Slash vuosittainen polttoainekustannukset näillä 10 vihrein Autot 2014

Titta Huhtanen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

"Tämä on meidän palkinto, joka poimii yksi ajoneuvo - tai linja ajoneuvojen - että pidämme vihrein uuden ajoneuvon käynnistettiin uusi malli vuonna" John Voelcker Green Auto Raportit kirjoitti jo marraskuussa, julkaisemiselle vuotuinen Paras auto Osto 2014 palkinnon. "Voidakseen saada", hän sanoi, "ajoneuvoille on ostettavissa huhtikuussa 2014. Ainakin yksi iso vaihde Media editor - mieluiten useiden - on ollut tilaisuus ajaa ja tarkistaa ajoneuvon 1. joulukuuta 2013."

No, huhtikuu on täällä, ja monet viisi autoa olemme esillä sitten ovat nyt saatavilla näyttelytiloissa. Lisäksi siihen pisteeseen, Kelley Blue Book on julkaissut listan, mitä se katsoo olevan paras vähäpäästöisiä ajoneuvoja, että yksi voi ostaa tänä vuonna, ja yllättävää, siellä on melkoisesti päällekkäisyyttä.

"Kerran vuodessa me koota luettelo eniten kuluttavien ajoneuvojen käytettävissä, sitten valita 10 standouts kattavat erilaisia ​​hintaluokissa ja powertrains" sivusto kertoo. "Kun yhä parempaa tehokkuutta keskittynyt malleja harkita vuosittain, meidän vuosittain luettelo 10 Parhaat Vihreät autot pitää saada hankalampaa koota. Asia kohtaan: auto, joka väitti numero yksi paikalla tänä vuonna ei ollut viime vuonna. "

Joten miten Green Car Raportit viisi ja KBB kymmenen vertailla? Ei niin tarkasti kuin voisi luulla. Tutustu edellisessä artikkelissa, tutustu seuraaviin KBB kymmenen poimii jälkeen hypätä.

10. Volkswagen Jetta TDI / Hybrid

Volkswagenin Jetta sedan ei ole aivan tehoton, mutta TDI diesel malli ja hybridi mallit tarjoavat paljon enemmän mailia per gallona, ​​joskin kustannuksia. Öljy-polttava Jetta on hyvä EPA-rated 30 mailia per gallona kaupungin ja 42 maantiellä, kun taas hybridi Ennätykset se 42 mailia per gallona kaupunki ja 48 maantiellä - vaikkakin yleensä dieselit on osoitettu päihittävät ne virallisesti arvioinnista.

9. Lexus ES 300h

Lexus ES 300h on ehkä yksi mukavin ja tyylikäs hybridit ympäri, joka ei maksa törkeää summan rahaa. Se on edelleen melko tyyris noin $ 40.000 mutta pitää mielessä se Lexus - eli voit luottaa vertaansa vailla käsityötaitoa sisällä, suuri polttoainetaloutta kokonsa, ja Toyota legendaarinen luotettavuus maine, joten voit nukkua yöllä.

8. Honda Civic Hybrid / CNG

Honda on käytännössä ainoa yritys, joka tarjoaa paineistettua maakaasua vaihtoehto kompakti sedan tila, joka voi saada yhdistetty 31 mailia per gallona maakaasun. "Civic maakaasu on edullisin tällainen auto voi ostaa, huomionarvoista sen kotimarkkinoilta hankittuja, polttoaineen puhtaan palamisen lähde", KBB sanoo. "Tavanomainen hybridi kuitenkin hallinnoi 45 yhdistetty mailia per gallona, ​​auttaa se erottuu sen välittömän kilpailun.

7. Ford C-MAX

Vaikka pieni fiaskon jossa Fordin päätyi alentamalla mittarilukema luokitukset C-Max 47 yhdistettynä noin 43, ajoneuvo on edelleen yksi monipuolisimmista, pystyy, ja kuluttavien ajoneuvojen luokassaan - joka on pieni, sillä sen vain muu luonnollinen kilpailija on Toyota Prius v, ja ehkä Chevy Volt. "Isompi akku antaa C-Max Energi kaikki sähköllä valikoima 21 mailia, ja laajempaa saatavuutta Kimppakyytikaistat" KBB sanoo, joten se on yksi edullisimmin-optiolla autoja ympäri.

6. Chevrolet Volt

Puhuminen plug-in hybridit, Chevrolet Volt on olennaisesti määritellään ajoneuvon genren. Kuljettajat voivat ottaa sen jopa 38 mailia sähkön yksin, mikä on enemmän kuin riittävä monien ihmisten keskimäärin commutes. Tämä mahdollistaa Volt saavuttaa kaksinkertainen tai kolminkertainen kaasu-ulkolaitumilla useimpien muiden plug-in hybridit, KBB sanoo, ja kun sen sähköinen vain alue on, se vielä onnistuu polttoainetaloutta korkea 30s.

5. Tesla Model S

Tesla Model S on ollut määritellä uudelleen voimaan sähköauton markkinoille. Se on myös yksi turvallisimmista autoista tiellä, puhumattakaan se ylpeilee pisin EV käytettävissä. Se on enemmän teknologian kuin lähes kaikki muut auton tiellä, ja Teslan oma maksuverkko avulla kuljettajat voivat matkustaa lähes ilmaiseksi. Ainoa haittapuoli on sen ylevä hintalappu $ 70,000, mutta kun rajat asioinut Bimmers ja Mercedes, se ei tunnu niin väärässä paikassa.

4. Honda Accord Hybrid

Upealla luokitus 50 mailia per gallona kaupungin, Honda Accord Hybrid on ehkä tehokkain keskikokoinen sedan hybridi markkinoilla tänään, ja vaikka sähköinen voimansiirron on kiitettävä saavutus, 141 hevosvoimaa, 2-litrainen nelisylinterinen i-VTEC bensiinimoottorin, että se istuu vieressä on tehokkain polttomoottori maailmassa. Se on myös ensimmäinen Honda moottori ajaa Atkinson jakson, joka on suosinut raskaasti Toyota ja sen hybridit.

3. Toyota Prius

Ystävällinen Toyota Prius jatkaa näyttää sen pysyvinä kuin kestävä kuvaketta johtava hybridi luokan lähes joka toimenpiteellä erinomainen polttoainetalous apuohjelma ja valmiudet. Nyt perhe perässään, ostajat voivat valita perustuu edullisuus väljyys tehokkuutta, vaikka standardi, alkuperäinen Prius on edelleen paras myyjä joukossa kaikki.

2. Nissan Leaf

80 kilometrin pystyy Nissan Leaf on nopeasti vakiinnuttanut asemansa maailman myydyin sähköauto, jossa on yli 110000 kappaletta myyty maailmanlaajuisesti. "Kun tilaa viidelle ja suoraviivainen sisustus, Leaf on myös yksi käytännön sähköautot" KBB sanoo. Lisäksi Nissan tekee yhteistyötä valitse latausasema valmistajat tarjoamaan uusia Leaf ostajia kaksi vapaata vuoden latauksen mennä yhdessä heidän uuden auton, edistää kustannussäästöt omistaa EV.

1. BMW i3

I3 on ​​BMW: n ensimmäinen kokeilu sähköauto markkinoilla, ja se on tarkoitus alittaa polku on ottanut Tesla ottamalla käyttöön alemman end ylellisyyttä sähköauto hintalappu eteläpuolella Malli S: n $ 70,000 perushinta. I3 saavuttaa tämän lähtöhinta on noin $ 41,350. Huolimatta outoa ja erikoinen ulkonäkö, kysyntä i3 on ollut epätavallisen korkea, jopa ylitti BMW: n omat odotuksensa. Yhtiö äskettäin siirtyy laajentaa tuotantoa yli 60 prosenttia pysyä tilauksia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha