Sivuston jäsen menestys! California Seal Rookery toteutuvan vuoden Pupping Kausi

Oskari Auer Joulukuu 13, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. Hyviä uutisia !!! hyvää työtä Bravo kiitos suuri uutinen Kiitos Kiitos

Yksi tehokkaimmista välineistä meillä on tehdä ero on kerätä allekirjoituksia vetoomukseen. Lukuisat jäsenet ovat saavuttaneet voimakas tuloksia luomalla vetoomuksia paikan päällä.

Carol Archibald on yksi niistä. Huolissaan siitä, että Casa Beach La Jolla, Kalifornia., Ei rajoita ihmisen pääsyä aikana kriittisen talvi kirjohylje pupping kausi, Archibald aloitti vetoomuksen, jonka tarkoituksena on taivuttaa Kalifornian Coastal komissio voi lopettaa rannalle huomattavan pitkän ajan, jotta satama kuuttien syntymään rauhassa.

On 17 kirjohylje rookeries Manner Kaliforniassa, ja Casa Beach on yksi vain kaksi, joilla ei ole rajoituksia ihmisten pääsy kauden aikana, kun pennut ovat syntyneet.

Se on myös ainoa synnytyksen eteläpuolella Ventura County, joka on 160 kilometrin päässä.

En ole nähnyt kirjohylje rookery, mutta olin onnekas olla norsu sinetti Overlook Point Reyes National Park tammikuussa; tämä on silloin, kun naispuolinen tiivisteet tulevat synnyttää, ja ranta oli mustanaan aikuisten, nuorten ja hylkeenpoikasten, turvallisesti tekemässä omia juttujaan ilman ihmisen puuttumista.

Oli ihanaa katsella näitä eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Tämä on, miten se pitäisi olla.

Sulkeminen rannat tarkoittaa että vastasyntyneet pennut voi syntyä rauhassa ja side heidän äitinsä, kun he oppivat välttämätöntä selviytymisen taitoja. Varmasti kaikki äidit ansaitsevat olla rauhassa nauttia tätä kokemusta niiden vauvoja.

On erityisen tärkeää, että nämä kuuttien, joka kuuden viikon vieroitetaan ja on esitettävä omasta.

Suojaaminen Kirjohylkeet tällä tavoin estää myös ennenaikaisia ​​synnytyksiä, hylätty pennut ja poikasten kuolleisuus.

Tietäen kaikki tämä, Carol Archibald oli päättänyt taistella sulkemiseen Casa Beach synnytyksen aikaan näiden pentujen.

Hän kuitenkin kohdannut merkittävää vastustusta. Ensimmäinen District Councilwoman ja neuvoston puheenjohtaja pro tem Sherri Lightner oli yksi laulu.

"Yhteisö ei ole koskaan tukenut kausi beach sulkeminen ja ei kannata tämä yksi", sanoi Lightner, ja lisäsi: "On ennenaikaista sulkea pysyvästi tämä ranta."

Hän jatkoi kuvattava ehdotettu kausi beach sulkeminen "asetus ylilyönti", ja julisti, että argumentteja Beach sulkeminen ei "tosiseikkoihin perustuva" tai "data-driven."

Lannistumatta, Archibald meni kokouksessa San Diego 14. elokuuta suostutella Kalifornian Coastal komissiota lähellä rantaa pitkään vuosittain.

Tässä mitä tapahtui, hänen omin sanoin:

Me kopioida vetoomuksen sen 1968 allekirjoittanutta, yhdistettynä sen lähes 2000 nimet keräsimme rannalla ja eri paikoissa ja esitettävä jäljennökset 12 komission kuulemistilaisuudessa. He olivat vaikuttuneita ja meidän videoita ihmisiä häiritsevää äidit ja pennut riittävän vakuuttavia kerätä yksimielistä päätöstä hyväksi sulkeminen rannalla viisi kuukautta poissa vuoden. Kiitos mukana tämän kannattavaa syy. Olemme edelleen juhlii.

Ihana uutinen!

Jos on jotain paikkakunnalla, tai enemmän maailmanlaajuisesti, että haluat muuttaa, sinäkin voit aloittaa vetoomuksen ja tehdä ero, kuten Carol Archibald.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha