyhmä idiootit.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha