Secret Lives of Jotkut Wives

Janne Linkola Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos smile Mielenkiintoinen artikkeli mielenkiintoinen

Tässä on joitakin uusia neuvoja pysyä naimisissa: Opettele pitämään salaisuuksia puolisosi, ottaa erillinen lomat, laskea odotuksia, saada Hellyyttä poikaystävä, ja tee ulos ex! Ainakin se on uusi neuvoja jaetaan uusimpia kirjan siitä, miten elää onnellisina elämänsä loppuun asti jälkeen Iris Krasnow, Secrets Lives of Wives: Naisten Jaa mitä se todella tekee on pysyä naimisissa.

Miksei hän haastatella minua? Loppujen lopuksi olen ollut naimisissa 30 vuotta, ja monin tavoin olen todellakin "ollut luova" minun liuoksessa Krasnow suosittelee. Okei, en tee pois minun ex, mutta kun tapaa heidän miehensä 17, ei ole ex! Mutta sinun täytyy myöntää, että mitä minä jakaa minun muistelmateos Shameless: Miten ojitettu Diet, Got Naked, löytänyt todellisen Pleasure ja jotenkin kotiin ajoissa ruokaa Illallinen on melko alkuperäinen. Olen lukenut mitään sellaista, että Krasnow kirja.

Se on vain, että löysin, että pitää liian monia salaisuuksia mieheni ei toimi minulle. Minun "salainen elämä" ei saa minua tuntemaan likainen, mutta pitää salaisuus sai minut tuntemaan petollista ja epäluotettavia. En suosittele sitä - ja annoin että ylös.

Mielestäni mitä Krasnow neuvo on oikeastaan ​​on antaa ilmaa teidän avioliitto. Ja tehdä, että tarvitset tilaa. Ajatelkaa palo - jos väkijoukko liekki liikaa, ei ole happea ja liekki sammuu. En vain usko, että valehtelee on mitä sinun tarvitsee tehdä luoda että. On terveempiä lietsoa ja luoda tilaa.

Pidän siitä, kun hän sanoo, että "epätyypillisen on hyvä", ja että "Ei ole kultakantaan, johon parit pitäisi pyrkiä. Jokainen kirjoittaa oman avioliiton sääntöjä omien tarpeidensa mukaan - taloudellinen ja emotionaalinen - ja heidän odotuksensa. "

Tämä on aivan. Minulle nainen hyvin vähän seksuaalinen kokemus ulkopuolella minun avioliitto, löysin itseilmaisua, paranemista, ja happi työskentelemällä käytännön seksuaalinen harjoittajia ja osallistuvat Tantra työpajoja. En halunnut nukkua yleismies, mutta en ottaa erillinen lomat mieheni, koska hän ei ollut kiinnostunut tanssi alasti ympyrän muiden työpaja osallistujille. Minä tein.

Uskon, että se on vapautta sisällä sovittu rajoja, jotka on mahdollistanut mieheni ja minä pysyä onnellisesti naimisissa ja voittaa kertoimella.

Jokainen sanoo minulle: "Miten miehesi voit ottaa matkat otat tai tehdä istuntojen käytännön harjoittajia?" Ja tässä on minun vastaus, joka on hyvin samankaltainen kuin neuvoja, Krasnow tarjoaa hänen uusi kirja:

Jos haluat naimisiin työtä, sinulla on oltava valtava luottamus ja kunnioitus toisiaan. Uskon, että sinun täytyy puhua rajat - ja kunnioittaa niitä. Mutta mikä tärkeintä, ulkopuolella itsestään selviä asioita, kuten ystävyyttä, emotionaalinen ja seksuaalinen läheisyyttä, jos haluat pysyä naimisissa sinun täytyy sitoutua pysyä naimisissa ja pysyä joustava. Suljettu mieli on nopea syötön avioerotuomioistuimen.

Ihmiset, jotka ovat pitkään avioliittoja yksinkertaisesti eivät erota! He kyykistyä alas ja ratsastaa vaikeina aikoina. Ne ovat sitoutuneet on sitoutunut. Ja että sitoumus, jos ne gong olla onnellisia, he ovat oppineet muuttaa ja olla joustava noin mitä säätelee heidän suhteensa. Kukaan pysyy samana, ja odottaa kumppani halua uusia asioita ajan mittaan on yksinkertaisesti odotus kivun ja epäonnistumisen. Sen sijaan ajatella avioliittoa lukko alas, ajattele sitä kodin perusta.

Olen samaa mieltä Krasnow että jotta naisille menestyä avioliiton, he tarvitsevat päämäärä, intohimo ja itsetunto ulkopuolella heidän suhteensa. Minun valmennus Käytännössä Neuvon naisten ja tukea heitä on suhde itse!

Niin monin tavoin olen todellakin nyt sama asia kuin Krasnow, minulla on vain erilainen neuvoja miten sinne pääsee. Mutta yksi asia on selvä, jos et raivata aikaa tehdä mitä todella saa sinut kuumaksi ulkopuolella oman avioliiton, jonain päivänä olen sitä mieltä, että voit jättää avioliitto.

Haluaisin kuulla ajatuksiasi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 4, 2017 | 18:24:01 | myöhemmin 8 kuukautta
Aada Kosunen
  Like 1   Dislike 1

Olen melko avoimia, paitsi yksi asia. "Ihmiset, jotka ovat pitkään avioliittoja yksinkertaisesti eivät erota! He kyykistyä alas ja ratsastaa vaikeina aikoina. He ovat sitoutuneet on sitoutunut." Tämä iskee sointu minulle, koska se on totta. Jotta elämä pitkä avioliitto sinun täytyy pysyä naimisissa aiheuttaa se sitoumus. Joka on myös miksi en usko ikuisesti. Olen nähnyt niin monet naiset, jotka pysyvät väärinkäyttöä suhteita, koska he tekivät sitoumuksen Jumalan edessä pysyä yhdessä. Laittanut infidelities, vammoja, tai joiden tukahduttaa heidän haluaa ja tarvitsee elämässä, mutta hei he olleet naimisissa niin kauan. Jotkut sanovat, että se on ollut sen arvoista, erityisesti kun mies on liian vanha saada se ylös tai lyödä heitä, mutta he ovat niin katkera se saa minut miettimään todella avioliitto on syytä antaa oman unelmia, toiveita, tarpeita, itsekunnioitus , onnellisuus jne. Ei minulle. Minä näen sen, se ei ole, kunnes kuolema johtuu meidät erottaa, se on kunnes ylität että linja ja olemme kautta. Toisaalta, ajatus kotipesä toisiaan hyödyttää suhde on hyvin lohdullista. Niin kauan kuin rajat asetetaan, mielestäni jopa avata avioliitot tai jopa pitkän matkan avioliitot voi toimia.

Toukokuu 4, 2017 | 21:57:52 | myöhemmin 8 kuukautta
Mimmi Kuusela
  Like 1   Dislike 0

En tiedä tästä. Minulla ei ole salaisuuksia minun kumppani, olen kotiäiti ja olen hirveän iloinen. Ei salainen kohtaaminen, ei erillistä lomat. Ei polku valitsen. Kiitos, mutta ei.

Toukokuu 5, 2017 | 01:25:37 | myöhemmin 8 kuukautta
Maila Salovaara
  Like 5   Dislike 1

Jos et aio olla uskollinen miehellesi niin älä mene naimisiin. Vihkisormus ei ole loppua, ja se on symboli uskollisuudesta, ja sitoutumista niistä puolisolle. Olen samaa mieltä osan vaikka se sanoo, "he tarvitsevat päämäärä, intohimoa ja itsetuntoa" sanotaan Avioliiton ulkopuolella mutta sen ei tarvitse olla, vaikka se voisi olla niin kauan kuin se ei ollut vaarallista avioliitto. Molemmat osapuolet tarvitsevat itsekunnioitus ja tarkoitus, intohimo mikä on tärkeää them.With Jotkut parit se on jotain he tekevät yhdessä. Ehkä ne tukevat hyväntekeväisyyttä yhdessä tai mitä tahansa. Tai ehkä he tekevät asioita yksilöllisesti. Yksi voi olla taiteilija, muut tykkää tehdä mallin lentoa jne Mitä se on, se on hyvä niille, jotka osallistuvat. Ja kun he saavat yhdessä he voivat jakaa intohimonsa muiden henkilö, jos he ovat kiinnostuneita. Hyvä avioliitto on hyvä mahdollisuus kestämään aikaa, jos heidän on kunnioitus, rakkaus, kärsivällisyys, perserverance jne mutta kukaan meistä ei ole täydellinen ja niin ei ole täydellinen avioliittoja.

Toukokuu 5, 2017 | 02:54:06 | myöhemmin 8 kuukautta
Kaarlo Karppinen
  Like 1   Dislike 1

Jokainen artikkeli Pamela kirjoittaa on sama itsekäs edistäminen hänen kirjansa, sen epätoivoinen huuto huomiota yksinäinen nainen, joka jätti perheensä seksiä vieraiden miesten. Mitään uutta ei Pam, tapahtuu päivittäin miehiä naimisiin itsekeskeisiksi vihaisia ​​naisia.

Toukokuu 5, 2017 | 08:13:01 | myöhemmin 8 kuukautta
Valtteri Hirvonen
  Like 3   Dislike 0

Minulla ei ole salaisuus elämää mieheni, enkä usko hänellä on yksi minulta. Emme liitetty lonkan aina fyysisesti, mutta lähes viidenkymmenen vuoden aikana olemme kietoutuvat toisiinsa henkisesti ja emotionaalisesti. Enimmäkseen olemme yhtä mieltä asioista ja niitä emme olemme samaa mieltä eri mieltä. En voi kuvitella elämää ilman häntä. Hän sairastui viime vuonna, ja ensimmäistä kertaa elämässäni, olen tullut peloissani ja masentunut. Hän on paranemassa, mutta olen edelleen huoli. Tarkoittaako tämä, että minulla ei ole elämää ilman häntä; Ei, mutta se ei tarkoita, että minulla on rikkaampi yksi hänen kanssaan.

Toukokuu 5, 2017 | 09:03:22 | myöhemmin 8 kuukautta
Risto Kettunen
  Like 0   Dislike 2

Hyvä Pamela, pyydätte ajatuksemme? Oletan, että jopa ilman nousee korkea akateeminen keskustelu on - ainakin mielessäni - tiettyjä perussääntöjä, jotka tekevät avioliitto onnistunut. Ilman, että hienompaa kohta sitä, minä kieltäytyä Krasnow ehdotuksia. Olen ollut naimisissa ilomielin 29 vuotta, sanoisin, että nämä syyt ovat: Vaimoni ja minä olemme molemmat samasta kulttuuritaustan, jaamme samanlaiset intressit, me rakastamme toisiamme, me tunnustamme, että olemme yksilöitä omassa oikea - joitakin erilaisia ​​mieltymyksiään. Olemme samaa mieltä ratkaisevan tärkeää avio uskollisuutta, rehellisyyttä suhteessamme eikä mieltymys avioliiton ulkopuolella asioiden kumpi varjolla. Anteeksianto seuraava rivi on tärkeää, ei nukkumaanmenoa vihainen keskenään, ei vähättelyn toisiaan, jolloin muut tuntuu arvostettu, huomaamatta pieniä asioita muut tekee niiden kumppani ... osoittaa tukea asioissa muissa pitää tärkeänä ... Olen samaa mieltä yleinen teema artikkeli ja voin vain toistaa sen, mitä pidän paras julkilausuman, nimittäin. "Sen sijaan ajatella avioliittoa lukko alas, ajattele sitä teidän kotipesä".

Toukokuu 5, 2017 | 09:58:48 | myöhemmin 8 kuukautta
Olli Hietalahti
  Like 5   Dislike 0

Olen huomannut, että paras tapa tehdä avioliiton työtä on EI olla yhdessä !! smile

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha