Sinun tunneittain lunttilappu katsomassa Viikko 3 College Football

Milla Juutilainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On olemassa eri jalkapallo fanaatikkoja. Jotkut hyödyntää lasku lauantaista katsella niiden alma mater tai suosikki koulun pelata, jatka tehdä hyödyllisiä ja tuottavia asioita jäljellä tuntia oman aikansa. Yksi tai kaksi peliä per viikonloppu paljon, että henkilö. Toiset yrittää ja selkeä niin paljon niiden lauantain aikataulun kuin he voivat pidät niin paljon jalkapalloa kuin inhimillisesti mahdollista ensimmäisestä alku aina pikkutunneille saakka ja aamulla kun monet verrattain normaali ihmiset ovat jo menneet nukkumaan.

Jos et kuulu toiseen ryhmään - kuten teemme - tämä opas on juuri sitä mitä tarvitset, että kutiava liipaisinsormesi kaukosäätimen. Tässä on täydellinen kronologinen suunnitelma hyökätä nähdä niin paljon Viikko 3 amerikkalaista jalkapalloa mahdollisimman lauantaina, järkevää tai muuten.

12:00-13:00

Meidän maraton päivä alkaa Kent State numerossa 22 Ohio State. Viettää muutaman minuutin katsomassa Sox, sitten kääntää yli, Indiana-Bowling Green tai Syracuse-Central Michigan tarkistaa MAC joukkueet ovat hieman realistinen mahdollisuus ottaa alas Virta Viisi konferenssi koulussa tänä viikonloppuna.

Kun olet valmis näkemään jotain lisäksi #MACtion, suosittelemme tuning West Virginia Marylandin varten hieman. Tämä peli todennäköisesti vie muutaman minuutin yksinkertaisesti paikantaa television jos - kuten me - kaipaamaan vanhoja hyviä aikoja kun Mountaineers pelataan Big East ja Terrapins ACC. Nyt WVU-Maryland on iso 12 vs. Big Ten Showdown ja löydät sen on Big Ten Network. Mene kuva. Kyllä, West Virginia-Maryland on Big Ten Network peli. Mikä on maailman tulossa?

13:00-14:00

Sinun 13:00 tunti on hyvä tilaisuus tarkistaa miltä tahansa sijoittui joukkueet ehkä kamppailevat. Häiriöitä tai mahdolliset häiriöt kannattaa aina seurantaa, ja sinun kannattaa varmistaa, että UCF numerossa 20 Missouri ja Itä Carolina # 17 Virginia Tech ovat sujuu suunnitelmien mukaan.

Nro 21 Louisville Virginia peli on noin puoli tuntia takana olevia, mutta myös kuuluu leiriin "sijoittui joukkue vs. Sijoittamaton joukkueen matchups kääntää edestakaisin.

Tämä aikaväli on puoliajalla monille aikaisin pelejä, mikä on hyväksyttävää tauko saada pois sohvalta, ainakin hetken tai kaksi. Jos tarvitset välipaloja, että on.

14:00-15:00

Emme ole vielä tehneet sitä Boise valtiossa UConn, mutta se kannattaa ottaa vilkaista jälkipuoliskolla. Se on ensimmäinen kerta joukkueet ovat pelanneet, ja Broncos eivät ylpeillä eniten voittoja tahansa college jalkapallojoukkue vuodesta 2003.

Myös neljätoista itärannikon aikaa, Wyoming-o. 2 Oregon peli on potkiminen pois. Voisi yhtä hyvin tarkistaa minuutin tai kaksi, koska kaikki varhaisen Games päättyy pian, ja Ducks on - kaikki aikomukset ja tarkoituksiin - laita se ulottumattomissa mennessä pystyt ympyrä takaisin.

15:00-16:00

Tämä on aina yksi parhaista tuntia vuorokaudessa, ja sinun pitäisi viettää ensimmäisen osan käännetään edestakaisin tahansa pelejä tähän mennessä, jotka jäävät päätetään neljännen neljänneksen. On täydellinen päivä, näet dramaattinen tavoite-line stand, lopullinen pelata Ave Maria, uskomattoman naurettava valmennus päätös, ja arvaamaton järkkyminen muutamassa muutamassa sekunnissa tai minuutissa. Hanki että kauko valmis.

Klo 15:30 itärannikon aikaa, kokonaan uusi liuskekivi pelejä potkia pois. Mahdollisimman pian, tee tapa nro 6 Georgian No. 24 South Carolina. Se on ainoa peli välillä sijoittui joukkuetta koko päivä ja - pelkästään tästä syystä - ansaitsee täyden huomion alusta alkaen.

16:00-17:00

Kun Bulldogs ja gamecocks mennä kaupallinen, et saa ottaa pikatarkistus muita pelejä käynnissä. Kiehtovimmista vaihtoehdot todennäköisesti kuuluvat Arkansasin Texas Tech, Illinois-Washington, ja Iowa State-Iowa.

Niin, ja siellä on Kansas-Duke peli liian, mutta se olisi paljon enemmän merkitystä maaliskuu kuin syyskuussa. Valmentaja K ei ole kävelymatkan tuosta ovesta.

17:00-18:00

Jos on muita pelejä 15:30 Itä aikaikkunan, jonka haluat nähdä ja ei ole ollut aikaa vielä, puoliajalla Georgia-South Carolina on paras veto. Joten käännä Minnesota-TCU tai North Carolina State-USF vain sanoa teit.

Tai, voit tarkistaa UL Lafayette numerossa 14 Ole Miss on SEC Network. Ehkä virittäytyä BTN miten Michigan-Miami on menossa. Voiko Wolverines todella pisteet tällä viikolla? Mutta ei väliä missä mennään, eivät pysy pitkään. Kello tikittää kohti jälkipuoliskolla Columbia.

18:00-19:00

Tämä on kun asiat saada hullu. Jos Georgia-South Carolina tulee alas lopullinen muutaman minuutin, olet sen velkaa itsellesi nähdä sen kautta, että sopimus tehdään. Mutta, totean, että sinulla on myös tusina muita pelejä - kirjaimellisesti, riippuen kuinka monta urheilu-kanavat saat - että olisi päättyy jonnekin noin 18:30 tai 19:00

Pitää silmällä tulokset, kiinnitä erityistä huomiota sijoittui joukkueet varmista ettet unohda järkyttynyt, ja sitten vaihtaa kanavaa kuin hullu. Hyvää onnea.

19:00-20:00

Jos et ole syönyt päivällistä vielä, mitä sinä odotat? Alkupuolella 07:00 tuntia - kun kaikki iltapäivän pelit ovat kääritty - on viimeinen kerta, sinulla on muutama rauhallinen minuutin peräkkäin. Jos olet sellainen henkilö, joka haluaa syödä edessä television, siellä on aina perinteinen SEC voimatekijöistä pitää sinut yrityksen alkuillasta: nro 3 Alabama isännöi Etelä Miss ja nro 10 LSU tyytyväinen Louisiana-Monroe.

Klo 19:30, sinun kannattaa tarkistaa Purduen-o. 11 Notre Dame Indianapolis vähän aikaa, jos ei muusta syystä kuin että sarja on menossa tauolla jälkeen tällä kaudella. Boilermakers ja Fighting Irlannin ensimmäinen pelataan vuonna 1896 ja tavannut vuosittain vuodesta 1946, mutta ei näe toisiaan uudelleen vasta ensi vuosikymmenellä.

20:00-21:00

Lopuksi. Paras katseluaika. Me teimme sen. Vaikka tämä ei ole juuri juiciest prime time college jalkapallo aikataulu sinun koskaan nähdä, se tarjoaa edelleen vankka vaihtoehtoja, kuten Tennessee-o. 4 Oklahoma ja nro 12 UCLA-Texas. Ota valinta.

Huomaa myös, Rutgers isännöi kaikkien aikojen ensimmäisen Big Ten peliä, kun hiljattain pudotuspelit-tukikelpoisia Penn State tulee Piscataway. Sinun ei tarvitse vaihtaa kanavaa välttämättä, mutta ainakin tiedät nyt.

21:00-22:00

On pari muita pelejä saatat ajatella pitää silmällä niin illalla rullaa alkaen nro 9 USC-Boston College. Troijalaiset ovat takaisin Top 10 ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen, ja niiden urheilullinen ohjaaja sanoo hän ei puhu virkamiehille tällä viikolla, niin se on katsomisen arvoinen, jos ei muusta syystä kuin ennustettavissa "Pat Haden Cam . "

Muualla, Kentucky-Florida on menossa jälkipuoliskolla Gainesville tällä kertaa. Kyllä, Wildcats ovat menettäneet 27 suorina Swamp, mutta älä kerro Kentucky RB Jojo Kemp, joka varmasti tehnyt Florida ilmoitustaulut tällä viikolla, kun hän sanoi: "Se tulee olemaan hauskaa kävely ulos voitto ja hieromalla sen heidän kasvot. "

22:00-23:00

Vietä tämä tunti kumpi ilta peli osoittautua kaikkein pakottavia. Ei tule liian paljon enemmän pelejä potkiminen pois jälkeen kaksikymmentäkaksi itärannikon aikaa, joten sinulla on varaa kääntää edestakaisin loppuun Tennessee-Oklahoma, UCLA-Texas, ja mitä muuta on tarttunut kiinnostuksesi.

Jos olet Itä aikavyöhyke, haluat ehkä jäljittää joitakin kofeiinia jos aiot saamaan kiintyneitä myöhäisillan pelejä vielä edessä. Sitähän aikakatkaisun ovat.

23:00 - End

Jälkeen 23:00, vaihtoehdot ovat melko rajalliset. Ei nro 16 Arizona State-Colorado käynnissä ESPNU ja Nebraska-Fresno valtion CBSSN. Riisi-o. 7 Texas A & M olisi käärimistä jopa College Station ennen puoltayötä itärannikon aikaa, mutta kuka tietää kuinka kauan Pöllöt jumittui noin, että yksi?

Jos olet todellinen yökyöpeli, viimeinen televisioidaan peli päivä on Nevada-Arizona, joka saa käynnissä 23:00 itärannikon aikaa ja tulisi pitää sinut varattu hyvin viime 02:00 jos olet niin taipuvainen. Mutta, hei, jopa diehard jalkapallo fanaatikot on rajansa, ja 14 tuntia peräkkäin voisi vain olla työntämällä meidän.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha