"Säälittävää" YK: n turvallisuusneuvoston Sanoo ilmastonmuutosta ole meidän Issue

Tytti Leino Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miten he voivat olla niin sokea? Niiden pitäisi ainakin yrittää. Olen samaa mieltä Marcus Stephen. Kiitos artikkeli.

Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston tänään kieltäytyi hyväksymästä, että ilmastonmuutos oli kysymys rauhan ja kansainvälisen turvallisuuden. New York Times kertoo, että Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Susan Rice oli äänekäs hänestä kollegansa toimien puute, sanoen: "Tämä on enemmän kuin pettymys. Se on säälittävää. "Tämä on ensimmäinen kerta vuodesta 2007, että neuvosto on katsonut julkilausuman ilmastonmuutoksesta. Se tuotiin keskustella Saksan, joka puheenjohtajana turvallisuusneuvosto tässä kuussa.

Vaikka neuvosto kieltäytyi hyväksymästä ilmastonmuutosta osana sen toimivaltaan, lopullisen tilityksen keskustelun jälkeen totesi, "huolenaihe että mahdollisia kielteisiä vaikutuksia ilmastonmuutoksen voi pitkällä aikavälillä pahentaa tiettyjä olemassa olevia uhkia kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle."

YK ympäristöohjelmaa pää Achim Steiner varoitti, että viimeaikaisten kriisien, kuten nälänhädän Somalian, osoittavat, että "meidän kyky käsitellä tällaisia ​​tapahtumia on osoittautumassa haaste, varsinkin jos ne tapahtuvat samanaikaisesti ja alkaa vaikuttaa esimerkiksi maailmanlaajuinen elintarvikkeiden markkinat, alueellisia elintarviketurvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä, syrjäyttää ihmisiä, luoda pakolaisia ​​rajojen yli ". Hän totesi, että vuonna 2010, 42 miljoonaa ihmistä kotiseudultaan luonnononnettomuuksien, 90 prosenttia, jotka koskivat sää.

Venäjä, Intia ja Brasilia olivat maiden olisiko turvallisuusneuvoston olisi osallistuttava ilmastonmuutokseen liittyviä asioita, jotka kuvaavat sitä "tehtävän ryömiä" tai ulkopuolella toimivaltaan neuvoston.

Marcus Stephen puheenjohtaja pieni saarivaltio Nauru, joka on vaarassa tuhoutua merenpinnan nousulta, vetosi neuvostoa toimimaan sanoen ilmastonmuutoksen, "Se on uhka yhtä suuri kuin ydinaseiden leviämiseen tai terrorismiin, ja se kuljettaa mahdollinen horjuttaa hallituksille ja sytyttää konflikti. Kehotan teitä: Älä hautaa päänsä hiekkaan. Tarttua tilaisuuteen johtaa. "

Sen sijaan Yhdysvaltain armeijan, ei tunnettu liberaali näkymät, on tunnustettu ja on aktiivisesti valmistautuneet ilmastonmuutoksen vaikutuksia kansalliseen turvallisuuteen. Back in 2009, entinen johtaja Central Command General Anthony Zinni kirjoitti: "Me maksamme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä tänään, ja meidän täytyy ottaa taloudellinen hitti jonkinlaista. Tai me maksamaan myöhemmin sotilaallisesti, ja joka liittyy ihmishenkiä. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Marraskuu 14, 2017 | 20:02:59 | myöhemmin 1 vuosi
Juhani Pasanen
  Like 4   Dislike 1

"Se ei ole meidän tehtävämme, mies!" YK, jos huomaat imee rahaa kuin sieni ja saa Englannissa ja Amerikassa tehdä sen taistelevat sitä. Se on hyödytön!

Marraskuu 14, 2017 | 20:42:47 | myöhemmin 1 vuosi
Ville Juva
  Like 0   Dislike 1

. . . Jos USA oli käyttäytynyt vastuullisemmin kuin maailman suurin talousmahti ja johtava henkeä kohti kuluttajien luonnonvarojen viime 2-3 vuosikymmenten kansainvälisen ilmastosopimuksen ja resurssien rajoitus keskusteluissa ja neuvotteluissa, ehkä turvallisuusneuvosto voisi paremmin tekemään työnsä kunnolla tänään. Ja mitä helvettiä Rockefellerit ja Monsanto, kuka helvetti tietää, Rothschildit ehkä tarvitsevat YK kun globalistisen corporatists niin ilmeisesti jo suorittanut Yhdysvalloissa. Tietenkin ymmärrän, että mitä Hannah Arendt nimeltään "Miehet Dark Times" harjoittaa kaikenlaisia ​​syyllistämisen, psyykkinen glamourin, salaliitosta ja noituus fantasioita, ja toinen todellisuus-kieltää temppuihin ylläpitää mitä löyhästi kutsutaan heidän "järki." Ehkä voisimme kaikki vain uhrata neitsyen tai kaksi kaikki tuntevat paremmin?

Marraskuu 15, 2017 | 01:47:48 | myöhemmin 1 vuosi
Urpu Ahonen
  Like 5   Dislike 2

Joten, missä on "vihreät kypärät" joukko eilen, että oli ehdottoman varma, että turvallisuusneuvosto oli noin käyttää ilmastonmuutoksen hyökätä maailmaan, alkaen Yhdysvaltojen, huomenna. Tämä on enemmän kuin turvallisuusneuvosto, jonka kanssa olen perehtynyt. Ei siksi, että ei ole tarpeeksi hulluutta joissakin näistä vastauksista tehdä vielä ne viime vainoharhainen hourailu näyttää maltillinen. Juuri joka Rockefeller vetää EU jouset hänen hulluista? Jos ilmaston lämpeneminen "on aina ollut ja tulee aina olemaan," missä mielessä sitä voidaan kutsua "lämpenemistä." Tarkoitan, verrattuna siihen, mitä? Missä todisteita väitteen "planeetta itse" osuus 90% maailman saastuminen? Ei ole "suvereniteetti" vain länsimaalainen n nimi Afrikkalainen ns "kahtia?" Muuten, että osa Afrikan toteutettiin merkittäviä, ihmisen aiheuttaman aavikoitumisen 1960-luvulla - ei vain 4000 vuotta sitten. YK ei "omista" mitään Yhdysvaltain kansallispuistot, ja jos GOP on tiensä, Yhdysvallat ei omista niitä paljon kauemmin joko. En voi täysin vika turvallisuusneuvoston on huolissaan herpaantumisesta. Jospa USA oli jakanut nämä huolenaiheet viime vuosina. Jos USA oli käyttäytynyt vastuullisemmin kuin maailman suurin talousmahti ja johtava henkeä kohti kuluttajien luonnonvarojen viime 2-3 vuosikymmenten kansainvälisen ilmastosopimuksen ja resurssien rajoitus keskusteluissa ja neuvotteluissa, ehkä turvallisuusneuvosto voisi paremmin tehdä sitä

Marraskuu 15, 2017 | 02:18:55 | myöhemmin 1 vuosi
Jani Juva
  Like 1   Dislike 2

Että alueella Afrikassa on kuivilla vähintään viime 4000 vuotta; mitä Somalian pakolaisia ​​kärsivät ei ole mitään uutta Afrikan sarven. Se ei tee sitä enää hyväksyttävää, mutta se on rakenteessa kokemus siellä useimmille kirjoitetun historian. Pahentaa tekijä on tribalistic ajattelutapa juurtunut ihmisiä. He eivät ole kasvaneet sen ulkopuolella, ja eivät ole saaneet merkin tarvitaan kansalaisuuden visionääri maan. Tribalism edelleen sietää seiniä vastaan ​​muita ihmisiä, rajoitetaan edellytykset, joilla naapurit olisivat halukkaita auttamaan toisiaan. Niin al-Shabaabs Somalian nähdä mitään moraalitonta kiristäminen arvoesineitä päässä pakolaisten vastineeksi passage tiellä pois kyseisen maan. Lopputuloksena on, se ei ole paljon maata. Kontrasti se Israelin kanssa, toisen luonnollisesti kuivilla maa, ja nähdä ero, että rajoitettu vesivarat voi vielä vääntää aavikon kun he älykkäästi soveltaa. Jäsenmaat turvallisuusneuvoston nostaa voimassa olevan noin "herpaantumisesta," ja se on uskaliasta kutsua sitä "säälittävää" tästä syystä. Ilmastonmuutos on epämääräinen vastustaja, ja sen vaikutukset soveltuvat parhaiten. Siten, he hengissä - enemmän kuin vihamielisyyden al-Shabaabin hullu AK-47.

Marraskuu 16, 2017 | 02:47:11 | myöhemmin 1 vuosi
Katriina Kiiskinen
  Like 4   Dislike 2

Tulevaisuudessa on ennustettu, että sotia käydään veden oikeuksia. Mutta ... unohdin ... ei ole ilmastonmuutos ... emmekä ole ylikansoitettu .... Anteeksi .... unohdin!

Marraskuu 16, 2017 | 05:04:06 | myöhemmin 1 vuosi
Heljä Karppinen
  Like 4   Dislike 1

Kanssa ankara kuivuus Afrikan ja miljoonat ihmiset enimmäkseen lapsia kuolee seurauksena. Viljelykasvit kuollut aloilla, koska ei sadetta ihmiset ovat liikkeellä hengissä. Tämä on mitä ne tarkoittavat artikkelissa. Ihmiset monissa maissa ei ole riittävästi vettä ja kävellä muihin maihin, jotka eivät. Tulevaisuudessa on ennustettu, että sotia käydään veden oikeuksia.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha