Seuraa Impulse menot kehottaa

Saila Isotalo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Leo Babauta

Onko sinulla ongelmia impulssi menoja? Jos näin on, ensimmäinen askel sen hallintaan seuraa teidän vaatii. Tee se tavoite valvoa ja seurata menoja kehottaa seuraavan viikon tai kaksi.

Pidä pieni muistikirja kätevä, ja joka kerta saat halu ostaa jotain, käytännöllisiä tai ei, laittaa vähän yhteneväisiä muistikirjan. Vastaavuuden jokainen halu, onko ostaa jotain verkossa, tai tallentaa, katsot luettelo, ajatella, että uusi iPod vaikka työpöydän ääressä, tai vaikka se on useita haluja ostaa sama tuote.

Olitpa ostamassa kohteen tai ei, vain seurata vaatii. Monta kertaa kehottaa ovat alitajuntaan. Et voi hallita menoja, jos et ole tietoinen siitä.

Joitakin muita vinkkejä, kuin tämä ensimmäinen askel, ohjaamiseksi impulssi menoja:

  • Vältä mall tai Walmart muiden ostosalueita. Juuri menossa sinne käytännössä takaa voit ostaa jotain mielijohteesta. Tee jotain ulkona tai kotona sijaan.
  • Jos sinulla on käydä ostoksilla, mennä lista. Ja kiinni luettelosta. Kerro itsestäsi, että mitään ei ole luettelossa on ehdottomasti verboten.
  • Pidä 30 päivän lista. Jos sinulla on halu ostaa jotain, tee se sääntö, että sinun täytyy ensin kirjoittaa sitä 30 päivän luettelo. Jos lopussa näiden 30 päivää, haluat edelleen sitä, niin voit ostaa sen. Vain teko laittoi pallon luettelossa ja pakottaa itse odottamaan voi olla suuri ero.
  • Hengittää. Ja juoda vettä. Tämä viive voi auttaa sinua ohittamaan teidän halu.
  • Etsi muita asioita ystävien tai perheen kanssa. Oletteko hengailla ihmisten kanssa, jotka rakastavat tehdä ostoksia kuin harrastus? Kannusta heitä tekemään jotain muuta. Mennä ulos, puiston, rantaan. On nyyttikestit illallinen kotona. Jos ystäväsi kieltäytyä muuttaa, haluat ehkä pohtia, kuka sinä hengailla, jos sinulla on erilaisia ​​arvoja.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha