San Francisco Tarjoa Vaipat ja pienituloisille perheille

Josefiina Mäki Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos

Sheree Guthrie on yksi tuhansia ihmisiä San Francisco jotka elävät lyhyt pää kaupungin hirvittävän eriarvoisuutta. Kun hän on asunut San Franciscossa lapsuudesta, hän, kuten monet San Franciscans, on hinnoiteltu ulos kaupungista - ja ei voi edes varaa liikkua joko. Loukkuun kallis kaupunki vauvan kanssa ja toinen tulossa, hän haki valtion etuja auttaa häntä syömään ja löytää asunto, mutta hyödyt eivät kata kaikkea. Yksi näistä asioista on vaipat, joka voi maksaa välillä $ 70- $ 100 joka kuukausi yhden lapsen, pakottaa vanhemmat kuten hänen mennä enää välillä vaippa muutoksia, koska heillä ei ole varaa tarpeeksi vauvan tarvikkeita ottaa ne läpi kuukauden lopussa. Se on tulossa muutos, kuitenkin on San Francisco Diaper Bank, ensimmäinen hallituksen rahoittama vaippa pankki kansakunta. Hallinnoidaan Apua Äiti Out, ohjelma on jakaa vaipat läpi neljä kaupallisille organisaatioille perheille tarvitsevat kipeästi tätä alkeellisinta tarvikkeet.

Hallituksen hyödyt ovat erittäin rajoittavia menosääntöä että voi asettaa haastavia rajoituksia edunsaajille. Vaipat luokitellaan kuten savukkeiden kirjettä Nutrition avun ohjelma, yksi tärkeimmistä resursseja pienituloisille perheille Yhdysvalloissa. Vaikka rahaetuuksia väliaikainen apu tarvitseville perheille voi käyttää edunsaajan harkintavaltaa, useimmat perheet pesuallas näitä resursseja koteloon ja muihin kriittisiin tarpeisiin - kuten kuukautiset tarvikkeet, jotka eivät myöskään kuulu SNAP. Tämä jättää ne kamppailevat varaa vaipat, varsinkin kun paychecks on vähentynyt alas lopussa kuukauden.

5.300.000 lasta Yhdysvalloissa elää köyhyydessä, ja 33 prosenttia perheiden raportoi "vaippa tarpeen," pula vaipat jossain vaiheessa vuoden aikana. Taaperot tyypillisesti tarvitsevat noin kahdeksan vaippoja päivittäin, kun taas imeväisten voi vaatia 12 tai enemmän. Se on paljon vaippoja, ja monien pienituloisten, saalistushinnoittelu kauppiaat heitä verotetaan liikaa, tietäen, että vaippa ostot ovat kriittisiä elämän välttämättömyys. Corner kaupoissa ja muissa matalan tulotason lähiöissä, jo kuuluisa ylihintaan, veloittaa $ 0.50 enemmän per vaippa, verrattuna hinnat paljon pienempi kuin alennus ja varasto myymälöitä, jotka pienituloisten perheiden voi käyttää, koska ne voivat olla ulottumattomissa julkisen liikenteen tai hankalaa päästä - tai se voi olla liian vaikea tuoda tarvikkeita takaisin pitkin polveileva valikoima julkisen liikenteen siirtoja. Antaen Säästöpakkaus voi myös olla este, koska se ei voi olla mahdollista viettää paljon rahaa kerralla jopa kohti vaipan kustannussäästöjä.

Leaving lapset märissä vaipoissa tulee terveysriskejä, kuten ihottumaa, tulehdus ja infektio. Kuiva vauva on iloinen vauva ei vain siksi märkä vaipat ovat epämiellyttäviä, mutta koska he ovat vaarallisia, ja monet pienituloiset vanhemmat joutuvat katsomaan heidän lapset kärsivät, koska he eivät voi muuttaa niiden vaipat tarpeeksi usein. San Franciscon vaippa Pankki pyrkii muuttamaan, että uppoamisen lähes $ 500,000 vuosittain osaksi vaipan apu vanhemmille, jotka ovat jo CalWORKS, valtion hyvinvointia ohjelma. Vanhemmat voivat näyttää jopa jakelukeskuksiin pyytää vaipat kokovalikoima lapsilleen.

Lukuisat kaupungit ovat vaippa pankit, mutta he eivät rahoitetaan julkisesti, kuten San Franciscon on - itse asiassa idea San Franciscon vaippa pankki tuli NPR tarina johtaja suunnittelun San Francisco Human Services Agency sattui kuulemaan yhden päivän. Baltimore vaippa jakelu, kumppanuus hyväntekeväisyys ShareBaby, on yksi tällainen esimerkki. Sitoutuminen valtion varoja vaivaa lähettää selkeä viesti, että vaipat on sisällytettävä valtion rahoitusta tarvitsevia jäseniä väestöstä. Itse asiassa, Kalifornian kokoonpano on painaa onko vaippa apua olisi tarjottava osavaltion. Se voisi myös luoda perusta tavata muita kriittisiin tarpeisiin, kuten kuukautiset tarvikkeet pienituloisten jotka asettavat itsensä vaarassa ole muuttumassa tamponit ja tyynyt usein tarpeeksi tai jotka joutuvat kestämään nöyryyttävä kokemus tahtomattaan ilmaiseksi verenvuotoa.

Juuri nyt, vaipat käytettävissä ovat kertakäyttöisiä vain, mikä osoittaa, että se voi olla vaikeaa pienituloisille perheille hallita Kestovaipat. Biohajoava kertakäyttötuotteiden ovat saatavilla avoimilla markkinoilla, ja jos niitä ei tehdä vaihtoehto vielä, toivottavasti ne. Juuri nyt, ensisijainen huolenaihe on auttaa tarvitsevia ihmisiä - kun ihmiset ole pääsyä pysyviin asuntojen, pesulapalvelut, ja niin edelleen, rasittaa niitä Kestovaipat voi satuttaa enemmän kuin se auttaa.

Vaippa jakelu korostaa myös talouden epätasapaino San Franciscossa. Ulkomaailmaan usein näkee kaupunkia paikalle uusi kultakuume tuomat teknologian teollisuutta, mutta itse asiassa, San Francisco on paikalla äärimmäisen tuloerot. Titaanien teknologian teollisuuden ja ne panostanut huomattavasti palkat tarvitsee huoltoa henkilöstön busboys ja emännät, ja niiden alhaiset palkat eivät pysy inflaation vauhdissa ja nouseviin kustannuksiin kaupungissa asuvien. Jopa ne, jotka eivät täytä julkista tukea kamppailevat, ja kaupunki on ehkä pitää laajentaa ohjelman muihin matalan kohtalainen tulotason asukkaat samoin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Helmikuu 12, 2018 | 03:12:53 | myöhemmin 1 vuosi
Aulikki Ahola
  Like 3   Dislike 1

Jos sinulla ei ole varaa lapsi ei ole sellaista. Syntyvyyden säännöstely on hyvin halpaa. Voit saada sen Walmart. Miksi minun pitäisi odottaa tukea kaikkien lapsia? Meidän sairausvakuutus olemme lapsipotilailla hammaslääketieteen, mutta meillä ei ole hammaslääkärin meille. Meillä ei ole lapsia nyt, meidän on kaikki kasvaneet. Meillä on myös maksaa pediatrista hoitoa ja äitiyshuollon. Olemme hyvin viime lapsi Baring vuotta. Se ei vain ole reilua meitä, tai joku muu. Meidän olisi voitava valita, onko meillä että kattavuutta vai ei. Missä ovat kaikki ne, jotka huutavat "valinta"?

Helmikuu 12, 2018 | 04:06:05 | myöhemmin 1 vuosi
Elli Hiltunen
  Like 2   Dislike 0

Se kuulostaa minusta kuin hän ei olisi ollut ensimmäinen vauva saati toinen. Oli aika, kun kohtasi seurauksia tekosi. Syntyvyyden säännöstely on helposti saavutettavissa. Jo ennen Roe V Wade voit saada turvallinen abortti Yhdysvalloissa Millainen esimerkki on hän nämä kaksi lasta? Olemmeko antaa kaikki vastuu elämäämme juurella hallitus? Meidän pitäisi tukea häntä, koska hän teki huonoja valintoja? Jos meidän on palkita itsensä tuhoisaa käyttäytymistä voimme ainakin antaa hänelle uudelleenkäytettäviä vaipat sijaan kertakäyttöisiä vaippoja?

Helmikuu 12, 2018 | 06:37:19 | myöhemmin 1 vuosi
Alex Itkonen
  Like 2   Dislike 1

 Nancy B. Olen hyvin liberaali, pro valinta, perusterveydenhuollon kaikille ja tuloerot kaveri; mutta Avainsana tässä on "huono", ja se jos en ole samaa mieltä kanssanne. Jos sinulla ei ole keinoja tuoda uusi vauva tähän elämään, älä tee sitä !. On monia tapoja välttää se nykyään, ehkäisyä viestit ovat koko paikka. Miksi haluatte tuhota elämää uuden henkilön olemalla niin vastuuton ....

Helmikuu 12, 2018 | 09:11:56 | myöhemmin 1 vuosi
Mirja Summanen
  Like 2   Dislike 0

Riippuvaisia ​​jotain ympäristöystävällisempään sijaan

Helmikuu 12, 2018 | 13:15:01 | myöhemmin 1 vuosi
Iivari Manninen
  Like 2   Dislike 2

Kuinkahan monet niistä, jotka ovat vihaisia, että köyhiä äitejä ja heidän lapset saavat terveys ovat GOP Tea Party Pro-maksa jotka vakaasti sitä mieltä, että nainen ei saa keskenmenoja tai vakuutus ei pitäisi maksaa ehkäisyyn? Sikiö on tärkeä kunnes sikiö on syntynyt kuin yhtäkkiä samat ihmiset tuomitsevat äidit joilla ei ole varaa keskenmenoja tai ehkäisyä koska kaikki tietävät sinun ei pitäisi olla vauva, jos sinulla ei ole varaa yksi. Positiivisin asia artikkeli on, että San Francisco välittää tarpeeksi elämästä ja lapset köyhien auttamiseksi. Eniten negatiivinen asia monet tuomitseva vastauksia kommentteja. Ne ihmiset, jotka haluavat hallita muiden elämää on joitakin vastuu seurauksista. He ovat valmiita määrätä tahtoaan naisen lisääntymisoikeudet, mutta he varmasti eivät halua joutua maksamaan piper kun vauvat ovat syntyneet.

Helmikuu 13, 2018 | 14:57:57 | myöhemmin 1 vuosi
Aatami Saarinen
  Like 5   Dislike 1

Vaikka en voi arvostaa pienituloisten henkilö haluaa toisen lapsen, ei ole varaa lapsi on toinen juttu. Jos sinulla ei ole varaa vaipat, olet todennäköisesti saada ilmaiseksi tai jonkin verran apua lastenhoitoon, olet todennäköisesti saada ruoka-apua, ja nyt vaippa apua. Miksi se, että ihmiset tuntevat, että joku muu olisi auttaa kasvatustyöhön? Jos olet kamppailevat yksi lapsi, älä ole toista - syntyvyyden ilmainen eikö olekin?

Helmikuu 13, 2018 | 21:17:02 | myöhemmin 1 vuosi
Marjukka Pulkkinen
  Like 4   Dislike 1

Koskaan kuullut "vaippa pankit" ennen ... Mielenkiintoinen.

Helmikuu 14, 2018 | 05:30:52 | myöhemmin 1 vuosi
Minja Nieminen
  Like 2   Dislike 0

Re: Jenny S. - LOL, joku riehua miten jokainen tuomitsee olosuhteet he eivät tiedä, olet tekemässä juuri sitä! Olet nopea olettaa, että kaikki, tai enemmistö, on joitakin jalo tekosyy, kuten "ei tiedä" noin ehkäisyvälineet, että ne raiskattiin, jne. Huolellinen et saa poltettu tulipaloista lähestyy oman Butt ...

Helmikuu 14, 2018 | 07:07:44 | myöhemmin 1 vuosi
Sanni Nousiainen
  Like 1   Dislike 1

 Jan B - $ 600 henkilö? Tuskin! Kuten mainitsin aiemmin, työni on minua vuorovaikutuksessa monet ihmiset nykyisin saavat tukea. On olemassa monia erilaisia ​​ohjelmia, elintarvikkeiden postimerkkejä 8 § vuokraa apua EBT / TANF. Ihmiset kamppailevat tehdä Obamacare maksut, jos niitä ei ole vakuutettu. Mutta jos sinulla on lapsi, s / hän saa ilmaista terveydenhoitoa ja niin tekee äiti myös! Monet vanhemmat vaativat saada heidän lapset diagnosoitu ADHD, koska arvaa mitä? Saat automaattisesti toisen muutama sata kuukaudessa SSDI. Kuten jotkut ihmiset jo tietävät, naiset alle tietyn tulotason myös saada ilmaiseksi matkapuhelimiin. Mutta mitä jotkut voi tietää, että jos lapsesi saa ilmaisen lounaan koulussa, perheesi on automaattisesti oikeutettu $ 10 / kuukausi internet. Joten, vastaavuuden jopa kaikki nämä edut ja keskimääräinen henkilö on tulossa waaaay yli $ 600 kuukaudessa, ehdottomasti.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha