Site menestys! Preeriakoirat Tallennettu Death at Naropa University

Henri Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos hyvästä uutiset Hyviä uutisia! Myötätunto on mitä ihmisenä oleminen on kyse! Hyvää työtä, joukkue. Hyviä uutisia! Suuri smile

Naropa yliopiston Boulder, Colo., On peruuttanut hakemuksen tappaa yli 100 preeriakoirien sen kampuksella. Vaikka yliopisto väittää "ensisijainen" syy vetäytyminen ei ole järkytyksensä on kokenut suuren yleisön, tämä päätös ainoastaan ​​tuli sen jälkeen villisti onnistunut sivusto vetoomuksen ja protesti.

Yli 180000 ihmistä allekirjoitti Poy Yee Holmesin vetoomus kehotti yliopisto pysäyttää preeriakoira teloitukset. Holmes ei ollut ujo hänestä riemu on olla voi tallentaa preeriakoirien, kertoi minulle hän päästi laulu "Huh-hoo!", Kun wildlands Defense hälytti häntä.

"Olen syvästi nöyräksi tukea sivuston jäsenet ja sivuston joukkue! Jos me yhdistyä yhdeksi, voimme olla vahva ääni äänettömille. Jakaminen ja allekirjoittaminen tekee pelastaa ihmishenkiä ", hän sanoi.

Mielenosoittajat olivat erityisen vihainen Naropa University, koska sen soveltaminen tappaa preeriakoirien lensi edessä oletettua buddhalainen arvoja. Holmes henkilökohtaisesti tavoitti Dalia Lama jälkeen ei saa mitään vastausta sosiaalisessa mediassa.

"Ennen yhteyttä hänen pyhyytensä toimisto, olen lähettämistä minun rukoukseni hänen Facebook-sivu päivittäin. Otin yhteyttä hänen toimistossaan 3. syyskuuta ja 26. päivä. 3. lokakuuta sain vastauksen hänen sihteerinsä pyytävän yksi heidän edustajansa tutkia asiaa. "

Holmes löysi hänen äänensä kautta sivuston jälkeen haluavat osallistumaan enemmän asianajo ja tajuamatta hän oli valta saada aikaan muutoksen tekijä. "Olen allekirjoittamalla vetoomuksia eläinten syitä mutta koskaan ajatellut, että voisin todella kirjailija heitä", hän selitti. "Näin, että on olemassa monia eläimiä ja luontoa plights, joita ei ole käsitelty ja päätti minun pitäisi tehdä asialle jotain."

Hän on ollut kiireinen töissä, vaikka säästää preeriakoirien at Naropa University ja auttaa turvallinen hoito hirvi nuolella kautta kasvot.

Yhdessä wildlands puolustus, Holmes jatkaa työtä kohti suojaa muiden preeria koira siirtomaita. Yksi ryhmä, Aurora, Colo., On tarkoitus surmansa tänä viikonloppuna. Mutta Holmes on saanut tiedon, että tappaminen on lykätty.

Voit auttaa allekirjoittamalla vetoomusten Poy Yee Holmes pelastaa preeriakoira pesäkkeet, jotka kohtaavat yhä välitöntä vaaraa ihmisen tuhoaminen ponnisteluja.

Jos sinusta tuntuu vahvasti siitä asiasta paikkakunnallasi tai maailmaa, aloita sivuston vetoomus tänään ja saada apua jäseniä ympäri maailmaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 14, 2017 | 17:50:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Terho Koskinen
  Like 2   Dislike 0

Tunnen, todellakin, erittäin onnellinen, kun me kaikki saavuttaa "voiton"! Se tarkoittaa, että meidän täytyy mennä ja nyt!

Toukokuu 15, 2017 | 22:41:46 | myöhemmin 9 kuukautta
Ilona Alén
  Like 0   Dislike 0

Toivon, että tämä preeriakoira kuolemantuomio on pysyvästi forestalled. Kiitos kaikille jotka ALLEKIRJOITETUT!

Toukokuu 16, 2017 | 06:41:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Väinö Kuusela
  Like 1   Dislike 1

hyvä kuulla ... vaikka koko juttu, että ei todellakaan sovi ajatuksen, että yliopistojen, sai vain lykätty. Miten varmistetaan, että se saa pois pöydästä ollenkaan? Anyways, thx jakamista ja huolehtiva

Toukokuu 16, 2017 | 14:39:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Petteri Koski
  Like 5   Dislike 0

Ms Holmes, teidän vetoomuksen teki sen meille ja me vastasi. Kiitos varoittavat meitä! Me site!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha