Se on 2015 ja ihmiset ovat edelleen Calling Obama muslimi

Vieno Helminen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
joka on mitä ?? HÄN ON Kiitos

Luulisi koko "Barack Obama on muslimi" asia olisi täysin tehdä nyt. Se on jatkunut jo vuosia, vaikka lukemattomia ponnistelujen että presidentti ja hänen tytäryhtiöt ovat tehneet todistaa väitteet vääriä. Nyt, kun astumme viime vuosina presidentti Obaman hallinto, kysymys ei pitäisi ratkaistu, se olisi merkityksetöntä. Loppujen lopuksi se ei ole kuin sillä on merkitystä nyt, että kaikissa vaaleissa on voittanut ja hän viimeistely uransa Valkoisessa talossa.

Kerro tuo GOP.

"Obama on muslimi" on yksi niistä jibes että kytee on Tea Party hyllylle, valmiina syttyä uudelleen, kun kauimpana oikealla puolue on erityisen vastustaa jotain ilmenevät hallinnossa. Se syttyi jälleen viime viikolla, kuten Donald Trump kannattaja kutsutaan Obama muslimi. Kun Trump ei oikaissut hänen base, uutislähteet hyppäsi ja hänen ei-vastauksia tuli vielä ... ei answery.

"Donald Trump kieltäytyi käyttää hänen sunnuntai näyttää mahdollisuuksia selventää ajatuksiaan presidentti Barack Obaman synnyinpaikka ja toistuvasti välttää suoria vastauksia aiheesta", kertoo CNN.com. "Yksi selitys: Ne juuressa hänen tuki ovat samat, jotka kyseenalaistavat presidentin legitimiteetti - ja pelaa joka Fringe on Trump lippu menestykseen toistaiseksi."

Kun Trump käyttää muukalaisviha hänen pohja edukseen hienovaraisesti, tohtori Ben Carson, toinen GOP presidenttiehdokas vying Tea Party siipi, menee vielä pidemmälle. Carson aktiivisesti lietsoa anti-muslimien tunteita julistamalla muslimin tulisi olla presidentti lainkaan.

"Ben Carson sanoo olisi virhe valita muslimi kuin Yhdysvaltain presidentti," kertoo Hill. "" En puolestapuhuja että panemme muslimi vastaa tämän kansakunnan, "Carson sanoi haastattelussa televisioidaan NBC: n Meet the Press" sunnuntaina. "Olen ehdottomasti ei samaa mieltä." "

Hän tuli vieläkin itsepintainen haastattelussa Hill suoraan, sanomalla "En usko sharia on sopusoinnussa perustuslain tämän maan. Muslimit kokevat, että heidän uskontonsa on hyvin paljon osa julkisen elämän ja mitä teet kuin virkamies, ja se on ristiriidassa meidän periaatteidemme ja perustuslaki. "Sitten hän sanoi, että pyrkivät virkaan muslimi must" julkisesti hylkäsi kaikki periaatteista Sharia ja eli elämän, joka on yhdenmukainen. "

Sanomattakin on selvää, Minnesota kongressiedustaja Keith Ellison, ensimmäinen muslimi valittiin kongressiin, ei ollut hyvillään tätä väitettä.

"Uskonnonvapaus on perusperiaate kansamme. Meidän perustuslaki antaa tämän oikeuden kaikille amerikkalaisille - kuten luottamushenkilöiden "Ellison sanoi lausunnossaan, mukaan International Business Times. "Ben Carson, Donald Trump tai muuta republikaanien poliitikko ehdottaa, että joku tahansa usko on sopimattomaksi toimisto on minkäänlaista kosketusta keitä me olemme ihmisiä. On käsittämätöntä, että johtava GOP presidenttiehdokkaiden turvautuvat fearmongering hyötyä kampanjoitaan, ja jokaisen amerikkalaisen pitäisi häiritä, että nämä kansalliset luvut harjoittaa ja sietää räikeä teot uskonnollisen kiihkoilun. "

Myös vastaa Carsonin kommentit oli Huma Abedin, muslimi amerikkalainen ja avustaja entinen ulkoministeri ja demokraattisen presidenttiehdokas Hillary Clinton. Abedin otti sosiaalisen median kurittaa Carson, tweeting, "Et voi olla ylpeä amerikkalainen, ylpeä muslimi, ja ylpeänä palvella tämän suuren maan. Ylpeys vastaan ​​rajoittamatta. "Hänen viestinsä oli nopeasti vastasi joidenkin tukea, mutta pääasiassa graafinen kuvia, alaston kuvia miehensä ja muut valtavia määriä katkeruus ja häirinnän, mukaan Washington Post.

Se on vastaus Abedin että on kenties osoitus miksi fringiest Luontoisetujen oikealla silti halua puhua presidentti on muslimi, riippumatta onko totuus niiden lausunto tai se, että hän ei ole käynnissä toimisto. Muslimi "fearmongering", kuten Ellison asian ilmaisee, tarjoaa tämä osa osapuolen tavoite oksentaa vihaa at, ja ohjata kaikki niiden sapen vastaan.

Ja kun heillä on yksi selkeä paikka keskittää kaikki heidän vihansa, se on niin paljon helpompi saada heidät äänestämään henkilö, jonka avulla ne omaksua että vihaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Huhtikuu 10, 2017 | 17:27:09 | myöhemmin 8 kuukautta
Pekka Tikka
  Like 2   Dislike 1

Mitähän väri on taivas vaihtoehtoinen maailmankaikkeuden, että ihmiset, kuten David F. elää? On mukava vain luoda oma maailma ilman todellisuuspohjaa tai eality.

Huhtikuu 10, 2017 | 20:15:09 | myöhemmin 8 kuukautta
Untamo Salminen
  Like 1   Dislike 2

Et ole konservatiivinen David, Olet aivopesty uskomaan maailma on juuri sellaisena kuin se oli 60 vuotta sitten. On olemassa paljon konservatiivinen ihmisiä, jotka ovat täysin kyllästynyt tähän "Uusi" eräänlainen konservatiivinen. He myös elävät todellisessa maailmassa .. Helvetti työhuoneeni on täynnä konservatiiveja. Olemme samaa mieltä monista monia asia. Sinä ja minä samaa mieltä juuri mitään. Et ole täällä keskustella noin konservatiivisuus ...... olet täällä tappaa liberaalin ajatuksen kuten sankari Hannity. Ongelmana on ..... kuin hänet te eivät perustu todellisuudessa olet perustuvat retoriikan ja puheenaiheita. Kettu, on väärennetty uutinen asema aivan kuten olet fake konservatiivinen. Kokeile liittyminen 21. vuosisadan Old Man. Nyt on viimeinen sana teille.

Huhtikuu 10, 2017 | 22:13:07 | myöhemmin 8 kuukautta
Kirsi Honkanen
  Like 5   Dislike 1

Robert viimeinen sana H, on selvästi tekijöiden ja julisteita Care 2 että koskaan anna tosiasioiden häiritä ideologian.  Olen tyytyväinen heitä ei vastata, mutta on monia, jotka oppivat toisella puolella tarina ja on vastaanottavainen mielissä. Määrä konservatiivit Care 2 tänään kymmeniä kertoja enemmän kuin muutama vuosi sitten.

Huhtikuu 10, 2017 | 23:15:06 | myöhemmin 8 kuukautta
Antero Hänninen
  Like 5   Dislike 2

Olen alkanut samaa mieltä Alex L. ja John S puhuminen tai vastaamalla David on merkityksetön. Hän on immuuni mitään muistuttaa todellisuutta. Hän sanoo täsmälleen samaa paskaa hän on sanonut 6 vuotta tai enemmän. Hän yksinkertaisesti spews oikeiston puheenaiheita seuraavana päivänä tai seuraavalla viikolla yksi web-sivu tai toisella. Ja vaikka kuinka joku sanoo tai todistaa hän yksinkertaisesti tulee takaisin saman web kirjaukset uudelleen. Sen kuin puhuisi rock. Se ei ole mitään hyötyä. Ihmiset, jotka haluavat uskoa häntä jatkossakin. Kaikki me teemme on täyttämällä blogin asiat David ei koskaan hyväksy riippumatta siitä, kuinka paljon he ovat osoittautuneet todeksi. KAIKKI liberaalit ovat huonoja kaikki republikaanit ovat hyviä. Kaikki hyvä, että koskaan tapahtunut tässä maassa tapahtui, koska republikaanit. KAUDEN. Sen vain sana salaatti. Hölynpölyä. Bullshit. David on huomiotta.

Huhtikuu 11, 2017 | 05:19:38 | myöhemmin 8 kuukautta
Riina Rossi
  Like 0   Dislike 0

ota ihmiset - Älä ruoki peikko. enemmän ruokkia niitä, isompi he saavat.

Huhtikuu 11, 2017 | 12:39:52 | myöhemmin 8 kuukautta
Jouni Haapakoski
  Like 0   Dislike 1

Ihmiset, kuten David F. haluavat nostaa "kristillinen sharia kansakunta" sijasta yhden meillä. He sulkevat silmänsä kahden tuhannen vuoden verenvuodatuksen ja valloitus nimissä "kristillisyys" ja värjötellä niiden pelossa ja islamin. Surullinen ja säälittävä todella.

Huhtikuu 11, 2017 | 20:32:25 | myöhemmin 8 kuukautta
Ale Hartonen
  Like 2   Dislike 1

Ystävällisistä tukee Kim Davis "maailman ja rakeet hänen sankari. Mitä hän teki ne parit ollut tyrannimainen? Ja te pelkäävät Obaman täytäntöönpanosta Sharia lain? Naisiin, homoja, niin pitkälle ja ISIS on enemmän yhteistä kuin luulet. Mutta tämä on hauskaa. Liikettä Trail of Modern "kristitty" Tyranny ... Mihin jäimme. Ah! Leikata elintarvikkeiden saatavuutta ja henkilöstöresurssit niille, jotka tarvitsevat täällä omalla maaperän vuoksi veronkevennykset taattua Corporate rikas, jotta he voivat vetää liiketoimintaansa ja ottaa ne ulkomailla, jossa työntekijät tuskin maksetaan mutta voitot ovat liian hyvä siirtää. Unionilla ei, yksikään työntekijä OIKEUKSIA. Työpaikat varastettu meiltä ja käyttää väärinkäyttö yli merten. Nämä työpaikat ei takaisin, ellei työntekijöiden oikeuksia täällä Yhdysvalloissa ovat poissa. Syyttäminen Obama tehtävään tilanne tässä vaiheessa peli on naurettavaa niille, jotka tietävät paremmin. Obama ei valvo yritysten ja niiden puuttumisen takia etiikka. Miksi et voi nähdä, David, että syy useimmat ihmiset työskentelevät kaksi työpaikkaa, koska yritykset, jotka omistavat nämä työpaikat eivät halua luoda enemmän kantoja kuin he joutuvat maksamaan päätoimisesti. Katso kuinka se toimii? Kaikkien työttömiä tai alityöllistettyjä Amerikassa, se on OYJ tehdä sitä ja CONGRESS taistelee pitää sen niin. Että tyranniasta!  Nauran joka kerta kuulen "Obaman tyrannia". Nykimistä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha