Se ei tarvitse olla näin

Taavi Siirala Elokuu 12, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rakastan sitä, kiitos smile Suuri thougths voidaan oppia ...

Evolution mielen, kehon ja hengen on tie - totuus - luonnon maailman. Aika kuluu ja me muutumme, me kypsä. Kun me elämme tämän totuuden, kehitymme. Jos kiinnitämme huomiota suhteissamme ja kokemuksia, me saada paremmin ja paremmin on olla meitä. Sitoutuminen elävän hereillä tarkoittaa, että voimme tulla enemmän mestarillinen versioita itsestämme. Näin siirrymme kohti meidän suurimmat mahdollisuudet.

Joskus me annamme itsemme hajamielinen kaaos, riippuvuus, tai omahyväisyys. Me vetää pois, tai hylätä kokonaan, oma muuttuva luonne. Tämä irrotus luo tunteen levottomuutta, kaipaus. Se on tuskallista - henkisesti, fyysisesti, ja emotionaalisesti.

Helpottaa tai ainakin sietää että kipu, me nojata raskaammin meidän häiriötekijöitä. Pian on uusi sykli hallitsevan elämäämme, joka kantaa meitä yhä kauemmaksi totuudesta, kauempana meidän rehellisyys, kauempana voimamme.

Se ei tarvitse olla näin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Lokakuu 12, 2017 | 16:32:33 | myöhemmin 1 vuosi
Nana Huhtanen
  Like 5   Dislike 1

Yli 3 vuotta sitten, kun olin kuolla ja loukkuun, pyysin Korkeampaan voimaan, "mitä vikaa minussa?" Vastaus tuli: "Sinulla on valittavat henki." "Ole hyvä, tee jotain. Miten pääsen eroon siitä?" "Ja miksi en saa valittaa? Jopa minun ohjaaja kertoo minulle olen loukussa. Kuolen, jatkuvassa kipua ja olen sairas, fyysisesti, emotionaalisesti, henkisesti ja hengellisesti. " Minulla on erittäin kärsivällinen ja usein lempeä HP. Hän kysyi minulta: "Voisitko alkaa vain kuvitella asiat ovat niin kuin haluat niiden olevan?" "Yritän", sanoin kuuliaisesti. Siitä alkoi saada hyvin. HP oli minut pois että ansa kahdessa kuukaudessa. Hänellä oli minut pois ylivoimainen velan 11 kuukaudessa. Sain uralla etenemisessä. Lääkärini sanoi, "En usko sinulla diabetes enää." Sain testejä ja toisen mielipiteitä. Oma terveys kunnostettiin täysin lukien kaksi hammasta, rappeutunut sisäpuolella menee hermo, paransi mukaan ennen ja jälkeen xrays. "Kaikki alkoi, kun HP kysyi minulta:" Voisitko alkaa vain kuvitella asiat ovat niin kuin haluat niiden olevan? " Zowie !!!

Lokakuu 12, 2017 | 19:38:45 | myöhemmin 1 vuosi
Panu Lahtinen
  Like 2   Dislike 2

Nyt kun olen seuraamalla polkua, enemmän ja enemmän viestejä tullut tieni vahvistamaan polku. Kiitos.

Lokakuu 12, 2017 | 22:08:02 | myöhemmin 1 vuosi
Niklas Isomäki
  Like 0   Dislike 0

On mahdollista valita, luojan kiitos, siitä kasvaa vai ei ... liikaa halua kasvaa, ja että on surullista, koska elämä voi olla hienoa, jos yksi rids itse kaikista myrkyllisen mitä tapahtuu elämässä.

Lokakuu 12, 2017 | 23:20:06 | myöhemmin 1 vuosi
Jooseppi Nurmela
  Like 4   Dislike 1

"..olemme Voi parantua. Voimme tulla takaisin totuuteen. Voimme valita liikkua tämän epämukavuus, takaisin rauhaa, takaisin valtaan." Christy Diane Farr Kiitos näistä inspiroivia sanoja. Kyllä, valinta on ours- siirtyä tai vain pitää spinning meidän pyörät. Kiitämme myös Zee Kallah jakamiseen runo. Lue lisää:

Lokakuu 14, 2017 | 00:46:10 | myöhemmin 1 vuosi
Anelma Kivi
  Like 5   Dislike 2

Kiitos jakaminen ja muistuttaa meitä näistä triths me joskus unohtaa vuonna ÖIR kiireisen päivittäisessä elämässään.

Lokakuu 14, 2017 | 09:17:20 | myöhemmin 1 vuosi
Aapo Eskola
  Like 0   Dislike 2

Mielenkiintoinen artikkeli - Kiitos lähettämistä.

Lokakuu 14, 2017 | 14:05:51 | myöhemmin 1 vuosi
Hulda Savolainen
  Like 4   Dislike 2

Kun olin teini-ikäinen, kauan, kauan sitten maailmassa kaukana Jatkoin seurata kutsuhuudon sielun. Perheeni tiesi turhaksi näistä asioista, enkä puhu niistä. Kirjat, antiikin kirjailijoita, nykytutkijoille, kuiskasi minulle ennusmerkkejä. Oli runo joka jää muistiin kunnes antautui muistaa sanoja. mutta ei otsikkoa eikä jälkeen puolet siitä. Nämä sanat Muistan Syvällä sisällä syvyyksiin minua Siellä herättää mahtava levoton meri. Sen aallot muisti koskettaa rannalla tietoisuuden ja enemmän ja enemmän kuten aika unreals kautta valtakunta tilaa minun itse paljastaa sen jumalan kuten kasvojen, jumala voima hengitys kussakin muodossa elämän Olen asunut minusta parvi Aionien läpäissyt jossa olen asuivat epämääräinen, ohikiitävä välähdyksiä nyt näin. Eräänä päivänä, sisäinen ääni jatkuu Minä ulottua kaiken olemassa ................................ Se oli kaikki, mitä ulkoa. En löydä runo vaikka olen etsinyt.

Lokakuu 14, 2017 | 22:16:21 | myöhemmin 1 vuosi
Kai Korhonen
  Like 0   Dislike 0

Vastaanotettu. Miksi tämä kestää kaksi sivua?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha