Scotus torjuu Texas Court Piirijaon Kartta

Laina Paasilinna Heinäkuu 30, 2016 Miscellany 15 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vajaan kahden viikon kuluttua kuultuaan väitteitä, perjantaina korkein oikeus ohjeiden alemman tuomioistuimen Texas katsomaan uudelleen vaalien kartoista olivat piirtäneet sijasta kilpailevien karttoja Texas lainsäätäjä.

Kaksi kilpailevaa asettaa karttoja esitetyt rajat vaalien piirit Texasissa valtion lainsäätäjä ja edustajainhuoneen pohjalta viimeisimmän 10 vuoden väestönlaskenta. Yhdet karttoja vedettiin lainsäätäjän, joka on tällä hetkellä yrityksen republikaanit. Ei ole yllättävää, ne kartat gerrymandered suosimaan republikaanien ehdokasta.

Mutta toinen joukko karttoja piirsi erityinen kolmen tuomarin liittovaltion tuomioistuimessa San Antonio kun republikaanien karttoja hylättiin. Kartat piirtänyt tuomioistuimet lisää äänivallasta Latino äänestäjiä ja näyttää auttaa demokraattisia ehdokkaita.

Virkamiehet Texasissa pyysi korkeimman oikeuden estää tuomari piirrettyjä karttoja, väittäen he eivät anna tarpeeksi kunnioituksesta lainsäätäjä. Hallitusneuvos sovittu, jolla alemman tuomioistuimen ei ollut maksanut tarpeeksi kunnioituksesta lainsäätäjän valintoja ja oli väärin korvannut omalla arvot niille luottamushenkilöiden.

Päätöslauselma rajat vaikuttaa peräti neljä paikkaa edustajainhuoneeseen. Esivaaleissa Texasissa on jo siirretty takaisin huhtikuuhun yrittää antaa asiasta riittävästi aikaa ratkaista.

Koska Texas on yksi valtioiden historian tahallinen äänestäjien vähemmistöjen syrjinnästä, se kuuluu heidän toimivaltaansa 5 § äänivallasta Act. Tämä tarkoittaa, että nämä ehdotetut muutokset on myös hyväksynnän joko oikeusministeriö tai erityinen tuomioistuin Washington. Tämä lupa ei ole vielä tullut, ja ei todennäköisesti annettu pituudet johon republikaanit meni yrittää lisätä valta-tilassa.

Tämä tarkoittaa Texasin osavaltiossa ja piirijaon paneeli on edettävä nopeasti luoda ja hyväksyä piirijaon suunnitelma, joka täyttää liittovaltion preclearance valtuudet ja voivat kulkea republikaanien hallinnassa Teksasin lainsäädäntö. Ja se tarkoittaa tämä taistelu ei suinkaan ole ohi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Anssi Tarkki
  Like 3   Dislike 2

Republikaanit Texas käytetään piirijaon heijastamaan vain republikaanien äänestyksessä. Demokraatti tässä tilassa ei oikeastaan ​​ääni! Sen on näin useita vuosia ja siksi Tea Party on täällä! Rakastin Texas, mutta jos voisimme myydä talomme, olisimme siirtyä pois täällä salama! Kirjoitan minun kongressiedustaja ja kaikki hän tekee on lähettää takaisin kirje kertoi minulle, kuinka hän aikoo äänestää! Ei ole väliä mitä minä välitän! Voin vain toivoa, pidämme heidät pois puheenjohtajakauden! En halua palata republikaanien filosofia näkyy aikana Bushin hallinto!

Aatami Kemppainen
  Like 1   Dislike 0

No, ainakin poissaolija kuvernööri palaavat kotiinsa valtion nyt. Oletan, että lähtee vain poissaolija jäsen kongressin palata työnsä edustaa hänen piirin pikemminkin kuin menojen hänen aikaa Iowa, New Hampshire ja Etelä-Carolinassa.

Ilkka Hiltunen
  Like 3   Dislike 0

Olen niin onnellinen En asu kyseisessä valtiossa.

Suvi Koivunen
  Like 4   Dislike 0

On tasapuolisuuden ja oikeudenmukaisuuden pakeni nämä ihmiset kokonaan? EHY ei vain antaa suunnittelu karttaa joku ilman koira tässä taistelussa ja parempi käsitys siitä, miten se pitäisi olla .. kuin apina.

Kiira Kuusela
  Like 2   Dislike 1

On niin monia asioita, jotka koskevat meidän korkein oikeus, että he olivat paremmin on huolissaan siitä, että suuria muutoksia voi tapahtua niiden nimitykset.

Janne Heikinheimo
  Like 3   Dislike 0

Mitä sinä ezpect peräisin republikaanien korkein oikeus. Oikeudenmukaisuus. HA.

Hilla Hakulinen
  Like 1   Dislike 0

Poliittinen torjunta ja haluttomuus työskentelyään yhdessä edun kansakunnan ja sen ihmiset lopulta johtaa haitallisten muutos meidän valtiomuoto Yhdysvalloissa

Alpo Haavisto
  Like 3   Dislike 0

Äänioikeus on vakava oikein, että ihmisillä ei ole varaa menettää. Messing kanssa piirit on epätoivoinen republikaanien strategiaa syrjiä angainst kaikille, jotka voisivat äänestää niitä vastaan. Onneksi ne ovat kaikki tehty niin aaseja itse, yhdessä psyko-pseudo kristityt, ne hallinnoivat äänestää Obama itse.

Kosti Hakanpää
  Like 2   Dislike 2

ovat republicains menossa tekemään asioita emme ehkä tiedä kanssa äänestysliput kuin ne didt antaa Busch varastettu voitto Al Gore ja varastettu voitto kerry, ei enää koskaan otamme tämän, äänestää demokraatteja ja obama

Seija Seppänen
  Like 5   Dislike 0

No ... Sanoisin että jos Scotus hylkäsi Texas tuomioistuin piirijaon kartta, ehkä se oli hyvä syy, ei? Ehkä se oli, että "gerrymandering" suosimaan demokraatit että sen teki? Amazing kuinka liberaalit laput silmillä koskaan hallita nähdä demokraatti "gerrymandering", mutta jotenkin sitä mieltä, että kaikki republikaanit tehdä, on "gerrymandered"! Ja miksi haluamme lisätä äänivallasta Latino äänestäjiä? Olisiko se niin, että kaikki nuo "rekisteröimättömät" demokraattien voi äänestää? En näe tarvetta lisätä äänivallasta Latinot jotka ovat laillisia Yhdysvaltain kansalaisia, ethän? He voivat äänestää demokraatti tai republikaani missä he asuvat. Puhutaanpa Liberaalidemokraatit ja "gerrymandering", miksi emme?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha