Snapchat, et ole Näkymätön. Rakkaus, Your Hakkerit

Urpu Alén Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Snapchat juhlii uuden vuoden vanhoja kunnon hakata. Mukaan Washington Post, hakkerit lähetetty tietokanta 4600000 käyttäjätunnuksia ja puhelinnumeroita snapchat käyttäjien myöhään tiistaina ja teki snapchat asiakastiedot ladattavissa sivuston nimeltä SnapchatDB.info.

Viimeisinä päivinä 2013, Australia-pohjainen Gibson Security varoitti snapchat mahdollisuudesta mahdollisen hakata, selittää joulupäivänä että sovelluksen Android ja iOS API voitaisiin hakkeroitu paljastaa käyttäjän tietoja, mutta näyttää siltä snapchat johtajat eivät vaarin varoitus. Mukaan Chicago Tribune, snapchat n tekijät sanovat hakata on tarkoitus paljastaa kuinka haavoittuva snapchat käyttäjätiedot todella on.

Snapchat on suosittu messaging sovellus, jonka avulla käyttäjät lähettävät toisilleen valokuvia, että nopeasti katoaa. Sovellus on ollut merkittävää suosiota lanseerauksesta lähtien viime vuonna, mutta nyt sen johtajat joutuvat navigoida hakata että muut sosiaalisen median jättiläisiä ovat liiankin tuttuja.

Suuri ongelma snapchat kasvot on se, että se oli varoittanut sen riittämättömät mutta oli liian hidas reagoimaan. Kun Gibson Security kertoi snapchat joulukuun lopulla, että sen asiakas tilitietoja oli liian saatavilla, yhtiö kirjoitti blogi säilyttää kysymystä ole iso juttu, lupaavia sietää esteitä tehdä hakata "vaikeampi tehdä."

Valitettavasti se on nyt aivan liian selvää, että snapchat pyrkimyksiä ei riitä, ja sen asiakkaat maksavat hinnan. Washington Post raportoi, että snapchat DB on nyt syyttää snapchat olla reagoimatta Gibsonin turvallisuusneuvoston varoitukset. Snapchat DB sanoi sen päällä: "Jo nyt hyödyntää jatkuu. On edelleen mahdollista kaapia tietojen suuressa mittakaavassa. On viimeisimmät muutokset eivät vielä ole liian vaikea kiertää. "

Nyt se on jopa snapchat vastata. App johtajaa on vielä tarjota mitään virallisia lausuntoja Suhteen hakata, mutta snapchat DB sivustoon oli lykätty vuodesta keskiviikkoiltana. Vaikka snapchat hakkerit ovat pysyneet nimettömänä, Chicago Tribune kertoo, että Syyrian Sähköinen armeija ottaen huomioon myös hakkerointi sosiaalisen median tilejä Microsoftin Web huoltoon soittamista Skypen, joten on mahdollista hakata voisi jollakin tavalla liittyä.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun suosittu valokuva-messaging sovellus on otettu alle turvallisuus valokeilassa, ja ainoa joukkue, joka voidaan juhlii lipsahdus on, että Facebook. Sosiaalinen media jättiläinen sai esimakua hylkäämisen loppuvuodesta 2013, kun snapchat kääntyi alas 3 $ billion tarjous sen kuva-chat-sovelluksen palvelu.

Snapchat tällä hetkellä ylpeilee noin 100 miljoonaa käyttäjää, ja mukaan kvartsi on houkutellut vähintään $ 75 miljoonaa venture rahoitusta ilman lähettämistä minkäänlaista voittoa. Analyytikot odottavat sovellus jatkuvan huomattavan nopeasti, mutta tämä uusin kaaos voi silti olla lopussa snapchat rannikolla alkuun. Snapchat DB väittää, että se vain halusi saada snapchat huomion, ja että se varmasti ollut. Snapchat johtajat nyt ei ole muuta vaihtoehtoa turvallisuuden kiristämiseen ja jotenkin takaisin käyttäjien luottamusta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha