Sleeping äidin ja isän saattaa ehkäistä lihavuutta

Aadolf Ahmaoja Tammikuu 26, 2017 Perhe 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sleeping äidin ja isän saattaa ehkäistä lihavuutta

Tanskan uusi tutkimus osoittaa, että pienille lapsille, jotka nukkuvat vanhempiensa kanssa voi olla pienempi riski ylipaino.

Oletko säännöllisesti heräsivät oman poikansa tai tyttärensä liukuva sänkyyn kanssasi yöllä? Oletko koskaan miettinyt, onko rikkomaan tätä yöllä tapa? No, jos olisit koskaan huolissaan lasten lihavuutta, se voi olla, että öinen tennarit voi olla päälle hyvä asia.

Vuonna uusi tanskalainen tutkimus, esitetään, voivat 8: Euroopan kongressin Ylipaino Lyonissa, Ranskassa, tutkijat ehdotti, että lapset, jotka säännöllisesti nukkuvat vanhempiensa jälkeen herääminen yöllä voi olla pienempi ylipainon riskiä.

Tutkijat mukana lähes 500-vuotiaille lapsille 2-6 oli suurempi riski ylipaino koska korkeat syntymäpaino tai koska heidän äitinsä oli ylipainoisia ennen raskautta tai olivat köyhiä.

He keräsivät lasten painoindeksi mitat sekä tietoja niiden unirytmi, myös se, onko nukkuivat vanhempiensa vuoteet ja jos on, niin kuinka usein.

Yllättävää havainnot

Mitä he löysivät yllätti heidät, koska yhdistyksen välillä alhainen unen laatua ja lihavuus. Lapset, jotka heräsi yöllä ja saivat nukkua vanhempiensa vuoteessa-tai tilapäisesti-oli 50 prosenttia pienempi todennäköisyys ylipaino kuin ne, jotka eivät sujauttaa sänkyyn vanhempiensa kanssa.

Ne, jotka nukkuivat vanhempiensa nukkumaan joka ilta verrattuna niihin, jotka eivät koskaan ei ollut 70 prosenttia vähemmän todennäköistä ylipaino. Tutkijat johtuvan havainnoistaan ​​mahdollisuutta, että lapset, jotka nukkuvat vanhempiensa kanssa voi tuntea enemmän turvallisia, mikä aiheuttaa lisää luottamusta ja vähemmän todennäköisyys lihavuuden.

Lisää turvallisia

Lapset, jotka eivät saaneet nukkua vanhempiensa vuoteessa voi kärsiä "negatiivinen psykososiaalisia vastauksia, kuten tunteet hylkääminen kun ei päästetä vanhempiensa vuoteessa, voi johtaa ylipainoinen", sanoo Nanna Olsen, MD, yksi Tanskan tutkijat.

Pikkulapset pitäisi silti nukkua yksin

Kanadan Pediatrics Association suosittelee edelleen, että vauvat nukkuvat itsenäisesti minimoimiseksi kätkytkuolemia, tai SIDS.

Siirtyä

Vaikka selvästi alustava, Tanskan tutkimustulokset näyttävät tarjota hyvä syy hievahdakaan seuraavan kerran teidän pikkuinen nudges osaksi lämmin sänky.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha