Seksiasennoista ja vinkkejä, jotka parantavat Seksuaalinen Intimacy

Janne Hakulinen Elokuu 8, 2016 Elämäntapa 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oletko koskaan ollut rehottaa seksuaalinen peuhata miehen kanssa, mutta jätetty tunne koskaan niin hieman tyhjä tai tyytymätön jälkeenpäin? Ei paras tunteita vai? Oletko pitkäaikainen suhde, ja on sinun seksuaalinen rutiinia vaarassa ennakoitavalla ja pysähtynyt?

Jumala varjelkoon, mutta hei se tapahtuu! Tämä tunne tyytymättömyys ei ole mitään tekemistä sen kanssa vai et huipentuma. Yleensä se on enemmän tekemistä puute emotionaalinen yhteys muodostetaan sinulle ja kumppani ennen, aikana ja jälkeen yhdynnän.

Hyvä uutinen on, että uudelleen käyttöön että yhteys on helppo - huh huh. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on lopettaa sulkemalla silmäsi! Vain leikkiä, mutta tämä on meidän pitäisi tutkia ...

Miksi sulkemalla silmäsi seksin aikana Hinders Seksuaalinen Intimacy

Kun todella miettiä sitä, silmien sulkeminen seksin aikana on melko itsekäs asia tehdä. Yleensä suljemme silmämme auttaa keskittää keskittyminen ilo että saamme tai tuntemuksia haluamme rakentaa itsessämme.

Leikkaamme itseämme pois todellisuudesta huone olemme ja jopa henkilö olemme kanssanne paeta abstrakti pimeä paikka, jossa vain oman fyysisen mielihyvän on tärkeää. Itse asiassa me sammuttaa ilmeisin meidän aistit; tärkein joka liittyy suoraan läheisyyttä - nähdä.

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi ajatella tehdä, jos haluat liittää kumppanin kanssa on auki silmäsi! Kun näet kumppani voit tarkastella niiden ilmeet ja heidän silmiinsä ja aistia mitä he tuntevat, ja jopa mitä he ajattelevat ilman niitä tarvitse sanoa sanaakaan.

Viestintä seksuaalinen läheisyyttä ei tarvitse puhutaan ääneen - että kutsutaan henkistä läheisyyttä, joka voi myös lisätä syvempään yleisen läheisyyttä ennen, aikana ja jälkeen sukupuoleen.

Katse ihmisen silmistä, etenkin toimia henkilökohtaisena kuin rakastelun, voi jättää olo erittäin haavoittuva. Kun teet avaat silmäsi ja jakaa hetkiä kumppanin kanssa olet pohjimmiltaan näyttää luottamus ja avoimuus, jotka voivat olla hyvin seksikäs.

Älkää ymmärtäkö minua väärin, tuijottaa unblinking tavalla teidän kumppani, kun hän on työntäen pois voisi olla ärsyttävä ja laittaa hänet pois, mutta hetkiä silmä-lukitus intensiteetti voi tehdä sinusta molemmat tuntuu sinulla on jotain yhdessä eikä työskentely kohti omia erillisiä tavoitteita.

Ja katsella mies silmiisi kun uppoutumaan ilo hän luo kanssasi, voivat olla vakavia kuuma, koska kaikki hänen huomionsa on teitä, ja voit nähdä sen! Takaan hän löytää sitä yhtä kuuma roolit päinvastaiseksi.

Yksi asia minulla on tuoda esiin tässä vaiheessa kuitenkin on silmät auki aikana suudella - älä tee sitä! Kun jätät silmäsi auki suudelma se on päinvastainen vaikutus, koska se osoittaa, että et ole oikeasti siinä, olet jossain muualla täysin, eikä hyvällä tavalla.

Olen tunnustus tehdä. Kun olin dating kaveri ja en edes ymmärrä, että joka kerta kun suuteli olin silmäni auki. Se oli niin outoa ja se todella sekaisin hänet ulos.

Seksiasennoista ja vinkkejä, jotka kannustavat Intimate Eye Contac

Sponsoroidut

Mitä kunkin haluaa sängyssä, mutta ei koskaan kerro sinulle ...

Lisää 1 yksinkertainen ainesosa seksuaalista ohjelmistoon ja hänet seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...

1. Classic lähetyssaarnaaja-asentoa - Kun olet lähellä toisiaan on erinomainen tilaisuus tarkastella toistensa silmiin välillä suukkoja, ja kun laitokset ovat kauempana toisistaan ​​voi sekä ihailla toistensa seksikäs torsos.

2. Valot päällä - Heidän ei tarvitse olla kirkas, mutta jos olet pimeässä, mitä voit nähdä? Ei paljon.

3. Muuta tempo - kun vaihdat asemaa hieman, kuten suoristus pois jalat tai tuo sinulle polvet ylös, häiriötekijä virtauksen yhdynnän voi antaa sinulle mahdollisuuden luoda joitakin että namia katsekontakti.

Miten luoda yhteyden kautta Touch

Toinen tunne sinun pitäisi keskittyä, kun perustamisesta läheinen yhteys seksin aikana on kosketusnäyttö. Sen pitäisi olla hidas, aistillinen ja monipuolinen.

Sinun pitäisi olla katsomassa toistensa jokaista liikettä. Jos kosketat miehen kirstu seksin aikana silmät kiinni se vain ei tule olla sama vaikutus sinulle tai hänelle kuin jos sinulla on silmäsi rintaansa liikaa.

Kerron sinulle, "etsii" on voimakas asia, kun se tulee luoda intiimi seksuaalinen kokemus!

Koskettaa toistensa elinten seksin aikana on palvonnan muoto ja löytö. Kun otat aikaa tutustua toisiinsa yhteyttä, perustamalla katsekontakti kuten mennä ja katsella kumppani koskettaa sinua takaisin, käytät matka yhdessä.

Jos hän on silitti vatsaan voit liu'uttaa annat alas vatsasi tapaamaan, ja sitten voit ottaa kätensä ja yhdessä tee tapa varmuuskopioida hyväillä rinnat.

Herkkää voi liittyä suudella, koska olet koskettaa huulet. Se voi liittyä jalka-play liian; voit hieroa jalat hänen ja noin hänen nilkkojen, intertwining jalat niin, että tuntuu lukittu yhteen intohimoinen ja intiimi syleilyyn.

Seksiasennoista jotka ovat täydellinen handsfree-Koskettava

1. Nainen päällä - Tämä on hyvin intiimi sex position koska se on haavoittuva hänelle koska hän on alla ja olet valvonta, ja se on haavoittuva sinulle, koska kehosi on alttiina katseensa. Tietenkin molemmat teistä nyt on täysi pääsy katsoa toistensa silmiin ja hyväillä toistensa elimiä.

2. Doggy kanta - Vaikka tämä ei ole hyvä silmä-to-eye vuorovaikutus, jos hän kumartuu, että hän voi pitää sinut hänen syleilyynsä joko painamalla alas tasaisempi sänkyyn, tai vetää teitä niin, että istut edessä hänestä. Hän voi pitää sinua syliinsä ja aivohalvaus vatsaan, kehto rinnat ja suudella niskaasi, ja jos todella haluat, voit kääntää päätä kohti häntä suukko tai luihu kurkistaa hänen kasvonsa. Tämä kanta on myös lisäetu miehesi pysty koskettaa ja aivohalvauksen reisien ja hiero klitoris, joka tuntuu hyvin intiimi todellakin!

3. istuma-asennossa - Jos molemmat istua vastakkain sängyssä kanssasi istuu sylissä, tai sohvalla tai tuoli, tämä asema avulla voit katsovat toisiaan ja rock varovasti yhdessä.

Löytää Eläinten Intimacy kautta Scent

Lopullinen aistien kärki kannustaa seksuaalinen läheisyyttä on keskittyä parisi tuoksu. Kun rakastella kumppanin olet luonnollisesti puoleensa tuoksu hän antaa pois, ja teidän tuoksu tulee kääntää häntä ole loppua. Luonnollinen tuoksu on usein aliarvioidaan.

Kumppanisi on hyvin ainutlaatuinen tuoksu, joka on erilainen joka toinen mies, ja samoin teihin. Kun kehonne lämmittää intohimoisesti teidän tuoksuja tulee seurustella yhdessä luoda kiireellinen halu te molemmat olla ympäri toisiaan!

Kun hän furrows päänsä niskaa hän yrittää saada tuoksu koko hänen kasvonsa, koska seksuaalisesti hän haluaa sulautua kanssasi. Se on tämä tunne haluavat yhdistää joka voi luoda ihana läheisyyttä välillä te molemmat.

Seksiasennoista ja vinkkejä houkutella hänet tuoksu

1. spooning - Hänen taaksesi ja niskan altistuvat, hän ei voi vastustaa kiusausta helliä hänen nenänsä niskaasi. Lämpöä päästäsi parantavat luonnon tuoksu, ja ennen kuin huomaatkaan kätensä on kaikkia teitä!

2. Älä suihkussa - Jos et ole epätoivoinen tarve yhden ennen seksiä, ohittaa sen. Useimmat miehet rakastavat luonnollinen tuoksu naisen. Luonnollinen tuoksu on paljon todennäköisemmin kääntyä häntä kuin tuoksu teidän vaahtokylpy! Jos sinulla on suihku älä käytä mitään liian kukkainen, mennä jotain yksinkertaista ja tuoretta.

3. Anna hänen mennä alas teitä - ei ole mitään luonnollista hajuisia kuin salainen, lämmin kostea alue jalkojen välistä!

Sponsoroidut

# 1 asia, joka tekee Miehet Seksuaalisesti Addicted to You

Tämä 1 yksinkertainen asia käyttäytymisessäsi on valta tehdä miehiä seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha