Se ei ole vain Oklahoma: Mutta ovatko veljeskuntien Bad News kokonaan?

Elmer Paavolainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Mielestäni he are..yes. Elä pitkään ja menesty! Kiitos, totesi. ty

Yleisö syyllistyi järkyttäneet kun video frat jäsenten Sigma Alpha Epsilon Oklahoma pyydetty nauhalle huutaen iskulauseita että mukana rasistisia nimet ja viittaukset lynkkaus. Koska video tuli ulos kaikki jäsenet, jotka veljeys keskeytettiin yliopistosta Oklahoma, ja että luku on suljettu, SAE kansallisen tiedottaja.

Se ei ole vain hyvä uutinen, mutta mahdollisesti hengenpelastus-ilmoitus. Mukaan Himo Info, Afrikkalainen amerikkalainen lupaus kuoli vuonna 2011, kun hän jäi sidottu nippusiteitä ja ilmastointiteippiä. Veljeys sanoi hän joi liikaa ennen kuin ne hazed häntä tekemällä hänen tehdä laukausta. Hänen kämppäkaveri eri mieltä. Joko niin, hänet löydettiin kuolleena, sidottu, ja veren alkoholipitoisuus on viisi kertaa sallitun rajan, ja kukaan ei ollut ajatellut katsella häntä tai soittaa apua.

Onko 2011 pantin kuolema oli rasismi-pohjainen tai vain sivutuote frat kulttuuria, siellä on vähän epäilystä siitä, että vaikka SAE voivat olla uusimmat ja laulu esimerkiksi muut veljeskunnat ovat huonoja uutisia, too. University of Texas veljeys oli äskettäin löydetty on lukuisia "talon sääntöjä", joista yksi on, että se ei salli "fagetry," "interracial dating," ja "meksikolaiset" mukaan Raw Story.

"Veljeys presidentti pahoitteli viime kuussa sen jälkeen jäsenet ja vieraat käyttivät stereotyyppisen Meksikon pukuja" Länsi-teemalla "vuotuinen Fidži Marshals puolue", kertoo Raw Story. "Yli 1000 Texas opiskelijat pyysivät yliopiston rehtori rangaista luku puolue, mutta tutkinta on edelleen käynnissä. "Vaikka käyttäytyminen ei peili UT perusarvoja, se on sisällä opiskelijoiden oikeutta sananvapauteen yksityisin kampuksen tapahtuma," yliopiston sanoi virallisella Twitter-tilille. "

Toinen Texas veljeys, tällä kertaa Southern Methodist University, on lykätty häiritsevää naapureitaan, ABC News. "Tim O'Connell sanoi hän ja hänen vaimonsa ovat kohdanneet ongelmia jälkeen valittavat opiskelijoiden melua", kertoo ABC News. "Pariskunnan turvakamerat näyttävät kaapata naapureilleen virtsaaminen heidän omaisuutensa, kirjoittaa rivouksia lumessa ja heittää mitä uskotaan olevan raaka lihaa O'Connell takapihalla. "He kertoivat minulle, että he maksavat vuokran ja he voivat tehdä mitä haluavat," O'Connell sanoi. "

"Voimme tehdä mitä haluamme" näyttää olevan jatkuva teema fraternities-ja ajankohtainen ongelma, kun se tulee niiden jatkuva loukkaavaa tai jopa laitonta toimintaa. Sigma Tau Gamma veljeys Cleveland State keskeytettiin lopussa 2014 väitetystä seksuaalisesta väkivallasta heidän talossaan aikana finaalissa viikolla. Ironista kyllä, tarkoitetun ryhmän itseään "Cleveland State Finest miehet Periaate" standardi, joka aiheuttaisi monia kysymykseen millainen toiminta "vähemmän hieno" miehet kampuksella osallistumme.

Frat kannattajat anteeksi käyttäytymistä todeten ole kaikki jäsenet ovat huonoja, se on vain, että ne, jotka ovat huonoja ovat niitä, jotka saavat huomiota. "Minulla on ystäviä, jotka ovat, että veljeys ja ne ovat hyviä tyyppejä, mutta on muutamia huonoja että voi pilata koko kuvan veljeys, joka on todella surullista," CSU opiskelija Bailey Williams kertoi Fox8 News.

Ehkä se "ei ole kaikki frat jäseniä." Ehkä se on muutaman huonoja. Kuitenkin, jos kaikki se kestää on muutama huono jäsenet muuttaa kulttuuria veljeys, ei se aika tarkastella, mikä on noin Kreikan järjestelmä, jonka avulla sen jäsenet tuntevat suojainen ja suojattu ei vain sääntöjä hyviä tapoja, mutta oikeusvaltion samoin? Keskeyttämisestä frat ei ole vastaus vahvistamista mikä on tietysti jatkuva kriisi teini-ikäiset ja nuoret aikuiset kampuksella uskoa, että kokoamalla itse niiden "veljet" he voivat toimia missä tahansa fyysisesti, seksuaalisesti tai emotionaalisesti haitallisella tavalla he valitsevat .

Rasismi, häirintä, ja värikoodit potentiaaliset seksuaalisen väkivallan uhrit ovat kaikki merkkejä siitä, että Kreikan järjestelmä pahentaa jo tunteita etuoikeus ja ei-vastuullisuutta läsnä osajoukko opiskelijoiden. Jos siinä kaikki se on tarjota, me todella tarvitsemme, että järjestelmä ollenkaan?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 18, 2017 | 19:48:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Salomo Leino
  Like 5   Dislike 1

Joo, en ole koskaan ostanut, että koko "hyväntekeväisyyttä" hölynpölyä

Toukokuu 19, 2017 | 02:03:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Jonne Halvari
  Like 1   Dislike 1

Yleisesti ottaen, kyllä ​​ne ovat. He perustivat "eliitti", joka saa pois murhasta ja opettaa mätiä rikas, että lait eivät koske niitä. "Hyväntekeväisyystyötä" on fraternities ei ole mitään muuta kuin hermostuttaa kasa lantaa.

Toukokuu 20, 2017 | 09:02:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Alisa Kivinen
  Like 0   Dislike 0

Jotkut fraternities tehdä paljon hyvää kanssa yhdyskuntapalvelun ja varainhankintaa hyväntekeväisyyteen. Kuitenkin, jos nämä järjestöt ovat yksin ja vain haluavat saada humalassa ja pisteet. Heidän täytyy tulla loppu.

Toukokuu 20, 2017 | 09:34:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Taavetti Suutari
  Like 1   Dislike 0

Miten jotkut artikkeleita fraternities, jotka auttavat yhteisössä. Että haluaisin lukea. Jos ne eivät auta niin miksi ne?

Toukokuu 20, 2017 | 17:51:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Sulevi Alatalo
  Like 1   Dislike 1

Olen samaa mieltä kanssanne, Bill E. En koskaan ymmärtänyt, miksi he ovat edelleen TOIMIELIMEN meidän oppilaitokset kampuksilla.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha