Snowden Q & A: Obama, Privacy, ja omasta tulevaisuudestaan

Elmer Paavolainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Edward Snowden, entinen urakoitsija Yhdysvaltain National Security Agency, osallistui elää verkossa haastattelussa torstaina vastaamalla kysymyksiin yksityisyyttä, presidentti Barack Obaman NSA ilmoitus, ja omasta tulevaisuudestaan ​​eteenpäin. Snowden, joka oli takana vuotanut NSA asiakirjat, herätti Yhdysvaltain viimeaikaisia ​​ja kansainvälisten yksityisyyden huoli tiedustelun suorittaman valvonnan.

Yllättävää, useita kysymyksiä käsitellään jossa viiva osuu merkitys yksityisyyden ja välttämättömyystarvikkeita turvallisuuden. "Ei kaikki vakoilusta on huono. Suurin ongelmamme nyt on uusi tekniikka mielivaltaisesta joukkoseurantaan, joissa hallitukset ovat takavarikoineet miljardeja ja miljardeja ja miljardeja viattomien "viestintä joka ikinen päivä", sanoi Snowden haastattelussa. "Kun olemme kehittyneet tarpeeksi pystyä murtautumaan tahansa laite maailmassa haluamme, ei ole tekosyy tuhlata aikaamme kerätä puhelun kirjaa isoäidit Missourissa", hän sanoi.

Hän peluuttaa kyselyt hänen Free Snowden verkkosivuilla suhteen presidentti Obaman 17 tammikuu ilmoitus miten NSA olisi muuttumassa eteenpäin. Puheen, Obama esitteli huolenaiheita sekä yksityisyyttä ja turvallisuutta, jossa luetellaan kohteita rangaistakoon kongressi- ja muutoksia Foreign Intelligence Surveillance Court, sekä useita muita politiikan muutoksia ja tulevaisuuden suunnitelmista.

"Aivan kuten kiihkeä vapaudenkannattajat tunnustavat tarvitaan vankkaa tiedustelupalvelukapasiteetti joilla vastuu myös kansallisen turvallisuuden helposti tunnustaa väärinkäytön mahdollisuus kuin tiedustelu etukäteen ja yhä enemmän yksityisiä tietoja on digitoitu", sanoi presidentti hänen ilmoitus. "Ne, jotka ovat huolissaan meidän nykyiset ohjelmat eivät ole kiinnostuneita toistaa tragedia 9/11, ja jotka puolustavat ohjelmat eivät ole vähättelevä kansalaisvapauksia."

Jotkut ovat arvostelleet Obaman tehtyäni tämän ilmoituksen ennen virallisen raportin kongressin valvontaelimen. "Olen kuullut yksityisyyden ja kansalaisvapauksien valvontakomitea, luotu kongressi", hän sanoi ilmoitus - kuitenkin, hallituksen raportti itse julkaistiin jälkikäteen.

Siinä hallitus ilmaisi, että se katsoo NSA puhelin tiedonkeruu ohjelma on laitonta. "Vaikka hallitus arvostaa hallituksen pyrkimyksiä ohjelmaansa valvonnan Finanssivalvonnan tuomioistuin, hallitus toteaa, että 215 § ei ole riittävä oikeusperusta tukemaan ohjelmaa," lukee raportissa. "Emme ole tunnistettu kertaalleen johon uhka Yhdysvalloille, jolla ohjelma teki konkreettinen ero lopputulos terrorismin tutkintaa."

"Ajoitus puhe vaikuttaa erityisen mielenkiintoinen, koska se oli mukana niin moni väittää, että" nämä ohjelmat eivät ole väärin ", sanoi Snowden torstaina. "Kun jopa liittohallitus sanoo NSA rikkoi perustuslain vähintään 120 miljoonaa kertaa alle yhden ohjelman, mutta ei löydä edes yhden" juoni, "on aika lopettaa" irtotavarana kokoelma ", hän sanoi.

Yksi yksittäinen kysyi Snowden tavasta, jolla hän otti NSA asiakirjat, kysyy hän oli pidetään yksityisyyttä hänen työtoverinsa, kun hän oli "varastaa heidän sisäänkirjautumisen ja salasanan tietoja?" Syytös perustuu Reuters kirjoittama artikkeli Mark Hosenball, joka kertoi lähteistä kertoi asiasta, että "Salasanat ovat hallussa ainakin kolme eri ihmistä ja ovat voimassa vain lyhyen ikkuna joka päivä", kirjoitti Hosenball.

Snowden kiisti todenperäisyyttä tämän lausunnon, väittäen että hän ei varastaa tai huijata mitään työtoverit. "Kaikella kunnioituksella Mark Hosenball, Reuters raportti että laittaa tämän siellä oli yksinkertaisesti väärässä", hän sanoi. Artikkeli viime kuussa Forbes mahdollisesti tukena että ylös, Andy Greenberg keskustella panosta nimettömän lähteen sisällä NSA. Lähde kuvattu Snowden kuin eksentrinen mutta erittäin päteviä, sanoen Snowden oli "nero keskuudessa nerot." Mukaan Greenberg tiedonannon kanssa anonyymi työtoveri, Snowden "ansainnut pääsy käytetään vetämään pois hänen vuoto vaikuttava esimiesten kanssa silkkaa lahjakkuutta."

Ei tietenkään kaikki uskomme Snowden on uhrautuvaa sankari hän on maalannut monet - myös itse. "Olen nähnyt käsikirjoittanut presidentin" kunnanvaltuustoissa ", jotka olivat vähemmän Potemkin Village kaltainen kuin tämä ns #aksSnowden" chat "," kirjoitti Tom Watson, avustaja Forbes ja lehtori New York University.

Snowden keskusteltiin tappouhkauksia hän sai, myöntää ne koskevat häntä, mutta korostaa, että hän ei pelotella. "Oikealla asialla tarkoitetaan kadu mitään", hän sanoi. Kuten hänen tulevaisuuden Yhdysvalloissa, hänen paluu on tällä hetkellä erittäin epätodennäköistä - huolimatta halu tehdä niin - kuten lait suojella ilmiantajia ei sovelleta hänen tapauksessaan, koska turvallisuus urakoitsija. Eric Holder Yhdysvaltain oikeusministeri, puhuu video alla, mitä keskusteluja voitaisiin ollut suhteen Snowden oikeudelliseen tulevaisuudessa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha