Sianliha neuvoston murrettu Killing pentutehtailu Bill

Sirpa Salminen Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En ymmärrä, mitä maailma on doeing!

Bill säännellä pentu myllyt Pohjois-Carolinassa oli äskettäin surmansa-ei vain Koirankasvattajat, vaan karju kasvattajia, jotka vastustivat lainsäädäntöä yksinkertaisesti, koska se kannatti Humane Society of United States. Mukaan NC Sianliha neuvoston lobbaaja, sianlihan tuottajat olivat huolissaan HSUS jalansijaa valtion ja painostettiin virkamiesten syvälle kuusi laskun.

Kuten seuraava Uutiset Observer toimituksellinen huomautti, se ei ole kovin todennäköistä, että valtio, joka "ei ole vielä ravistellut pois haiseva, saastuminen-altis laguuni ja sprayfield järjestelmä käsitellä teollisen mittakaavan sika jäte" olisi yhtäkkiä säätää kova sianlihan tuotantoa koskevia sääntöjä vain siksi lasku antaa pennut hiukkasen suojan kulunut. Mutta sianlihan alan ilmeisesti tunnistaa-ja pelot-teho eläinten oikeuksien järjestöjen-ja kasvava julkinen siirtymistä pois käytäntöjä, jotka vahingoittavat eläimiä.

Vaan auttamalla tappaa Senaatti Bill 460, Sianliha neuvosto ei ainoastaan ​​tappoi pentujen mahdollisuuksia joillekin niukka suojaa, se myös tappoi oman PR väittää huolta eläinten hyvinvoinnista. Miten sianliha hallitus odottaa ihmisten uskovan, että se on tosissaan parantaa eläinten hyvinvointia koskevien standardien omalla toimialallaan, kun se tappaa yrityksiä parantaa hyvinvointia koskevia toiseen?

Vuosia, sianlihan tuottajat ovat olleet lupaavia luopumaan porsituskarsinat ja parantaa kuljetuksen ja teurastuksen menetelmät, mutta huolimatta rohkaisevia kuulostava vakuutuksia, olosuhteet useimmilla sikatiloilla ovat säälittäviä kuin koskaan. Virkamiehet jopa jätetty julmuutta-to-eläimille syytteet työntekijöiden North Carolina sika-kasvattamoksi omistama Murphy Family Ventures-yritys, joka toimittaa sikoja Smithfield Foods, suurin sika-tappaminen yhtiö maailman-jälkeen PETA tutkija meni Undercover laitoksessa.

Useimmat siankasvattajat inhoavat PETA jopa enemmän kuin he vihaavat HSUS. Oletan PETA pitäisi nyt odottaa Porsaan neuvosto yrittää vaientaa se on pyrkinyt valvomaan koiran lihaa maatilat Kiinassa yksinkertaisesti ulos huolimatta ja pelkoa. Loppujen, sianliha tuotannonala on osoittautunut, että se on kykenemätön myötätuntoa lihasikojen tai koirille, tai kenelle tahansa, joka yrittää auttaa heitä. Ainakin yksi positiivinen asia on tullut NC Porsaan neuvoston sydämetön toiminta-ja seurannut Uutiset Observer paljastaa ja toimituksellisia: Lisää ihmisten silmät avautuivat ja useat niistä kirjoitti kirjeitä paperin ilmaista suuttumusta ja vastenmielisyyden sianliha teollisuuden. Jotka sanoivat aikovansa lopettaa syömisen sian lihaa erityisen oli oikea ajatus!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Maaliskuu 30, 2017 | 20:43:37 | myöhemmin 7 kuukautta
Vilppu Halme
  Like 4   Dislike 2

En ymmärrä, miten tämän maailman .. voittoa pois eläinrääkkäystä ?? e

Maaliskuu 30, 2017 | 22:44:36 | myöhemmin 7 kuukautta
Iivo Korhonen
  Like 5   Dislike 2

Bill säännellä pentu myllyt oli: Meidän kantamme: Tuki Laskun numero: NC S.B. 460 & H.B. 733 Bill Sponsor: Senaattori Don Davis & Rep. Pat McElraft Bill Tila: Kuollut  Löydetty tiedot Humane Society verkkosivuilla

Maaliskuu 31, 2017 | 00:09:09 | myöhemmin 7 kuukautta
Oili Alatalo
  Like 0   Dislike 1

Miksi en järkyttynyt he nyt, miten järjestelmä toimii ja sen tekee niistä paska siellä housut nippu babys

Maaliskuu 31, 2017 | 00:51:02 | myöhemmin 7 kuukautta
Mervi Paasilinna
  Like 4   Dislike 0

Ennen syön sianlihaa, he voivat syödä itse .Despicable.

Maaliskuu 31, 2017 | 04:26:25 | myöhemmin 7 kuukautta
Jasmiina Tikka
  Like 4   Dislike 1

Voit CathyP, Sumicko K, LindaG, MarieWatson, Kanak, MaryC, RobM, Cheryl H, Steve R, Lou P ja kaikki muut ihania eläin omatunto julisteita siellä Kommenttisi olivat ihania. Mielestäni meidän kaikkien pitäisi lähettää kirjeitä 1600 Pennsylvania Ave. ja Anna saako tietää, mitä ajattelemme kaikkea tätä ja ehkä hän voi tehdä joitakin muutoksia. Hylkeenpoikasten tapetaan miksi? Valaat tapetaan miksi? pennut jätetään nälkää miksi? kaunis Stallions on ammuttu miksi? kanat työnsi pienissä coops, karja vasemmalle laiduntaa rikkaruohot, sikojen kidutettu, nuoria vasikoita teurastettu vasikanliha, Mitä helvettiä täällä maassa. Tiedän, että meillä syödä, mutta minun Jumalani me hav kiduttaa ja vammauttaa eläimiä ja nälkää niitä tai pistää niitä steroideja? Jokainen, joka lähetetty tänään pitäisi istua alas ja kirjoittaa kirjeen ja puhua kaikista että häiritsee sinua, ei vain työpaikan menetys, kodin menetys ja loput pahoja asioita, meidän täytyy taistella näitä eläimiä liian olemme äänensä! He elävät ja hengittävät ja satuttaa ja tuntea kipua ja nälkää, eivät ne pirun tyhmät tehtävässään hoito ?? No TEEMME !! lets yritä muuttaa joitakin näistä käytännöistä, lakeja että kiinni, hieno ja vankilaan tai poista eläimet jos väärin hoidettava. Lyödä heitä, jos se sattuu ja ehkä he heräävät. Voit sotkea minun koira, tai kissoilla ja $$ on minun. Välitän ne ruokkia niitä ja pitää ne minun home.Don't sotkea niitä. Aion myös pitää taistelevat saada parempaa ruokaa niitä varten. He veloittaa tarpeeksi sitä. Rakastan eläimiä ja he rakastavat meitä

Maaliskuu 31, 2017 | 08:40:18 | myöhemmin 7 kuukautta
Lumi Jalkanen
  Like 5   Dislike 0

Mistä nämä teollisuuden saada pois, että he voivat saada pois tämän tyyppinen käyttäytyminen? Mitä helvettiä teemme luottamushenkilöiden luulevat tekevänsä, valitsemme heitä tekemään oikein ja ne antaa tämän jatkua? Vaali aika on tulossa, avulla löytää joitakin ihmisiä, jotka välittävät eläinten oikeudet sijasta ahneus ja laita ne toimistossa. Tämä on niin surullista. God Bless köyhiä eläimiä.

Maaliskuu 31, 2017 | 12:57:37 | myöhemmin 7 kuukautta
Terhikki Leppänen
  Like 0   Dislike 0

ahne ihmiset eivät välitä. eläimet ovat tyhmiä, meidän on puhuttava heidän vastaan ​​ahne IHMISET!

Maaliskuu 31, 2017 | 14:03:04 | myöhemmin 7 kuukautta
Eelis Ruuth
  Like 3   Dislike 0

Onko kukaan tiedä, mitä Bill numero oli? Yritetään etsiä sikojen senaatin ei ole helppoa D

Maaliskuu 31, 2017 | 21:32:12 | myöhemmin 7 kuukautta
Stiina Jussila
  Like 3   Dislike 2

Ehkä ihmisten pitäisi vain lopettaa lihan kokonaan, niin nämä ihmiset olisivat ei ole lainkaan valtaa. Näiden köyhien pentuja ... puhumattakaan, kukaan joka välittää eläimistä antaa saakka enemmän eläin oikeus säädetään lait ja eläimet alkavat saada enemmän ja enemmän oikeusturvaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha