Siksi sinun pitäisi olla ylpeitä virheettömästi

Seidi Äijälä Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Me kaikki tiedämme, liian monet ihmiset, jotka pelkäävät tehdä virheitä, koska näin saa heidät tuntemaan kamala itsestään. Mutta totuus on, virheitä voi olla kuin lahjoja. Mikä tahansa onnistunut henkilö voi kertoa teille, että ilman virheitä he tekivät matkallaan, he eivät olisi, jos ne ovat tänään. Tässä on 10 syytä miksi sinun pitäisi olla ylpeä tehdä virheitä.

1. Virheet auttaa meitä saamaan tietoa.

Voimme saada niin paljon tietoa virheistämme, ja kaikki se kestää on halu oppia niistä. Saamme tietää, mikä toimii ja mikä ei kunkin virheen törmäämme. Ilman virheitä, menetämme lukemattomia mahdollisuuksia saada arvokasta tietoa ja oppia.

"Ainoa todellinen virhe on se, josta opimme mitään."

-John Powell

2. Virheitä laukaisevat luovuutta.

Kun mitä yritämme ei toimi, etsimme uutta ratkaisua, jonka avulla voimme ajatella ulkopuolella ruutuun. Ilman virheitä, menetämme mahdollisuuksia kokea luova puoli itsestämme.

"Mies, joka ei tee virheitä ei yleensä tee mitään."

-William Connor Magee

3. Virheitä auttaa meitä oppia olemaan joustava.

Saamme ymmärtää, että vastoinkäymiset on tarpeen voittaa haasteita elämässä. Tiedämme sitten, että joustavia on tärkeä, koska emme voi edetä, jos pysymme samassa paikassa. Virheettömästi, olisimme pysyä meidän mukavuusalueen, joka johtaa meidät joustamattomuuden, kun asiat eivät toimi niin haluamme heidän.

"Enemmän voimme omaksua vika, sitä enemmän voimme avata sen ja varmempi ja joustava meistä tulee."

-Karen Kimsey-House

4. Virheitä opettaa meille ihmisyydestä.

Virheet opettaa meille kuinka tärkeää on pysyä nöyrä. Me opimme, että olemme vain ihmisiä ja että virheet ovat väistämättömiä. Opimme myös, että nöyryys on mitä tekee meistä kauniita.

"Jos olet tehnyt virheitä, jopa vakavia, on aina toinen mahdollisuus voit. Mitä me kutsumme epäonnistuminen ei putoavat, mutta oleskelee alas. "

-Mary Pickford

5. Virheitä meille viittauksia.

Saamme viittaukset aina yritämme erilaisia ​​lähestymistapoja yritämme saavuttaa tavoitteemme. Meistä tulee paremmin joka kerta kokeilla jotain uutta. Emme saa nämä viittaukset jos emme tee virheitä.

"En ole epäonnistunut. Löysin 10000 tavoilla, jotka eivät toimi "

-Thomas Edison

6. Virheitä auttaa meitä saamaan uusia ideoita.

Erehtyminen on yksi tehokkaimmista tavoista saada uusia ideoita. Virheistämme pakottavat meidät työntää rajoja ja löytää uusia asioita, jotka inspiroivat meitä.

"Ainoa varma tapa välttää virheitä on, ei uusia ideoita"

-Albert Einstein

7. virheitä antaa meille rohkeutta.

Meistä tulee vahvempi henkilö joka kerta me tunnustamme virheistä ja siirtyä tehdä paremmin seuraavalla kerralla. Olemme ymmärtäneet, että on rohkea on kyse myöntäisi virheemme ja kasvava niistä.

"Virheitä ovat aina anteeksi, jos on rohkeutta myöntää heille."

-Bruce Lee

8. virheitä tekevät meistä viisaampia.

Opimme arvostamaan niitä, jotka ovat auttaneet meitä, ja oppia käsittelemään ihmisiä, jotka ovat tehneet meitä väärin. Opimme olemaan viisaampia aina teemme virheen, koska saamme nähdä eri puolella ihmiset luulimme tiesimme. Tekemättä virheitä, emme saa nähdä eri puolille niitä käsittelemme.

"Jotkut ihmiset tulevat elämäsi siunauksia. Jotkut tulevat elämääsi kuin oppitunteja. "

-Mother Teresa

9. Virheitä opettaa meille, miten kokeilla.

Olemme kokeilleet joka kerta yrittää uusi tapa luoda jotain. Olemme usein luoda hämmästyttäviä asioita, kun me innovoida, olla se tuote tai jotain henkilökohtaista. Mutta innovaatio tulee kokeilla, mikä johtaa usein virheitä. Ilman niitä virheitä, emme voi innovoida ja luoda parempia asioita. Haluamme myös ei voi tulla paremmaksi ihmiseksi tietämättä mitä teimme väärin.

"Joskus kun innovoida, teet virheitä, on parasta ottaa heidät nopeasti, ja saada kanssa parantaa muita innovaatioita."

-Steve Jobs

10. Virheitä auttaa meitä ymmärtämään paremmin itseämme.

Virheitä auttaa meitä ymmärtämään, että meidän suurin vihollinen voi olla oma itsemme. Opimme pohtia omia virheitä. Ylittämällä meidän puutteita, meistä tulee vahvempia ihmisiä tulemme tuntemaan omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Se ei olisi niin helppoa meille ymmärtää itseämme ilman virheitä olemme tehneet.

"Yritysmaailmassa, taustapeili on aina selkeämpi kuin tuulilasi."

-Warren Buffett

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha